Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Drept av ku

 •   NTB

Drept av ku

En 87 år gammel mann fra Oppland er bekreftet omkommet av skadene han fikk da han ble angrepet av en ku i helga.
Leses nå:

Soldat skutt i Hedmark

Elverum (NTB): En soldat ble mandag kveld skutt på Terningmoen leir i Elverum i Hedmark. Han ble sendt til Sykehuset Innlandet i Hamar for behandling.

Politiet etterlyser savnet gutt internasjonalt

Molde (NTB): Politiet har bedt om bistand fra Kripos og etterlyser en savnet sju år gammel gutt både nasjonalt og internasjonalt etter at han forsvant fra en bowlinghall i Molde mandag etermiddag.

Thommessen går av som Plan-leder

Oslo (NTB): Olaf Thommessen går umiddelbart av som generalsekretær for bistandsorganisasjonen Plan Norge.

TV 2: Anundsen alene om Krekar-instruksen

Oslo (NTB): Justisminister Anders Anundsen (Frp) var alene i regjeringen om å utarbeide instruksen som Oslo-politiet baserer mulla Krekar-vedtaket sitt på, ifølge TV 2.

Savnet gutt i Moldes fryktes kidnappet

Molde (NTB): Politiet frykter at en sju år gammel gutt som forsvant fra en bowlinghall i Molde mandag ettermiddag, er kidnappet. Flere politidistrikter er varslet om forsvinningen.

Slipper fengsel på grunn av sommel hos politiet

Stavanger (NTB): En 46 år gammel mann fra Jæren slipper fengsel på grunn av lang saksbehandlingstid hos politiet. I stedet ble mannen dømt til 45 dagers betinget fengsel for å ha utøvd vold mot sin samboer og hennes sønn.

Shabana Rehman løftet Pegida-leder

Oslo (NTB): Komiker Shabana Rehman Gaarder løftet mandag Pegida-leder Max Hermansen, slik hun gjorde med mulla Krekar i 2004.

- Rent slurv i Krekar-saken

Mulla Krekars advokat mener saksbehandlingsfeil må stoppe Krekars flytting til Kyrksæterøra.

Vaksdal sender nødhjelp til isolerte innbyggere

Dale (NTB): I alt 28 innbyggere i Eksingedalen i Vaksdal kommune er fortsatt isolerte etter et snøras. Tirsdag sender kommunen inn nødhjelp.

NTF truer med boikott av Oslo Havn

Oslo (NTB): Tyrkiske Yilport ønsker ikke å forhandle om tariffavtale i Oslo havn. Transportarbeiderforbundet turer med boikott av Oslo Havn.

Utforkjøring i Vestnes endte i sjøen

Tomrefjord (NTB): Tre menn berget seg ut via takluka etter at bilen de satt i, havnet i sjøen i Tomrefjord i Vestnes kommune.

Oslo Børs så vidt i pluss

Oslo (NTB): Hovedindeksen på Oslo Børs steg mandag, men ikke mer enn 0,01 prosent.

Solberg åpnet nytt Blå Kors-senter

Oslo (NTB): Statsminister Erna Solberg (H) åpnet Blå Kors' nye behandlingssenter på Slemdal i Oslo mandag.

Nav-kontor stengt etter trusler

Grimstad (NTB): Nav-kontoret i Grimstad holder mandag stengt etter å ha mottatt trusler mot de ansatte.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Kua opptrådte svært aggressivt, og mannen fikk knust tre ribbein og et skulderblad i ulykken på Trevatn i Oppland, skriver Oppland Arbeiderblad. Ulykken skjedde da to kyr tok seg inn på eiendommen til mannen lørdag.

Da 87-åringen skulle jage dem unna, svarte den ene kua med å gå til angrep. Mannen døde av skadene på Gjøvik sykehus tirsdag. Ingen så selve hendelsen, men en nabo oppdaget fort mannen og ringte ambulanse. Kua angrep også naboen da hun kom bort for å hjelpe mannen.

– Kua ble stående mellom meg og ham. Det nyttet ikke å nærme seg igjen, for da ble kua truende. Jeg skrek i telefonen at politiet og ambulansen måtte skynde seg, sier nabo Ann Margareth Laeskogen til avisa. Ambulansen og politiet ankom etter kort tid. Ambulansene fikk først ikke gjort jobben sin, og politiet vurderte å skyte kua. Etter hvert fikk de imidlertid skremt den bort ved å slå køller i bakken. Eieren har nå fått den avlivet.

Vis kommentarer
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus