Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Drept av ku

  •   NTB

Drept av ku

En 87 år gammel mann fra Oppland er bekreftet omkommet av skadene han fikk da han ble angrepet av en ku i helga.

Lærerstudent i Telemark får ikke bruke nikab

Skien (NTB): En lærerstudent ved Høgskolen i Telemark har fått beskjed om å ta av seg nikaben som dekker ansiktet – eller slutte ved høyskolen.

Streikegevinsten kan bli 500 millioner for norske kommuner

Oslo (NTB): Norske kommuner kan spare en halv milliard på lærerstreiken. Blir streiken langvarig blir beløpet enda høyere, og det er ikke sikkert pengene går til skole.

Stor leteaksjon etter savnet 88-åring i Telemark

Akkerhaugen (NTB): Politiet i Telemark har satt i gang en større leteaksjon etter en 88 år gammel mann som ikke kom tilbake til hytta ved Sauheradfjella etter en tur onsdag kveld.

VG: Ikke moms på elbiler

Oslo (NTB): Det blir ikke moms på elbiler fra 2016, sier en regjeringskilde til VG.

Lærerne får støtte i ny meningsmåling

Oslo (NTB): Flere enn seks av ti nordmenn støtter kravet til de streikende lærerne, viser en undersøkelse TNS Gallup har gjennomført for TV 2.

Norsk lakseeksport økte i uken som gikk

Oslo (NTB): I forrige uke sank eksportprisen på fersk laks med 2,4 prosent målt mot uka før. Mengden eksportert laks økte derimot med 6,5 prosent, til tross for det russiske importforbudet.

ME-syke får ikke vaksineerstatning

Oslo (NTB): Av 117 ME-pasienter som har søkt om erstatning etter svineinfluensavaksinen i 2009 har så langt de fleste fått avslag.

Hussain måtte slutte som bud etter kundeklager

Islamisten Ubaydullah Hussain har måttet slutte i en stilling som bud etter klager fra kunder som syntes det var skremmende at han leverte pakker til dem.

Virke: – Regjeringen setter arbeidsplasser i fare

Oslo (NTB): Næringslivet er sjokkert over finansminister Siv Jensens (Frp) forslag om å doble grensen for momsfri handel fra utlandet og sier forslaget setter tusenvis av norske arbeidsplasser i fare.

Funnet skyldig i overlagt drap i Mannsverk-saken

Tromsø (NTB): Den 49 år gamle mannen som anket tingrettsdommen på 17 års fengsel for drapet på Helge Mannsverk, er også funnet skyldig i Hålogaland lagmannsrett.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Kua opptrådte svært aggressivt, og mannen fikk knust tre ribbein og et skulderblad i ulykken på Trevatn i Oppland, skriver Oppland Arbeiderblad. Ulykken skjedde da to kyr tok seg inn på eiendommen til mannen lørdag.

Da 87-åringen skulle jage dem unna, svarte den ene kua med å gå til angrep. Mannen døde av skadene på Gjøvik sykehus tirsdag. Ingen så selve hendelsen, men en nabo oppdaget fort mannen og ringte ambulanse. Kua angrep også naboen da hun kom bort for å hjelpe mannen.

– Kua ble stående mellom meg og ham. Det nyttet ikke å nærme seg igjen, for da ble kua truende. Jeg skrek i telefonen at politiet og ambulansen måtte skynde seg, sier nabo Ann Margareth Laeskogen til avisa. Ambulansen og politiet ankom etter kort tid. Ambulansene fikk først ikke gjort jobben sin, og politiet vurderte å skyte kua. Etter hvert fikk de imidlertid skremt den bort ved å slå køller i bakken. Eieren har nå fått den avlivet.

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus