Gå til mobilutgaven
forsiden

Drept av ku

 •   NTB

Drept av ku

En 87 år gammel mann fra Oppland er bekreftet omkommet av skadene han fikk da han ble angrepet av en ku i helga.
Leses nå:

Vogntog på grensen fikk store bøter

Svinesund (NTB): To polske vogntog som forsøkte å ta seg over grensen ved Svinesund, fikk totalt 271.000 kroner i bot av Statens vegvesen.

Lønnsoppgjøret for IKT-bedriftene i havn

Oslo (NTB): NHO-foreningen Abelia og EL og IT Forbundet har blitt enige om en ny overenskomst for IKT-bedriftene.

Færre konkurser i norsk jordbruk

Oslo (NTB): I alt 26 gårder i norsk jordbruk gikk konkurs i fjor. Det er det laveste antallet siden 2008.

Meklingen i statsoppgjøret fortsetter over midnatt

Oslo (NTB-Hege Wallenius og Anne Marjatta Gøystdal): Partene i statsoppgjøret kom ikke til enighet ved fristens utløp midnatt natt til torsdag, men de er enige om å fortsette samtalene hos Riksmekleren.

Solid nei til sammenslåing i Nord-Troms

Tromsø (NTB): Over 90 prosent av dem som stemte i Kvænangen og Skjervøy i Troms onsdag, sa nei til kommunesammenslåing. I Nordreisa ble det et knapt flertall for sammenslåing.

Lærere fortviler over årets norskeksamen: Provoserte og sinte på elevenes vegne

Årets norskeksamen på 10. trinn får gjennomgå blant en rekke lærere. - Dersom vi ser at oppgavene har vært i overkant krevende, vil vi ta hensyn til dette i sensuren, svarer Utdanningsdirektoratet.

En person kritisk skadd i ulykke i Østfold

Mysen (NTB): To personer ble fløyet til sykehus etter en kollisjon mellom en personbil og en lastebil på E18 i Eidsberg i Østfold onsdag. Den ene betegnes som kritisk skadd.

TV 2 og Canal Digital enige om ny avtale

Oslo (NTB): TV 2 og Canal Digital har inngått en ny distribusjonsavtale, og alle sendinger vil gå som normalt til distributørens kunder. Altibox forhandler fortsatt om en ny avtale med kanalen.

Massør dømt til fengsel for overgrep under spabehandling

Oslo (NTB): En 38 år gammel mann er dømt til tre år og tre måneders fengsel for å ha forgrepet seg seksuelt på en kvinne han ga massasje på hotellet Holmenkollen Park i Oslo høsten 2014.

Mann skadd av vådeskudd i Hordaland

Tysse (NTB): En mann er fløyet til sykehus etter at han fikk et vådeskudd fra en jaktrifle gjennom foten i Samnanger kommune i Hordaland.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Kua opptrådte svært aggressivt, og mannen fikk knust tre ribbein og et skulderblad i ulykken på Trevatn i Oppland, skriver Oppland Arbeiderblad. Ulykken skjedde da to kyr tok seg inn på eiendommen til mannen lørdag.

Da 87-åringen skulle jage dem unna, svarte den ene kua med å gå til angrep. Mannen døde av skadene på Gjøvik sykehus tirsdag. Ingen så selve hendelsen, men en nabo oppdaget fort mannen og ringte ambulanse. Kua angrep også naboen da hun kom bort for å hjelpe mannen.

– Kua ble stående mellom meg og ham. Det nyttet ikke å nærme seg igjen, for da ble kua truende. Jeg skrek i telefonen at politiet og ambulansen måtte skynde seg, sier nabo Ann Margareth Laeskogen til avisa. Ambulansen og politiet ankom etter kort tid. Ambulansene fikk først ikke gjort jobben sin, og politiet vurderte å skyte kua. Etter hvert fikk de imidlertid skremt den bort ved å slå køller i bakken. Eieren har nå fått den avlivet.

Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus