Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Drept av ku

 •   NTB

Drept av ku

En 87 år gammel mann fra Oppland er bekreftet omkommet av skadene han fikk da han ble angrepet av en ku i helga.
Leses nå:

Tranby-tiltalt blir ikke løslatt i påvente av ankesaken

Oslo (NTB): Kvinnen som nylig ble frikjent for overlagt drap på ektemannen i Tranby-saken blir ikke løslatt fra varetekt i påvente av at ankesaken skal komme opp for retten.

De grønne vil styre i flere kommuner

Miljøpartiet De Grønne mangedobler antallet kommuner hvor de stiller til valg.

SD: Vi krever ingen unnskyldning fra Skavlan

Stockholm (NTB): Verken Sverigedemokraterna eller deres leder Jimmie Åkesson har planer om å kreve noen unnskyldning fra Fredrik Skavlan etter intervjuet med Åkesson forrige uke.

Oppover på Oslo Børs

Oslo (NTB): Hovedindeksen på Oslo Børs økte med 0,5 prosent til 622,3 poeng en time etter handelsstart tirsdag.

Kvinne kritisk skadd i frontkollisjon på E6

Åsen (NTB): Em kvinnelig sjåfør er brakt til St. Olavs hospital med alvorlige hode- og bruddskader etter en frontkollisjon med en semitrailer på E6 ved Åsen i Nord-Trøndelag tirsdag morgen.

RiksTV tjener penger til tross for færre kunder

Oslo (NTB): RiksTV har noen færre kunder enn i fjor, men tjener penger som aldri før. Driftsinntektene økte med drøye 30 millioner fra 2013 til 2014, en økning på 3 prosent.

Regjeringen vil skjerpe kravet til botid for utlendinger

Oslo (NTB): Regjeringen vil gjøre det vanskeligere for utlendinger å få fast opphold i Norge og ønsker å øke den såkalte botiden før det gis permanent oppholdstillatelse fra tre til fem år.

Gatemusikanter forbudt på Karl Johan

Oslo (NTB): Politiet i Oslo har gjeninnført forbudet mot gatemusikk på Jernbanetorget og i nedre del av Karl Johans gate.

Mann dømt for forsøk på mordbrann på campingplass

Bergen (NTB): En 34 år gammel mann fra Sunnmøre er dømt til to år og seks måneders fengsel, hvorav ett år ubetinget, etter at han i juni 2012 antente en campinghytte og satte livet til sju personer i fare.

Like mange som tror og ikke tror på Gud

Oslo (NTB): Nå er det like mange som svarer ja som nei på spørsmålet «Tror du på Gud».

Nye avsløringer av Forsvarets salg og innkjøp

Oslo (NTB): Granskere fra revisjonsfirmaet PwC har funnet flere graverende forhold ved salgsavdelingen i Forsvaret og deres samarbeidspartnere.

Savnet skiløper i Stranda funnet i god behold

Stranda (NTB): Skiløperen som var savnet i Stranda kommune på Sunnmøre mandag kveld, ble natt til tirsdag funnet i god behold.

Økt ventetid for asylsøkere

Oslo (NTB): Asylsøkere som trolig vil kunne bli i Norge, må vente opp til ti måneder før de blir intervjuet. Utlendingsdirektoratet (UDI) bekrefter at de prioriterer avslagssaker.

Skavlan nekter å beklage overfor Åkesson

Oslo (NTB-Linus Røvik Hauge): Talkshow-verten Fredrik Skavlan sier det er uaktuelt å beklage sin oppførsel under intervjuet med Sverigedemokraterna-lederen Jimmie Åkesson forrige uke. Flere av Kringkastingsrådets medlemmer er imidlertid kritiske.

Bedrifter sparer mye på endrede revisjonsregler

Oslo (NTB): Aksjeselskaper sparte 1,6 milliarder kroner i 2012 etter at revisjon ble frivillig for minde selskaper.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Kua opptrådte svært aggressivt, og mannen fikk knust tre ribbein og et skulderblad i ulykken på Trevatn i Oppland, skriver Oppland Arbeiderblad. Ulykken skjedde da to kyr tok seg inn på eiendommen til mannen lørdag.

Da 87-åringen skulle jage dem unna, svarte den ene kua med å gå til angrep. Mannen døde av skadene på Gjøvik sykehus tirsdag. Ingen så selve hendelsen, men en nabo oppdaget fort mannen og ringte ambulanse. Kua angrep også naboen da hun kom bort for å hjelpe mannen.

– Kua ble stående mellom meg og ham. Det nyttet ikke å nærme seg igjen, for da ble kua truende. Jeg skrek i telefonen at politiet og ambulansen måtte skynde seg, sier nabo Ann Margareth Laeskogen til avisa. Ambulansen og politiet ankom etter kort tid. Ambulansene fikk først ikke gjort jobben sin, og politiet vurderte å skyte kua. Etter hvert fikk de imidlertid skremt den bort ved å slå køller i bakken. Eieren har nå fått den avlivet.

Vis kommentarer
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus