Gå til mobilutgaven
forsiden

Drept av ku

 •   NTB

Drept av ku

En 87 år gammel mann fra Oppland er bekreftet omkommet av skadene han fikk da han ble angrepet av en ku i helga.
Leses nå:

900 millioner til innovasjon i næringslivet

Oslo (NTB): Nærings- og fiskeridepartementet skal dele ut 900 millioner kroner til næringslivet gjennom Forskningsrådet. Midlene skal gå til innovasjonsprosjekter.

Varetekt for kvinne som kastet kake på Horne

Oslo (NTB-Dag Kjørholt): En britisk kvinne er i Oslo tingrett varetektsfengslet i fire uker, siktet for å ha kastet kake på likestillingsminister Solveig Horne (Frp) under Oslo Pride-paraden.

126 millioner til barne- og ungdomsorganisasjoner

Oslo (NTB): Over 100 organisasjoner får i år 126 millioner kroner i støtte gjennom Frifond-ordningen, som Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) administrerer.

Turistbil på vippen ved Aurlandsfjorden

Flåm (NTB): En turistbil står på vippen til å rase utfor serpentinvegen på vei opp til utkikkspunktet Stegastein, 650 meter over Aurlandsfjorden i Sogn og Fjordane. Alle personene er ute av bilen.

Oslo Børs falt over 3 prosent

Oslo (NTB): Hovedindeksen ved Oslo Børs fortsatte nedturen etter brexit og falt mandag 3,2 prosent, til 573,01 poeng.

10 millioner til aktiviteter for barn i fattige familier

Oslo (NTB): Kulturdepartementet utlyser 10 millioner kroner til innsats for at barn og unge skal kunne delta i organiserte fritidsaktiviteter uavhengig av foreldrenes økonomi.

KrFs fylkesledere splittet om deltakelse i Pride-parade

Bergen (NTB): Fire av 14 fylkesledere i KrF mener partileder Knut Arild Hareide ikke burde deltatt i Pride-paraden i Oslo lørdag, skriver avisen Dagen.

Støttefyllingen for ubåten ved Fedje er ferdig

Bergen (NTB): Arbeidet med å installere støttefylling ved den torpederte ubåten U-864 ved Fedje har gått som planlagt. Målinger viser at arbeidet ikke har virvlet opp eller spredd kvikksølv fra ubåten.

Flyene flyr som vanlig til tross for streik

Onsdag trappes drivstoffstreiken ytterligere opp. Ifølge Avinor er det likevel ingen fare for at flyselskaper må avlyse flyginger eller flyplasser må stenge.

Mæland vil ikke ha ny EØS-debatt

Oslo (NTB): Norske EU-motstandere vil ha en ny EØS-debatt etter brexit. Feil tidspunkt, er budskapet fra næringsminister Monica Mæland (H).

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Kua opptrådte svært aggressivt, og mannen fikk knust tre ribbein og et skulderblad i ulykken på Trevatn i Oppland, skriver Oppland Arbeiderblad. Ulykken skjedde da to kyr tok seg inn på eiendommen til mannen lørdag.

Da 87-åringen skulle jage dem unna, svarte den ene kua med å gå til angrep. Mannen døde av skadene på Gjøvik sykehus tirsdag. Ingen så selve hendelsen, men en nabo oppdaget fort mannen og ringte ambulanse. Kua angrep også naboen da hun kom bort for å hjelpe mannen.

– Kua ble stående mellom meg og ham. Det nyttet ikke å nærme seg igjen, for da ble kua truende. Jeg skrek i telefonen at politiet og ambulansen måtte skynde seg, sier nabo Ann Margareth Laeskogen til avisa. Ambulansen og politiet ankom etter kort tid. Ambulansene fikk først ikke gjort jobben sin, og politiet vurderte å skyte kua. Etter hvert fikk de imidlertid skremt den bort ved å slå køller i bakken. Eieren har nå fått den avlivet.

Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus