Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Det blir trolig tvungen lønnsnemd

Det blir trolig tvungen lønnsnemd

Departementet kaller inn partene i oljekonflikten.
Heidrunplattformen er allerede stengt for produksjon. (Foto: FRANK CADAMARTERI)

Heidrunplattformen er allerede stengt for produksjon. Foto: FRANK CADAMARTERI

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Partene i konflikten i oljesektoren er innkalt til møte hos arbeidsministeren fredag klokken 18. Dermed blir det trolig tvungen lønnsnemnd.

Vis kommentarer

Drapssiktet eks-stefar nekter skyld

Bergen (NTB): Mannen (32) som er siktet for å ha drept åtte år gamle Monika Sviglinskaja på Sotra i 2011, nekter straffskyld og sier han ikke har noe med dødsfallet å gjøre.

KrF vil ikke endre tollgrensen for import

Oslo (NTB): Regjeringens støtteparti KrF ønsker ikke at taket for tollfri import skal bli hevet fra 200 til 500 kroner, slik regjeringen foreslår i sitt budsjett for neste år.

Tenkepause ga fortsatt SV-lyst for Solhjell

Oslo (NTB): Bård Vegar Solhjell (42) har etter en tenkepause kommet fram til at han ønsker å fortsette som nestleder i SV.

Ekssamboer siktet for barnedrap på Sotra

Bergen/Oslo (NTB-Peter Tálos): Politiet i Hordaland har pågrepet en 32 år gammel mann og siktet ham for forsettlig drap på åtte år gamle Monika Sviglinskaja i 2011. Mannen er tidligere samboer av jentas mor.

Kraftig vind i Nord- og Midt-Norge – regn i sør

Oslo (NTB): Meteorologene varsler kraftig vind i store deler av Nord-Norge og Trøndelag tirsdag og onsdag. Samtidig ventes mye regn i Agder og Telemark.

Anti-mobberåd fra ofre til myndighetene

Oslo (NTB): Mobbeofre blir ikke tatt på alvor, og skolen og de voksne iverksetter tiltak som gjør situasjonen verre. Det er blant budskapene Barneombudet har samlet inn fra barn og ungdom.

Foreldre siktet for spedbarnsvold

Bergen (NTB): Foreldrene til et seks uker gammelt barn i Hardanger ble natt til søndag pågrepet, siktet for legemsbeskadigelse av spedbarnet.

Støre vil bruke kraftoverskudd hjemme

Oslo (NTB): Ap-leder Jonas Gahr Støre mener vi må bruke mer av et kommende kraftoverskudd på hjemmebane fremfor å bygge nye kraftkabler til Europa.

– Elbiler kan brukes på de aller fleste reiser

Oslo (NTB): De aller fleste norske bilreiser er kortere enn rekkevidden til elbiler, ifølge Transportøkonomisk institutt. Og de som er lengre, har ofte mulighet til lading underveis.

Bred oppgang på Oslo Børs

Oslo (NTB): Solid oppgang for flere av de store selskapene gir god stemning på Oslo Børs tirsdag. Etter en drøy times handel ligger hovedindeksen på 556,86 prosent – opp 1,51 prosent.

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

comments powered by Disqus