Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Drept av ku

  •   NTB

Drept av ku

En 87 år gammel mann fra Oppland er bekreftet omkommet av skadene han fikk da han ble angrepet av en ku i helga.

Ektepar siktet for overgrep mot ett år gammel jente

Bergen (NTB): Et ektepar fra Nordhordland er siktet for seksuelt overgrep mot sin ett år gamle datter.

Ber om fengsel for svart arbeid ved ambassade

Drammen (NTB): Aktor ba torsdag om 120 dagers fengsel for en tidligere ansatt i overvåkingspolitiet som jobbet for den amerikanske ambassaden. Mannen er tiltalt for skatteunndragelse.

Støre: – Få overraskelser i trontalen

Oslo (NTB): Trontalen inneholdt få overraskelser, mener Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre.

Venstre savnet klimatiltak i trontalen

Oslo (NTB): Forventningene til klimatiltak vil være høye når regjeringen legger fram forslaget til statsbudsjett til uka, sier Venstre-leder Trine Skei Grande.

Orderud vil bli studentombud

Oslo (NTB): Veronica Orderud, som ble dømt for medvirkning til trippeldrapet på Orderud gård, har søkt stillingen som studentombud ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Godstog stanser Bergensbanen

Oslo (NTB): Bergensbanen er midlertidig stengt etter at et godstog står fast mellom Flå og Gulsvik.

Støre beskyldes for arroganse etter OL-kritikk

Oslo (NTB): En rekke Høyre-politikere lar seg provosere av måten Ap-leder Jonas Gahr Støre kommenterte OL-prosessen på etter at søknaden strandet.

– To Høyre-statsråder varslet nei

Oslo (NTB): To av Høyres statsråder kunngjorde at de ikke ønsket seg vinter-OL i Oslo da spørsmålet ble diskutert i onsdagens gruppemøte på Stortinget.

Vogntogfører skadd i utforkjøring i Vågå

Vågåmo (NTB): Sjåføren ble skadd da et vogntog som var fullastet med papp, kjørte av veien og begynte å brenne i Vågå i Gudbrandsdalen torsdag morgen.

Stortingspresidenten: – Europas skjebne er vår skjebne

Oslo (NTB): Stortinget bør samarbeide med andre europeiske parlamenter og styrke Europarådets arbeid for menneskerettigheter, rettsstatsprinsipper og demokrati, mener stortingspresident Olemic Thommessen.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Kua opptrådte svært aggressivt, og mannen fikk knust tre ribbein og et skulderblad i ulykken på Trevatn i Oppland, skriver Oppland Arbeiderblad. Ulykken skjedde da to kyr tok seg inn på eiendommen til mannen lørdag.

Da 87-åringen skulle jage dem unna, svarte den ene kua med å gå til angrep. Mannen døde av skadene på Gjøvik sykehus tirsdag. Ingen så selve hendelsen, men en nabo oppdaget fort mannen og ringte ambulanse. Kua angrep også naboen da hun kom bort for å hjelpe mannen.

– Kua ble stående mellom meg og ham. Det nyttet ikke å nærme seg igjen, for da ble kua truende. Jeg skrek i telefonen at politiet og ambulansen måtte skynde seg, sier nabo Ann Margareth Laeskogen til avisa. Ambulansen og politiet ankom etter kort tid. Ambulansene fikk først ikke gjort jobben sin, og politiet vurderte å skyte kua. Etter hvert fikk de imidlertid skremt den bort ved å slå køller i bakken. Eieren har nå fått den avlivet.

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus