«Bør sees og prøves», står det i bilannonsen på Finn.no der det noe uvanlige bilinteriørbildet dukket opp. Og akkurat det er det tydelig at noen har gjort.

- Dette er veldig uheldig for oss. Vi er en seriøs bilforhandler, sier den ansatte som har fått deler av seg avbildet i annonsen.

- Det var en feiltagelse

Han forteller at bildet ble tatt av en kollega på gøy, og ble ved en feiltagelse lastet opp sammen med de andre bildene.

Bildet lå på Finn.no i flere timer før adressa.no ble tipset om saken og tok kontakt med Birger N. Haug AS bilforhandler i Oslo som har lagt ut annonsen.

Ingen hadde på det tidspunktet kjennskap til at bildet hadde blitt publisert.

- Jeg kjenner ikke til saken, men vi tar sånne ting på alvor, sier daglig leder ved Birger N. Haug As, Pål Jarman til adressa.no.

Godt vedlikeholdt

Bildet er nå fjernet, og det er ingenting som tyder på at Hondaen er annet enn en vanlig bruktbil som ifølge annonsen oser av kvalitet og bærer preg av godt vedlikehold.

Mannen med buksa nede står ikke listet under ekstrautstyr, og kan ikke forventes å få med på kjøpet.

- Det virker ikke som om dette er oppsigelsesgrunn, men vi kommer til å ta en prat med våre ansatte og høre om de bruker arbeidstiden sin litt feil, sier Jarman.