Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Politiet tror Sigrid Schjetne er utsatt for noe kriminelt

Arkivbilde av den 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne som har vært savnet siden natt til søndag. (Foto: NTB scanpix)

Arkivbilde av den 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne som har vært savnet siden natt til søndag. Foto: NTB scanpix

Politiet tror Sigrid Schjetne er utsatt for noe kriminelt

Politiet etterforsker nå forsvinningen til Sigrid Schjetne (16) som en kriminalsak, opplyser Hanne Kristin Rohde i Oslo politidistrikt.

Drosjesjåfør slått med stein av passasjerer

Bergen (NTB): En drosjesjåfør ble slått med stein av passasjerer i Bergen natt til fredag. Fire personer er pågrepet.

Rullestolbruker forsøkt dyttet ut i vannet i Oslo

Oslo (NTB): En mann er pågrepet for å ha forsøkt å dytte en rullestolbruker i 40-årene ut i vannet ved Vippetangen i Oslo natt til fredag.

Lengre pause i meklingen for flyteknikere

Oslo (NTB): Partene i meklingen om en ny tariffavtale for flyteknikere i AIM Norway, er blitt enige om å ta pause i forhandlingene til februar.

Nordmenn lokkes av franske poteter

Oslo (NTB): Salget av importerte poteter fra Frankrike har skutt i været de siste årene, mens norske poteter ikke lenger er så populære.

Bosted avgjør om kriminelle blir pågrepet

Oslo (NTB): Politidirektoratet er bekymret over at hvor man bor avgjør hvor stor sjansen er for å bli pågrepet for økonomisk kriminalitet.

Overgrepsdømt danske lokker norske jenter

Oslo (NTB): En dansk mann som tidligere er dømt for å ha befølt jenter, forsøker nå å lokke norske tenåringsjenter med lukrativ jobb mot at de godtar en helseundersøkelse.

Syria-farer: – Ingen vil gjøre noe vondt i Norge

Oslo (NTB): En 27 år gammel nordmann sier til VG at han kjemper side om side med al-Qaida i Syria sammen med tre andre nordmenn. Men ingen nordmenn i Syria vil utføre angrep i Norge, hevder han.

14 til legevakt etter leilighetsbrann i Moss

Moss (NTB): 14 personer ble sendt til legevakt for sjekk etter en brann i en leilighet i Kambo i Moss natt til fredag.

En mann på frifot etter knivstikking i Trondheim

Trondheim/Oslo (NTB-Linus Røvik Hauge): En mann i 20-årene er pågrepet og siktet etter at en 31-år gammel mann ble knivstukket på Lade i Trondheim torsdag kveld. Politiet leter etter enda en gjerningsmann.

WWF: Stor gevinst ved investering i fornybar energi

Oslo (NTB): Det vil gi enorme klimagevinster dersom oljefondet investerer like mye i fornybar energi som i eiendom, mener WWF.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

– På grunn av tiden som har gått, frykter vi at det har tilstøtt henne noe kriminelt, men vi håper vi tar feil, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde, som leder oslopolitiets seksjon for volds- og seksualforbrytelser.

Det siste livstegnet fra jenta var like etter klokken 0.15 natt til søndag.

– Det er den siste sikre mobilkontakten, men vi er ikke sikre på om klokken på hennes telefon var korrekt, så vi kan ikke si noe mer nøyaktig om tidspunktet, forklarer Rohde.

Etterlyser sjåfør

På en pressekonferanse tirsdag kom politiinspektøren med to konkrete etterlysninger.

– Dette ene gjelder en personbil som ble sett ved barnehagen med lyset på kvart over tolv, det vil si i det aktuelle tidsrommet. Bilen kjørte deretter ned Låveveien mot Håkon Tveters vei. Politiet er svært interessert i å komme i kontakt med føreren av denne bilen, sier Rohde. Bilens merke og farge er ikke kjent.To unge gutter eller menn som filmet med et stort videokamera er også observert i Låveveien, og også disse er Rohde svært interessert i å høre fra.

Kartlegger

Kriminalteknikere jobber med å analysere en sokk som ble funnet i barnehagen der 16 år gamle Sigrid forsvant og en sokk som ble funnet ved Skullerud mandag.

– Vi har bedt dem om å svare så raskt som mulig på om disse sokkene er et par og om de kan knyttes til Sigrid, forklarer Rohde. Det skal være to vanlige, hvite ankelsokker uten noen spesielle merker.

En annen viktig del av etterforskningen er avhør av venner og bekjente for å finne ut mest mulig om den forsvunne jenta.

– De samarbeider veldig godt og har blant annet hjulpet oss med å finne ut av Sigrids aktivitet på nettet, forteller Rohde.

Politiet holder også på å kartlegge og hente inn opptak fra ulike overvåkingskameraer på steder de tror 16-åringen kan ha vært. I tillegg har de gått opp den samme ruten som de tror Sigrid Giskegjerde Schjetne fulgte hjem fra en venninne da hun forsvant på Østensjø i Oslo natt til søndag

LES OGSÅ: Folk strømmer til for å lete etter Sigrid

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus