Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Drept av ku

 •   NTB

Drept av ku

En 87 år gammel mann fra Oppland er bekreftet omkommet av skadene han fikk da han ble angrepet av en ku i helga.
Dette leses nå:

Oslo kommune ut med 85 millioner etter konkurs

Oslo (NTB): Oslo kommune betaler 85 millioner kroner til konkursboet i Oslo Vei. Dermed er partene kommet til enighet, og saken trekkes fra rettssystemet.

Jul på Kongsseteren for kronprinsfamilien

Oslo (NTB): Kongeparet får kronprins Haakon og familien hans på besøk i jula, som tradisjonen tro feires på Kongsseteren og med julegudstjeneste i Holmenkollen kapell første juledag.

Paven gratulerer USA og Cuba

Vatikanstaten (NTB-Reuters): Pave Frans gleder seg over signalene om en normalisering av forholdet mellom USA og Cuba.

Norge stevnes av ESA for dårlig luftkvalitet

Oslo (NTB): Norge gjør ikke nok for å bedre luftkvaliteten, mener ESA. Torsdag stevner overvåkingsorganet Norge inn for EFTA-domstolen på grunn av dette.

Ap: Et stort skritt framover for Cuba

Oslo (NTB): Arbeiderpartiets Anniken Huitfeldt gleder seg over at forholdet mellom USA og Cuba ser ut til å normaliseres.

Politiet skal fortsatt bære våpen

Oslo (NTB-Alexander Vestrum): Regjeringen sier ja til videre bevæpning av politiet som følge av trusselbildet i Norge. Tillatelsen er forlenget inntil 15. februar neste år.

Ekspert: – Godt nytt for cubanerne

Oslo (NTB): Signalene om normalisering mellom Washington og Havanna er godt nytt for folket på Cuba, mener forfatter og statsviter Vegard Bye.

Politiet skal fortsatt bære våpen

Regjeringen sier ja til videre bevæpning av politiet, opplyser Justisdepartementet

Kjell Bernstrøm ny universitetsdirektør i Bergen

Bergen (NTB): Kjell Bernstrøm er ansatt som direktør ved Universitetet i Bergen.

Sluttspurt til kraftig oppgang på Oslo Børs

Oslo (NTB): Oslo Børs hadde oppgang gjennom hele onsdagen, med kraftigst økning den siste timen. Ved stengetid lå hovedindeksen på 552,01 – opp 2,94 prosent.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Kua opptrådte svært aggressivt, og mannen fikk knust tre ribbein og et skulderblad i ulykken på Trevatn i Oppland, skriver Oppland Arbeiderblad. Ulykken skjedde da to kyr tok seg inn på eiendommen til mannen lørdag.

Da 87-åringen skulle jage dem unna, svarte den ene kua med å gå til angrep. Mannen døde av skadene på Gjøvik sykehus tirsdag. Ingen så selve hendelsen, men en nabo oppdaget fort mannen og ringte ambulanse. Kua angrep også naboen da hun kom bort for å hjelpe mannen.

– Kua ble stående mellom meg og ham. Det nyttet ikke å nærme seg igjen, for da ble kua truende. Jeg skrek i telefonen at politiet og ambulansen måtte skynde seg, sier nabo Ann Margareth Laeskogen til avisa. Ambulansen og politiet ankom etter kort tid. Ambulansene fikk først ikke gjort jobben sin, og politiet vurderte å skyte kua. Etter hvert fikk de imidlertid skremt den bort ved å slå køller i bakken. Eieren har nå fått den avlivet.

Vis kommentarer
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus