Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Drept av ku

  •   NTB

Drept av ku

En 87 år gammel mann fra Oppland er bekreftet omkommet av skadene han fikk da han ble angrepet av en ku i helga.

Mann til sykehus etter knivstikking i Oslo

Oslo (NTB): En mann er innlagt på Ullevål med alvorlige skader etter at han natt til torsdag ble knivstukket i begge armene. En mistenkt er pågrepet i saken.

Norsk ungdom sommerjobber 15 timer i strekk

Oslo (NTB): LOs sommerpatrulje har i sommer avdekket at noen ungdommer jobber opp mot 15 timer uten ekstra betaling.

Striden med Russland kan ramme norsk laks

Oslo (NTB): Om Norge slutter seg til de skjerpede EU-sanksjonene mot Russland, kan det føre til russisk boikott av norsk laks, sier NUPI-forsker Jakub M. Godzmirski til Aftenposten.

Vil ikke kritisere regjeringen for terrorhåndtering

Oslo (NTB): Regjeringen har gjort alt riktig i håndteringen av terrortrusselen mot Norge. Det er tre tidligere justisministere enige om.

Fant 14 kilo amfetamin i belgisk campingbil

Oslo (NTB): To nederlendere fortalte til tollerne at de skulle til Norge på fisketur. Men med seg i bagasjen hadde de 14 kilo amfetamin.

Ny rekord for norske hvalfangere

Svolvær (NTB): Årets hvalsesong blir den beste siden den norske hvalfangsten startet opp igjen i 1993.

Dovrebanen åpnet etter sprengningsuhell

Hamar (NTB): Dovrebanen, som ble stengt etter et sprengningsuhell ved Morskogen onsdag kveld, ble åpnet for trafikk ved 23-tiden, opplyser Jernbaneverket.

Havarikommisjonen: – Ikke alle i bussen brukte belte

Oslo (NTB): Manglende beltebruk påvirket skadeomfanget i bussulykken i Namsskogan, ifølge Havarikommisjonen. Fire personer omkom i ulykken.

Gilbert ber om luftbro til Gaza

Gardermoen (NTB-Mats Rønning): Norge bør ta initiativ til en luftbro i FN-regi på Gaza, mener overlege Mads Gilbert. Han tegner et uhyrlig bilde av situasjonen på bakken i de palestinske områdene.

Stjålet kreftmedisin solgt fra norske apotek

Oslo (NTB): To stjålne sprøyter med kreftmedisin er importert til Norge og solgt fra norske apotek, ifølge Legemiddelverket.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Kua opptrådte svært aggressivt, og mannen fikk knust tre ribbein og et skulderblad i ulykken på Trevatn i Oppland, skriver Oppland Arbeiderblad. Ulykken skjedde da to kyr tok seg inn på eiendommen til mannen lørdag.

Da 87-åringen skulle jage dem unna, svarte den ene kua med å gå til angrep. Mannen døde av skadene på Gjøvik sykehus tirsdag. Ingen så selve hendelsen, men en nabo oppdaget fort mannen og ringte ambulanse. Kua angrep også naboen da hun kom bort for å hjelpe mannen.

– Kua ble stående mellom meg og ham. Det nyttet ikke å nærme seg igjen, for da ble kua truende. Jeg skrek i telefonen at politiet og ambulansen måtte skynde seg, sier nabo Ann Margareth Laeskogen til avisa. Ambulansen og politiet ankom etter kort tid. Ambulansene fikk først ikke gjort jobben sin, og politiet vurderte å skyte kua. Etter hvert fikk de imidlertid skremt den bort ved å slå køller i bakken. Eieren har nå fått den avlivet.

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus