forsiden

Det blir trolig tvungen lønnsnemd

Det blir trolig tvungen lønnsnemd

Departementet kaller inn partene i oljekonflikten.
Heidrunplattformen er allerede stengt for produksjon.
(Foto: FRANK CADAMARTERI)

Heidrunplattformen er allerede stengt for produksjon. Foto: FRANK CADAMARTERI

Partene i konflikten i oljesektoren er innkalt til møte hos arbeidsministeren fredag klokken 18. Dermed blir det trolig tvungen lønnsnemnd.

Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Voldtektsdømt syrer dømt for vold mot familien

En syrisk asylsøker som fjor ble dømt til åtte års fengsel for vold og voldtekt av en 19-årig mann, er dømt til et halvt års fengsel ekstra for familievold.

Politianmelder Høyre-representant etter Uber-oppfordring 

En drosjeeier i Ålesund har anmeldt stortingsrepresentant Heidi Nordby Lunde (H) til politiet etter at hun oppfordret folk til å fortsette å kjøre med Uber.

Mattilsynet varsler tvangsmulkt for fiskeoppdrettere

Tre produsenter av steril oppdrettslaks risikerer dagbøter hvis de ikke sikrer fiskevelferden før 15. mars. Selskapene lover å svare Mattilsynet innen fristen.

Vil fengsle dyremishandlingstiltalt 17-åring i to og et halvt år

Påtalemyndigheten mener en 17-åring som er tiltalt for grov dyremishandling, bør straffes med fengsel i to og et halvt år.

Tolv nye uker i varetekt for drapssiktet mann i Narvik

Den 23 år gamle mannen som er siktet for drapet på en 21-åring ved Skjombrua i Narvik 1. november i fjor, er fengslet i tolv nye uker, melder Fremover.

Cyberforsvarssjefen: Forsvaret må sikre seg mot smutthull hos underleverandører

Sivile og utenlandske firmaer som leverer varer eller tjenester Forsvaret trenger, kan utnyttes av dyktige motstandere, advarer cyberforsvarssjefen.

Karolinska institutet foreslår avtroppende UiO-rektor 

Et enstemmig styre ved Karolinska institutet har foreslått avtroppende rektor ved Universitetet i Oslo, Ole Petter Ottersen (61), som sin nye rektor. 

Milliardkontrakt reddet norske One Subsea-jobber

One Subsea var midt i en omfattende nedbemanningsprosess da de fikk en kontrakt på 2,5 milliarder kroner med det australske olje- og gasselskapet Woodside.

DN: Veireno-eier tok ut 11 millioner før oppstart i Oslo

Eieren av Veireno tok ut over 11 millioner kroner før oppstart i Oslo. Ifølge DN har selskapet hatt et samlet overskudd på vel 30 millioner fram til 2015. 

Internasjonal pris til norsk læremiddelportal

Den norske læremiddelportalen NDLA er tildelt Open Education Awards for Excellence 2017 for "beste læremiddelportal-nettsted".