forsiden

Det blir trolig tvungen lønnsnemd

Det blir trolig tvungen lønnsnemd

Departementet kaller inn partene i oljekonflikten.
Heidrunplattformen er allerede stengt for produksjon.
(Foto: FRANK CADAMARTERI)

Heidrunplattformen er allerede stengt for produksjon. Foto: FRANK CADAMARTERI

Partene i konflikten i oljesektoren er innkalt til møte hos arbeidsministeren fredag klokken 18. Dermed blir det trolig tvungen lønnsnemnd.

Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:
Vis debatt

Medier 24 og VG felt i PFU i twittersak

Oslo (NTB): Pressens Faglige Utvalg (PFU) mener Medier 24 og VG brøt god presseskikk i den såkalte @fruhjort-saken.

Krigshelten Wilhelm Mohr er død

Oslo (NTB): Krigshelten Wilhelm Mohr døde mandag kveld, 99 år gammel. Mohr var jagerflyger under andre verdenskrig og etter krigen sentral i oppbyggingen av Luftforsvaret.

Tankbil veltet i Krødsherad – hus evakuert

Krødsherad (NTB): En tankbil med kjemikalier har veltet på fylkesvei 280 ved Hamremoenkrysset i Buskerud. Brannvesenet har evakuert hus i nærheten.

Politiet: Ikke noe straffbart bak dødsfall på Ombo

Stavanger (NTB): Obduksjonen viser at det ikke er grunn til å mistenke at det skjedde noe kriminelt da en tysk turist døde på Ombo i Rogaland i helgen.

Sylvi Listhaug er gravid

Oslo (NTB): Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp) er gravid, skriver Se og Hør. Statsråden har ingen planer om å trekke seg fra politikken utover sin svangerskapspermisjon.

PST: Forsiktig nedjustering av terrortrusselen

Oslo (NTB): Faren for at ekstreme islamister vil kunne gjennomføre et terrorangrep i Norge er blitt noe mindre de siste månedene, mener PST.

Nav har anmeldt trygdesvindel for 183 millioner

Oslo (NTB): Hittil i 2016 har Nav anmeldt 907 personer for trygdesvindel. De fleste er anmeldt for svindel av dagpenger eller arbeidsavklaringspenger.

«Gubbefall» beredte grunnen for Solbergs regjering

Oslo (NTB): Lederskifter i de fire borgerlige partiene var en forutsetning for Frps inntreden i regjering. Påstanden framsettes av flere kilder i Gunnar Ringheims nye bok om Fremskrittspartiet.

Vil avsløre flere med falske papirer

Oslo (NTB): For å styrke kampen mot falske ID-papirer vil regjeringen øke potten til politiet og Utlendingsdirektoratet med 81 millioner kroner. Nye håndholdte enheter for politiet kan lette kontrollen av biometri hos utlendinger i Norge.

Fire familier evakuert etter steinras i Fana

Bergen (NTB): Deler av en stor natursteinsmur har rast ut på Kirkebirkeland i Fana i Bergen. Et bolighus med fire leiligheter er evakuert.

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

comments powered by Disqus