Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Politiet tror Sigrid Schjetne er utsatt for noe kriminelt

Arkivbilde av den 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne som har vært savnet siden natt til søndag. (Foto: NTB scanpix)

Arkivbilde av den 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne som har vært savnet siden natt til søndag. Foto: NTB scanpix

Politiet tror Sigrid Schjetne er utsatt for noe kriminelt

Politiet etterforsker nå forsvinningen til Sigrid Schjetne (16) som en kriminalsak, opplyser Hanne Kristin Rohde i Oslo politidistrikt.

Oppdrettslaks har fått giftig stoff i fiskefôret

Oslo (NTB): Mange tonn med norsk oppdrettslaks har fått i seg et giftig stoff gjennom fiskeforet. Mattilsynet sier likevel at fisken ikke er farlig å spise.

Lærerne trapper opp streiken i morgen

Partene i lærerstreiken skal møtes på nytt på torsdag for å prøve å finne en løsning på konflikten. Streiken trappes likevel opp som planlagt.

Skal teste Botox i kampen mot kreft

Trondheim (NTB): Forsøk med bruk av Botox mot magekreft har gitt så gode resultater ved forskning på dyr ved St. Olavs hospital i Trondheim at sykehuset har fått godkjenning til å teste det ut i en studie på kreftpasienter.

- Vi har det meste!

De bor i båten på Skansen under fiskerimessa Nor-fishing. Bli med inn.

To barn fløyet til sykehus etter trafikkulykke ved Modum

Modum (NTB): To gutter på åtte og ti år er fløyet til sykehus med luftambulanse etter en trafikkulykke ved Modum i Buskerud.

Oslo kommune tildelt kriminalitetsforebyggende pris

Oslo (NTB): SaLTo-satsingen til Oslo kommune ble onsdag tildelt Regjeringens kriminalitetsforebyggende pris 2014.

Færre personer flytter til Norge

Oslo (NTB): Antall personer som flyttet til Norge i andre kvartal, var det laveste siden 2007.

Støre: – Har ikke sagt at olje bør bli liggende

Oslo (NTB): – Jeg har ikke tatt til orde for at norsk olje bør bli liggende under bakken, understreker Ap-leder Jonas Gahr Støre.

Oslo Børs opp – Europa ned

Oslo (NTB): Den positive utviklingen fortsatte på Oslo Børs onsdag. Ved stengetid stanset hovedindeksen på 607,02 poeng – opp 0,53 prosent.

Øyer-drapet: Politiet gjennomsøkte hus og sjekket elv

Lillehammer/Oslo (NTB-Peter Tálos og Dag Kjørholt): Politiet søkte onsdag med hund og rake i en elv og en foss nær en vei opp mot Hafjell. Søket knyttes til etterforskningen av Øyer-drapet.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

– På grunn av tiden som har gått, frykter vi at det har tilstøtt henne noe kriminelt, men vi håper vi tar feil, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde, som leder oslopolitiets seksjon for volds- og seksualforbrytelser.

Det siste livstegnet fra jenta var like etter klokken 0.15 natt til søndag.

– Det er den siste sikre mobilkontakten, men vi er ikke sikre på om klokken på hennes telefon var korrekt, så vi kan ikke si noe mer nøyaktig om tidspunktet, forklarer Rohde.

Etterlyser sjåfør

På en pressekonferanse tirsdag kom politiinspektøren med to konkrete etterlysninger.

– Dette ene gjelder en personbil som ble sett ved barnehagen med lyset på kvart over tolv, det vil si i det aktuelle tidsrommet. Bilen kjørte deretter ned Låveveien mot Håkon Tveters vei. Politiet er svært interessert i å komme i kontakt med føreren av denne bilen, sier Rohde. Bilens merke og farge er ikke kjent.To unge gutter eller menn som filmet med et stort videokamera er også observert i Låveveien, og også disse er Rohde svært interessert i å høre fra.

Kartlegger

Kriminalteknikere jobber med å analysere en sokk som ble funnet i barnehagen der 16 år gamle Sigrid forsvant og en sokk som ble funnet ved Skullerud mandag.

– Vi har bedt dem om å svare så raskt som mulig på om disse sokkene er et par og om de kan knyttes til Sigrid, forklarer Rohde. Det skal være to vanlige, hvite ankelsokker uten noen spesielle merker.

En annen viktig del av etterforskningen er avhør av venner og bekjente for å finne ut mest mulig om den forsvunne jenta.

– De samarbeider veldig godt og har blant annet hjulpet oss med å finne ut av Sigrids aktivitet på nettet, forteller Rohde.

Politiet holder også på å kartlegge og hente inn opptak fra ulike overvåkingskameraer på steder de tror 16-åringen kan ha vært. I tillegg har de gått opp den samme ruten som de tror Sigrid Giskegjerde Schjetne fulgte hjem fra en venninne da hun forsvant på Østensjø i Oslo natt til søndag

LES OGSÅ: Folk strømmer til for å lete etter Sigrid

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus