Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Drept av ku

Drept av ku

En 87 år gammel mann fra Oppland er bekreftet omkommet av skadene han fikk da han ble angrepet av en ku i helga.

En pågrepet for voldtekt av ung jente i Moss

Moss (NTB): Politiet i Østfold etterforsker det de beskriver som en antatt voldtekt av en ung jente i Moss langfredag kveld. Den antatte gjerningsmannen er pågrepet.

Seks tatt for narkotikabruk på The Gathering

Hamar (NTB): Etter at fire narkotikahunder hadde saumfart datafesten The Gathering var fangsten: seks tatt for narkotikabruk og én for besittelse av piller. Drøyt 5.000 entusiaster er på plass i Vikingskipet.

Engangsgriller bak flere branntilløp fredag

Oslo (NTB): Det fine vårværet mange steder lokker folk ut i skoger og parker, og engangsgrillene følger med. Fredag var det minst to branntilløp i Oslo på grunn av de populære grillene.

Niåring alvorlig skadd i sykkelvelt

Stangvik (NTB): Tilstanden er stabil for en ni år gammel gutt som pådro seg alvorlige skader da han veltet på sykkel på en privat vei på Nordmøre fredag. Ferierende leger ga rask bistand på stedet.

NATO sender norske marinefartøy til Baltikum

Kiel (NTB): De to norske skipene som er en del av NATOS minerydderstyrke for Nordsjøen og Østersjøen skal plasseres utenfor Baltikum på ubestemt tid.

Strålende påskevær – fortsatt få skader

Golsfjellet (NTB): Selv om det har vært strålende vær og stor aktivitet i påskefjellet, var det også langfredag langt færre skader enn i fjor.

Mann (32) omkom i MC-ulykke på Mosterøy

Mosterøy (NTB): En 32 år gammel mann fra Litauen omkom i en MC-ulykke Mosterøy nord for Stavanger fredag kveld.

Fagforbund vil fjerne elbilene fra kollektivfeltet

Oslo (NTB): Alle elbilene i kollektivfeltene gjør at bussene bruker lengre tid, sier Norsk Transportarbeiderforbund. Nå vil forbundet kaste ut elbilene.

Korsvandring i solidaritet med de svakeste

Oslo (NTB-Elin B. Øvrebø): Gjennom stopp på 14 ulike steder i Oslo sentrum minnet deltakerne i solidaritetstoget langfredag menneskelig lidelse både i Norge og verden utenfor.

Varsler vanskelige kjøreforhold i nord

Oslo (NTB): Sterk vind og nedbør, til dels i store mengder, gjør at meteorologene har sendt ut obs-varsler om vanskelige kjøreforhold flere steder i Nord-Norge.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Kua opptrådte svært aggressivt, og mannen fikk knust tre ribbein og et skulderblad i ulykken på Trevatn i Oppland, skriver Oppland Arbeiderblad. Ulykken skjedde da to kyr tok seg inn på eiendommen til mannen lørdag.

Da 87-åringen skulle jage dem unna, svarte den ene kua med å gå til angrep. Mannen døde av skadene på Gjøvik sykehus tirsdag. Ingen så selve hendelsen, men en nabo oppdaget fort mannen og ringte ambulanse. Kua angrep også naboen da hun kom bort for å hjelpe mannen.

– Kua ble stående mellom meg og ham. Det nyttet ikke å nærme seg igjen, for da ble kua truende. Jeg skrek i telefonen at politiet og ambulansen måtte skynde seg, sier nabo Ann Margareth Laeskogen til avisa. Ambulansen og politiet ankom etter kort tid. Ambulansene fikk først ikke gjort jobben sin, og politiet vurderte å skyte kua. Etter hvert fikk de imidlertid skremt den bort ved å slå køller i bakken. Eieren har nå fått den avlivet.

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus

Lyngbrann i Oppdal

Brannvesenet har fått hjelp fra bønder for få slukket brannen.

Kastet skjorta i påskesola

Volleyballgutta fikk kjenne sanden mellom tærne i Dødens dal.