Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Drept av ku

 •   NTB

Drept av ku

En 87 år gammel mann fra Oppland er bekreftet omkommet av skadene han fikk da han ble angrepet av en ku i helga.
Leses nå:

Moxnes-saken: Helseopplysninger var kjent fra før

Oslo (NTB): Aktoratet medga i Oslo tingrett fredag at sensitive opplysninger om pasienter i Lindeberg-rapporten var offentlig kjent før Rødt-leder Bjørnar Moxnes publiserte dem, melder Kommunal Rapport.

Statsministeren takker for asyl-dugnaden

Regjeringen legger 5 millioner kroner på bordet til asylhåndtering i politiet og takker folk som stiller opp frivillig

Bilfører hadde edderkopp i bilen – ringte politiet

Oslo (NTB): En bilfører i Oslo ble redd da vedkommende oppdaget en edderkopp i kjøretøyet og ringte politiet for å be om hjelp til å få den uønskede gjesten ut.

Advarer mot skadeskutt bjørn i Øst-Finnmark

Nesseby (NTB): Øst-Finnmark politidistrikt advarer folk mot å oppsøke Bergebydalen ved Nesseby kommune på grunn av en skadeskutt bjørn i området.

Mistenker ikke noe kriminelt etter dødsfall i Buskerud

Vik (NTB): Politiet mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med at en mann ble funnet død i en bil på en rasteplass på Sollihøgda i Buskerud torsdag kveld.

Små endringer på ny VG-måling

Oslo (NTB): Det er kun små endringer på VGs nye måling fredag, men Høyre har størst grunn til å være fornøyd med utviklingen den siste uken.

Mer til vedlikehold i Sjøforsvaret

Bergen (NTB): Regjeringen vil foreslå 320 millioner kroner ekstra til vedlikehold av fartøy i Sjøforsvaret i neste års statsbudsjett.

Statsministeren takker for asyl-dugnaden

Oslo (NTB): Regjeringen legger 5 millioner kroner på bordet til asylhåndtering i politiet og takker folk som stiller opp frivillig.

Åtte tiltalt i SOS Rasisme-saken

Oslo (NTB): Statsadvokaten har tiltalt åtte tidligere ledere og sentrale ansatte i SOS Rasisme etter medlemsjuksskandalen.

Forsvarets operative hovedkvarter får ny sjef

Oslo (NTB): Generalmajor Rune Jakobsen er i statsråd utnevnt til generalløytnant og beordret til stillingen som sjef for Forsvarets operative hovedkvarter (FOH) i Bodø.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Kua opptrådte svært aggressivt, og mannen fikk knust tre ribbein og et skulderblad i ulykken på Trevatn i Oppland, skriver Oppland Arbeiderblad. Ulykken skjedde da to kyr tok seg inn på eiendommen til mannen lørdag.

Da 87-åringen skulle jage dem unna, svarte den ene kua med å gå til angrep. Mannen døde av skadene på Gjøvik sykehus tirsdag. Ingen så selve hendelsen, men en nabo oppdaget fort mannen og ringte ambulanse. Kua angrep også naboen da hun kom bort for å hjelpe mannen.

– Kua ble stående mellom meg og ham. Det nyttet ikke å nærme seg igjen, for da ble kua truende. Jeg skrek i telefonen at politiet og ambulansen måtte skynde seg, sier nabo Ann Margareth Laeskogen til avisa. Ambulansen og politiet ankom etter kort tid. Ambulansene fikk først ikke gjort jobben sin, og politiet vurderte å skyte kua. Etter hvert fikk de imidlertid skremt den bort ved å slå køller i bakken. Eieren har nå fått den avlivet.

Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus