Gå til mobilutgaven
forsiden

Det blir trolig tvungen lønnsnemd

Det blir trolig tvungen lønnsnemd

Departementet kaller inn partene i oljekonflikten.
Heidrunplattformen er allerede stengt for produksjon.
(Foto: FRANK CADAMARTERI)

Heidrunplattformen er allerede stengt for produksjon. Foto: FRANK CADAMARTERI

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Partene i konflikten i oljesektoren er innkalt til møte hos arbeidsministeren fredag klokken 18. Dermed blir det trolig tvungen lønnsnemnd.

Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:
Vis debatt

Klubbhus ved Gardermoen brant helt ned

Jessheim (NTB): Et motorsport-klubbhus ved Gardermoen i Akershus brant ned til grunnen søndag kveld. – Dette er katastrofe for oss, sier styreleder i motorsportklubben.

Truende mann pågrepet i Ulefoss

Ulefoss (NTB): Politiet har pågrepet en mann som truet flere mennesker på Ulefoss Gjestebrygge i Telemark med kniv søndag kveld.

Mann falt 20 meter ned i foss i Hallingdal

Geilo (NTB): En amerikansk turist falt ut i Hivjufossen i Hallingdal søndag kveld. Politiet mener at mannen har falt fra 20 meter eller høyere.

15-åring utenfor livsfare etter bilulykke i Øygarden

Bergen (NTB): Den 15 år gamle gutten som først ble meldt kritisk skadd i bilulykken i Øygarden i Hordaland fredag, er utenfor livsfare.

Mann ble moderat skadd i bålbrenning i Bindalseidet

Terråk (NTB): Mannen i 40-årene som ble brent i et båluhell i Bindalseidet i Nordland søndag ettermiddag, er moderat skadd.

Mottaksselskap fikk ulovlig mye i tilskudd

Oslo (NTB): Selskapet Hero, som er Norges største operatør av asylmottak, har fått 6,7 millioner kroner i ulovlig statsstøtte, ifølge tall fra Utlendingsdirektoratet.

Klimamøte om HFK-gasser kom ikke i mål

Oslo (NTB): Landene som forhandler om hvor mye verden skal redusere bruken av de sterke klimagassene HFK, ble ikke enige da de møttes i Wien denne uken.

To menn lettere skadd i brann i Florø

Florø (NTB): De to mennene som ble kjørt til sykehus etter en brann i en leilighet i Florø i Sogn og Fjordane lørdag kveld, er begge lettere skadd.

Avsluttet søk etter savnet person i Steigen i Nordland

Leinesfjord (NTB): Politiet har avsluttet søket etter en mulig savnet person i området Helnessund i Steigen. Den savnede er funnet i god behold etter at en sjark ble funnet drivende i området.

Dette er det mest populære navnet på båt i Norge

Over 750.000 fritidsbåter seiler i norske farvann, og sommeren er naturlig nok hovedsesongen for norske båteiere. Tradisjonelt sett har båtene kvinnenavn, men noen drar det litt lenger.

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

comments powered by Disqus