forsiden

Det blir trolig tvungen lønnsnemd

Det blir trolig tvungen lønnsnemd

Departementet kaller inn partene i oljekonflikten.
Heidrunplattformen er allerede stengt for produksjon.
(Foto: FRANK CADAMARTERI)

Heidrunplattformen er allerede stengt for produksjon. Foto: FRANK CADAMARTERI

Partene i konflikten i oljesektoren er innkalt til møte hos arbeidsministeren fredag klokken 18. Dermed blir det trolig tvungen lønnsnemnd.

Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:
Vis debatt

Kvinne livstruende skadd i trafikkulykke

Hemnes (NTB): En kvinne er livstruende skadd etter en trafikkulykke på Hemnes i Akershus fredag kveld. Den mannlige sjåføren er alvorlig skadd.

TV-mekling på overtid

Oslo (NTB): En drøy halvtime etter at fristen gikk ut, pågikk fortsatt meklingen mellom Norges Filmforbund og Virke i oppgjøret for de ansatte i TV-produksjon.

Orion sliter med å finne russiske ubåter

Andøya (NTB): De norske overvåkingsflyene Orion har problemer med å oppdage Russlands nyeste ubåter. Denne uken besøkte nyere amerikanske fly Andøya.

Artist tatt for ran og vesketyverier i Stavanger

Stavanger (NTB): En tidligere domfelt mannlig artist (43) ble fredag varetektsfengslet i fire uker for ran og tyverier av damevesker i Stavanger.

Motorsyklist kritisk skadd i Stavanger

Stavanger (NTB): En motorsyklist er kritisk skadd etter at han kjørte inn i et busskur i Stavanger fredag kveld.

KS Bedrift ber om ny mekling med El og IT

Oslo (NTB-Steinar Schjetne): KS Bedrift tar nå konkret initiativ for å få stanset streiken i kraftsektoren og ber om å få møte de streikende hos Riksmekleren.

Letingen etter savnet 25-åring fortsetter i Moss

Moss (NTB): Det er funnet klær som sannsynligvis tilhører den 25 år gamle kvinnen som har vært savnet i to døgn i Moss. Letingen fortsetter med mannskaper fra Sivilforsvaret.

Forretningsmann anmeldt for vold på fest i Oslo

Oslo (NTB): En investor og advokat skal ha blitt stukket med et knust champagneglass på en fest i Oslo og måtte sy 72 sting. En forretningsmann er anmeldt for volden.

Oslo Børs: Ukeslutt på stedet hvil

Oslo (NTB): Hovedindeksen på Oslo Børs avsluttet uka med et samlet verdifall på 0,08 prosent til 642,24 poeng fredag.

Lokførerne kan trappe opp streiken i neste uke

Oslo (NTB-Ole Henrik Tveten): Et eventuelt varsel om opptrapping av togstreiken vil tidligst komme neste uke. Det er klart etter at streikekomiteen i Norsk Lokomotivmannsforbund (NLF) fredag drøftet ytterligere opptrapping.

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

comments powered by Disqus