Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Drept av ku

 •   NTB

Drept av ku

En 87 år gammel mann fra Oppland er bekreftet omkommet av skadene han fikk da han ble angrepet av en ku i helga.
Leses nå:

249 nye hivsmittede i Norge i fjor

Oslo (NTB): I 2014 ble det diagnostisert 249 nye hivsmittede i Norge, en moderat økning fra 2013 da det ble meldt 234 nye hivtilfeller. Tre av fire nye smittede er menn, og halvparten er innvandrere.

Boligprisene fortsetter å stige

Oslo (NTB-Are Føli): Prisene på boliger fortsetter å stige, og i februar var oppgangen på 1,1 prosent. Eiendom Norge regner med at prisene vil vokse saktere i tiden framover.

Ingen ekstra avganger med NSB eller SAS

Oslo (NTB): NSB følger streiken i Norwegian nøye, men har foreløpig ikke økt kapasiteten. De melder om fortsatt ledige plasser på langdistansetogene. Heller ikke SAS øker sin kapasitet.

Evakuering i Haugesund opphevet

Haugesund (NTB): To granater ble funnet i forbindelse med gravearbeid i Haugesund onsdag morgen. Et område ble evakuert, men granatene viste seg å være ufarlige.

Kvinne (18) pågrepet for Widerøe-trussel

Bergen (NTB): En 18 år gammel kvinne er pågrepet etter tirsdagens bombetrussel mot et Widerøe-fly i Bergen. Hun er kjent av politiet for lignende saker tidligere.

Én av seks i Norge har innvandrerbakgrunn

Oslo (NTB): Personer med innvandrerbakgrunn utgjør 15,6 prosent av befolkningen i Norge i dag, til sammen 805.000 personer. Det er en økning på 45.800 fra året før.

Kvinne (18) pågrepet for Widerøe-trussel

En 18 år gammel kvinne er pågrepet etter tirsdagens bombetrussel mot et Widerøe-fly i Bergen. Hun er kjent av politiet for lignende saker tidligere.

Lavere sjømateksport i februar

Oslo (NTB): Norge eksporterte sjømat for 5,1 milliarder kroner i februar. Det er en nedgang på 318 millioner kroner eller 6 prosent sammenlignet med februar i fjor.

Utvidet streik gir fortsatt børsfall for Norwegian

Oslo (NTB): Hovedindeksen på Oslo Børs falt bratt fra start onsdag, men hentet seg noe inn og var etter en halvtimes handel ned 0,2 prosent til 615,63 poeng. Et streikerammet Norwegian trekker i negativ retning.

ByLarm lar seg ikke stoppe av Norwegian-streik

Oslo (NTB): ByLarm håper musikkbransjefestivalen vil gå som normalt trass i streiken i Norwegian.

Sandberg sier KrF-utspill skjedde i affekt

Frp-nestleder Per Sandberg sier utspillet om at KrF hadde et ansvar for rekruttering til terrorgrupper, skjedde i affekt.

Sandberg sier KrF-utspill skjedde i affekt

Oslo (NTB): Frp-nestleder Per Sandberg sier utspillet om at KrF hadde et ansvar for rekruttering til terrorgrupper, skjedde i affekt.

Norwegian leier inn fly – fagforeningen reagerer

Oslo (NTB): Norwegian har leid inn ni fly med mannskap fra utenlandske selskaper for å begrense skadene av streiken. Flyene skal brukes på Norwegians europeiske ruter.

Scana Steel Stavanger konkurs

Jørpeland (NTB): 115 personer mister jobben etter at styret i Scana Steel Stavanger har besluttet å begjære oppbud etter 105 år.

Vestfoldbanen åpnet igjen

Holmestrand (NTB): Vestfoldbanen ble gjenåpnet for trafikk ved 7-tiden onsdag morgen.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Kua opptrådte svært aggressivt, og mannen fikk knust tre ribbein og et skulderblad i ulykken på Trevatn i Oppland, skriver Oppland Arbeiderblad. Ulykken skjedde da to kyr tok seg inn på eiendommen til mannen lørdag.

Da 87-åringen skulle jage dem unna, svarte den ene kua med å gå til angrep. Mannen døde av skadene på Gjøvik sykehus tirsdag. Ingen så selve hendelsen, men en nabo oppdaget fort mannen og ringte ambulanse. Kua angrep også naboen da hun kom bort for å hjelpe mannen.

– Kua ble stående mellom meg og ham. Det nyttet ikke å nærme seg igjen, for da ble kua truende. Jeg skrek i telefonen at politiet og ambulansen måtte skynde seg, sier nabo Ann Margareth Laeskogen til avisa. Ambulansen og politiet ankom etter kort tid. Ambulansene fikk først ikke gjort jobben sin, og politiet vurderte å skyte kua. Etter hvert fikk de imidlertid skremt den bort ved å slå køller i bakken. Eieren har nå fått den avlivet.

Vis kommentarer
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus