Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Drept av ku

 •   NTB

Drept av ku

En 87 år gammel mann fra Oppland er bekreftet omkommet av skadene han fikk da han ble angrepet av en ku i helga.
Leses nå:

Oljefondet kjøper amerikansk eiendom for 18 milliarder

Oslo (NTB): Norges Bank kunngjorde sent søndag kveld et kjøp av amerikansk eiendom til en verdi av 17,9 milliarder kroner.

Tre kvinner savnet i Troms

Moen (NTB): Tre kvinner er meldt savnet etter en fjelltur i Dividalen i Målselv i Troms. Det er svært dårlig vær i området.

Ingen tatt av ras i Voss

Voss (NTB): Ingen personer ble tatt av et 50 meter bredt og to meter høyt snøras som gikk over riksvei 13 i Kvassdalen i Voss søndag kveld.

UD kaller Russlands ambassadør inn på teppet

Oslo (NTB-Peter Tálos): Utenriksdepartementet (UD) kaller Russlands ambassadør inn på teppet etter at visestatsminister Dmitrij Rogozin lørdag besøkte Svalbard.

Syklister skadd i frontkollisjon på Sørlandet

Iveland (NTB): En 38 år gammel mann fikk kritiske skader og en 47 år gammel kvinne er alvorlig skadd etter at de to syklistene kjørte inn i fronten på en lastebil på riksvei 403 i Iveland i Aust-Agder søndag.

Savnet mann funnet død i Drammenselva

Drammen (NTB): En mann som ble meldt savnet i Drammen forrige helg, ble funnet druknet nedenfor Bybrua i Drammen søndag ettermiddag.

Hevet havarert sjark med omkommet fisker

Bodø (NTB): En savnet fisker (69) ble funnet da letemannskaper søndag ettermiddag heiste den forliste sjarken Stortinn jr. opp fra 61 meters dyp utenfor Røst.

Gebyr mot pigg sikrer høy andel piggfritt

Oslo (NTB): Byer som opererer med gebyr for å kjøre med piggdekk, beholder en høyere andel som velger å kjøre med piggfrie dekk. Der hvor gebyret blir tatt bort, vender bilistene tilbake til forurensende piggdekk.

Tomler ned for Aps vaksinepåbud

Oslo (NTB-Bibiana Piene): Senterpartiet sier klart nei til Arbeiderpartiets forslag om å innføre forsøk med obligatorisk vaksinering av barn i Oslo. Også SV er skeptisk, mens Venstre teller på knappene.

Mann omkom i trafikkulykke i Steinkjer

Steinkjer (NTB): En mann fra Nord-Trøndelag mistet livet da en personbil kolliderte med et vogntog på E6 i Steinkjer søndag formiddag.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Kua opptrådte svært aggressivt, og mannen fikk knust tre ribbein og et skulderblad i ulykken på Trevatn i Oppland, skriver Oppland Arbeiderblad. Ulykken skjedde da to kyr tok seg inn på eiendommen til mannen lørdag.

Da 87-åringen skulle jage dem unna, svarte den ene kua med å gå til angrep. Mannen døde av skadene på Gjøvik sykehus tirsdag. Ingen så selve hendelsen, men en nabo oppdaget fort mannen og ringte ambulanse. Kua angrep også naboen da hun kom bort for å hjelpe mannen.

– Kua ble stående mellom meg og ham. Det nyttet ikke å nærme seg igjen, for da ble kua truende. Jeg skrek i telefonen at politiet og ambulansen måtte skynde seg, sier nabo Ann Margareth Laeskogen til avisa. Ambulansen og politiet ankom etter kort tid. Ambulansene fikk først ikke gjort jobben sin, og politiet vurderte å skyte kua. Etter hvert fikk de imidlertid skremt den bort ved å slå køller i bakken. Eieren har nå fått den avlivet.

Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus