Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Det blir trolig tvungen lønnsnemd

Det blir trolig tvungen lønnsnemd

Departementet kaller inn partene i oljekonflikten.
Heidrunplattformen er allerede stengt for produksjon. (Foto: FRANK CADAMARTERI)

Heidrunplattformen er allerede stengt for produksjon. Foto: FRANK CADAMARTERI

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Partene i konflikten i oljesektoren er innkalt til møte hos arbeidsministeren fredag klokken 18. Dermed blir det trolig tvungen lønnsnemnd.

Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:
Vis kommentarer

Ingen snarlig Norwegian-løsning i sikte

Oslo (NTB-Steinar Schjetne og Mats Rønning): Det var etter åtte timers mekling fredag fortsatt ikke mulig å legge fram noen skisse til løsning på konflikten i Norwegian, ifølge riksmekler Nils Dalseide.

Over 30.000 fikk en kreftdiagnose i 2013

Oslo (NTB): I løpet av 2013 fikk 30.401 nordmenn påvist kreft. Det er en økning på 1 prosent fra 2012 da 30.099 nye krefttilfeller ble oppdaget, ifølge Kreftregisteret.

Ingen snarlig Norwegian-løsning i sikte

Oslo (NTB): Det var etter åtte timers mekling fredag fortsatt ikke mulig å legge fram noen skisse til løsning på konflikten i Norwegian, ifølge riksmekler Nils Dalseide.

Nye 20.000 reisende rammes hvis streiken fortsetter

Oslo (NTB): Mens partene satt i intens mekling sent fredag kveld, kom det varsel fra flyselskapet Norwegian om at store deler av flyene deres står på bakken også lørdag hvis de ikke kommer til enighet.

Mann dømt til fem års fengsel for overgrep mot datteren

Eidsvoll (NTB): En mann i 40-årene er i Øvre Romerike tingrett dømt til fem års fengsel for å ha forgrepet seg hyppig på sin egen datter gjennom fire år. Ved flere anledninger var hans mindreårige sønn til stede.

Isfisker kritisk skadd på Romerike

Hemnes (NTB): En mann som gikk gjennom isen på Øgderen på Romerike fredag ettermiddag, er kritisk skadd.

Norwegian-mekleren: – Gjør alt vi kan for å løse konflikten

Oslo (NTB): Tonen var fortsatt god og konstruktiv seks timer ut i meklingen mellom flyselskapet Norwegian og de streikende pilotene, ifølge riksmekler Nils Dalseide.

Stortinget publiserte sensitive opplysninger om asylbarn

Oslo (NTB): Stortingets administrasjon la ved en glipp ut konfidensielle opplysninger om afghanske asylsøkere og returnerte asylbarn på sin nettside torsdag.

Seks nye svinebesetninger MRSA-smittet i Trøndelag

Trondheim (NTB): Mattilsynet har påvist MRSA-bakterier i seks nye svinebesetninger i Trøndelag. Til sammen er 15 svinebesetninger i Trøndelag og Troms smittet.

Holstad blir ikke varetektsfengslet

Oslo (NTB): Den helerisiktede politikeren Henning Holstad blir ikke varetektsfengslet. Fredag avviste Høyesteretts ankeutvalg politiets anke over fengslingsspørsmålet.

Børsen svakt opp etter ujevn uke

Oslo (NTB): Etter en uke med en god del svingninger fra dag til dag, stengte Oslo Børs før helga svakt i pluss. Hovedindeksen lå på 618,31 poeng etter en oppgang på 0,3 prosent fredag.

Store mengder sprit og røyk beslaglagt på Hadeland

Lunner (NTB): Da tollerne undersøkte et latvisk vogntog og to varebiler på Hadeland, fant de nesten 230.000 sigaretter og 227 liter brennevin. To menn prøvde å stikke av, men ble raskt innhentet.

Norwegian ga flygere ultimatum om overføring

Oslo (NTB): Svenske flygere i Norwegian fikk en frist på ett døgn til å godta overføringen til det nye selskapet Pilot Services Sweden – eller miste jobben.

Regjeringen vil avvikle dagens NSB

NSB slik vi kjenner det forsvinner. Det blir åpen konkurranse på alle linjer. Togsett og verksteder plasseres i materiellselskap som legges under Jernbaneverket som direktorat.

Aftenposten: Regjeringen vil avvikle dagens NSB

Oslo (NTB): Regjeringens jernbanereform innebærer at NSB skal avvikles og togtrafikken konkurranseutsettes, etter det Aftenposten erfarer.

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus