Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Drept av ku

  •   NTB

Drept av ku

En 87 år gammel mann fra Oppland er bekreftet omkommet av skadene han fikk da han ble angrepet av en ku i helga.

Ubaydullah Hussain nektet straffskyld

Oslo (NTB-Anne M. Gøystdal): Ubaydullah Hussain nektet for at han brøt loven ved å hylle terrorhandlinger da rettssaken mot ham startet tirsdag. I en ny video erklærer 29-åringen støtte til nordmenn som har sluttet seg til Den islamske staten (IS).

Leger advarer turfolk mot å drikke vann fra bekken

Oslo (NTB): Leger advarer folk på tur i fjellet mot å drikke vann rett fra bekken. Døde lemen og andre smågnagere med harepest kan gjøre deg syk.

Mann omkom i traktorvelt i Målselv

Målselv (NTB): En mann omkom tirsdag morgen etter at traktoren han kjørte veltet i Målselv i Troms. Han ble liggende fastklemt under traktoren.

Person omkom i trafikkulykke i Oppland

Gjøvik (NTB): En person mistet livet i en frontkollisjon på riksvei 4 i Redalen i Gjøvik kommune tirsdag morgen.

Ubaydullah Hussain støtter norske IS-krigere i ny video

Oslo (NTB): I en ny video erklærer Ubaydullah Hussain støtte til nordmenn som har sluttet seg til Den islamske staten (IS). Tirsdag møter Hussain i Oslo tingrett.

26.000 hackerangrep mot norske bedrifter i 2013

Oslo (NTB): 4 prosent av norske bedrifter sier de er utsatt for dataangrep. Sensorer som logger databruken viser at andelen er over 50 prosent.

Eriksson lover midlertidige ansettelser uansett

Oslo (NTB): Arbeidsminister Robert Eriksson (Frp) fastslår at regjeringen vil myke opp regelverket for midlertidige ansettelser uansett hva som kommer fram i høringsrunden om saken.

Stadig større klasser i grunnskolen

Oslo (NTB): Trange klasserom blir stadig vanligere for elever i grunnskolen. Etter at kravet om at det ikke er lov med mer enn 28 elever i hver klasse ble fjernet for ti år siden, har klassene est ut.

Politikk mindre viktig for religiøse holdninger

Oslo (NTB): Tidligere var folk på den politiske høyresiden mer opptatt av å formidle religion i barneoppdragelsen enn foreldre som sto til venstre. Nå er det ikke lenger noen forskjell mellom de røde og de blå.

Valutamegler dømt for Nav-bedrageri

Oslo (NTB): En tidligere meglertopp er i Oslo tingrett dømt for grovt bedrageri etter å ha jobbet fulltid som valutamegler samtidig som han fikk utbetalt dagpenger fra Nav.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Kua opptrådte svært aggressivt, og mannen fikk knust tre ribbein og et skulderblad i ulykken på Trevatn i Oppland, skriver Oppland Arbeiderblad. Ulykken skjedde da to kyr tok seg inn på eiendommen til mannen lørdag.

Da 87-åringen skulle jage dem unna, svarte den ene kua med å gå til angrep. Mannen døde av skadene på Gjøvik sykehus tirsdag. Ingen så selve hendelsen, men en nabo oppdaget fort mannen og ringte ambulanse. Kua angrep også naboen da hun kom bort for å hjelpe mannen.

– Kua ble stående mellom meg og ham. Det nyttet ikke å nærme seg igjen, for da ble kua truende. Jeg skrek i telefonen at politiet og ambulansen måtte skynde seg, sier nabo Ann Margareth Laeskogen til avisa. Ambulansen og politiet ankom etter kort tid. Ambulansene fikk først ikke gjort jobben sin, og politiet vurderte å skyte kua. Etter hvert fikk de imidlertid skremt den bort ved å slå køller i bakken. Eieren har nå fått den avlivet.