forsiden

Det blir trolig tvungen lønnsnemd

Det blir trolig tvungen lønnsnemd

Departementet kaller inn partene i oljekonflikten.
Heidrunplattformen er allerede stengt for produksjon.
(Foto: FRANK CADAMARTERI)

Heidrunplattformen er allerede stengt for produksjon. Foto: FRANK CADAMARTERI

Partene i konflikten i oljesektoren er innkalt til møte hos arbeidsministeren fredag klokken 18. Dermed blir det trolig tvungen lønnsnemnd.

Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:
Vis debatt

Ulike signaler fra støttepartiene om budsjettkrisen

Oslo (NTB): Møtene mellom regjeringen og støttepartiene førte ikke fram fredag kveld. Men kilder i Venstre og KrF uttaler seg ulikt om status i de fastlåste forhandlingene.

Scooterfører funnet i Finnmark

Svanvik (NTB): Mannen i 60-årene som var savnet etter å ha kjørt seg fast med snøscooter ved Pasvik i Finnmark, er funnet i god behold.

Snøskredfare flere steder i landet i helgen

Oslo (NTB): NVE varsler om betydelig snøskredfare på Nordvestlandet og oppover mot Finnmark i helgen. Det er også fare for flom.

Dachau takker norsk politi for funn av naziport

Dachau (NTB): Direktøren for minnesmerket ved Dachau-leiren takker politiet i Bergen for innsatsen etter funnet av den historiske porten som ble stjålet for over to år siden.

Partiledernes budsjettmøte førte ikke fram

Oslo (NTB): Budsjettforhandlingene mellom de fire partilederne førte ikke fram. Det er ikke planlagt noen nye møter fredag kveld.

Drapssiktet 32-åring erkjenner at han knivstakk Bråten

Oslo (NTB-Christofer Kjos Gabrielsen): Den siktede 32-åringen erkjenner at han påførte Egil Tostrup Bråten det dødelige knivstikket for 14 år siden. Også den siktede 30-åringen knytter seg til drapet.

Rød ukeavslutning på Oslo Børs

Oslo (NTB): Dagen etter ny sluttnoteringsrekord på Oslo Børs endte det med antiklimaks fredag. Hovedindeksen falt med 0,79 prosent til 657,55 poeng.

Lang finansdebatt i vente for politikerne

Sjelden har interessen vært større foran en finansdebatt i Stortinget. Mandag blir det klart om regjeringen blir sittende – eller går.

Siktet 30-åring avhørt om Bråten-drapet

Oslo (NTB): Også 30 år gammel mann som er siktet for det 14 år gamle drapet på Egil Tostrup Bråten, knytter seg til saken, opplyser politiet.

Siktede etter Selje-brannen varetektsfengsles

Førde (NTB): De tre mennene som er siktet for å ha antent brannen som la Selje Hotel i Sogn og Fjordane i ruiner, varetektsfengsles i fire uker med brev- og besøksforbud.

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

comments powered by Disqus