Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Syklist omkom i trafikkulykke på Kyrksæterøra

 •   NTB

Syklist omkom i trafikkulykke på Kyrksæterøra

Kyrksæterøra (NTB): En 35 år gammel mann omkom da han ble påkjørt av en hjullaster i Kyrksæterøra sentrum tirsdag kveld.
Leses nå:

Stor lakserømming i 30 elver

Oslo (NTB): Forskere har funnet ut at det var et høyt innslag av rømt oppdrettslaks i 30 elver i fjor.

Politiet får stå inne på Stortinget

Oslo (NTB): Politiet som skal beskytte Stortinget, får nå stå inne i resepsjonen i stedet for ute på Løvebakken. Politiet har selv ønsket dette for å bedre sin egen sikkerhet.

Statsadvokat død etter gisseltaking i Tyrkia

Den tyrkiske statsadvokaten som ble tatt som gissel i Istanbul tirsdag, er død, opplyser Tyrkias utenriksminister i en Twitter-melding.

SV vant listeduell tross grønn mobilisering

Oslo (NTB-Gunnhild H. Bjerve): En uoffisiell valgkamp er allerede avgjort: SV lyktes med å stille langt flere lister enn Miljøpartiet De Grønne til høstens kommunevalg.

Skavlan-debatten:

Tore Strømøy: - Vi plager ikke folk som er syke

- Når du sitter i et koselig selskap, liker du ikke at noen plutselig dundrer løs på en av deltakerne med ubehagelige politiske spørsmål, sier programleder Tore Strømøy.

To leteaksjoner, beinskader og kutt

Gol (NTB): Røde Kors har tirsdag vært involvert i 17 aksjoner i påskefjellet, 15 henteoppdrag og to leteaksjoner. Ingen er meldt alvorlig skadd.

Ni til legevakt etter brann i Vennesla

Vennesla (NTB): Ni personer ble fraktet til legevakt etter at det brøt ut brann i et rekkehus i Vennesla i Vest-Agder. To av dem betegnes som lettere skadd.

Færre døde i trafikken enn noen gang

Oslo (NTB): Elleve personer mistet livet i trafikken i mars i år. Så langt i år er tallet på døde 25, det laveste på ett kvartal noensinne.

Svakt ned på Oslo Børs

Oslo (NTB): Bare et fåtall av de meste omsatte aksjene på Oslo Børs hadde oppgang tirsdag. Hovedindeksen endte på 619,20 poeng – ned 0,05 prosent.

Frilansfotograf anker voldtektsdom

Bodø (NTB): En mann i 30-årene som i Salten tingrett ble dømt til seks og et halvt års fengsel for voldtekt av fire jenter, anker til lagmannsretten. Han bytter også forsvarer.

Mann frikjent for voldtekt – krever erstatning

Stavanger (NTB): En 36 år gammel mann krever hundretusener i erstatning for uberettiget straffeforfølgelse etter at han i Gulating lagmannsrett ble frikjent for voldtekt.

Mars-været vitner om kortere vintre

Oslo (NTB): Mars har vært usedvanlig varm og rik på nedbør i hele landet. Trenden med kortere vintre fortsetter, sier klimaforsker.

Mann skadd i alpinulykke i på Gautefall i Telemark

Drangedal (NTB): En mann i 30-årene er sendt til sykehus med ryggskader etter en ulykke i alpinbakken på Gautefall i Telemark.

Nytt Islamsk Råd-styre uten kvinner

Oslo (NTB): Det nye styret i Islamsk Råd Norge (IRN) virker lovende, men det mangler kvinner, mener samfunnsdebattant Usman Rana. Den nye styrelederen er 43 år gamle Ghulam Abbas.

Halden-mann tiltalt for bombetrusler

Halden (NTB): En haldenser i 30-årene er tiltalt for trusler om å sprenge Hvalertunnelen og flere andre steder i Østfold og Vestfold. Han er tidligere dømt for ti tilfeller av trusler.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Mannen syklet i sentrum av Kyrksæterøra i Sør-Trøndelag da han ble påkjørt av en hjullaster som hadde påmontert feieutstyr.

– Vi kan bekrefte at mannen er død. Det er rutinemessig tatt blodprøve av føreren av hjullasteren, og førerkortet hans er beslaglagt, sier operasjonsleder Frank Brevik i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Politiet har ennå ikke fått klarlagt forløpet til ulykken, men har foretatt avhør av sjåføren og vitner.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 21. (©NTB)

Vis kommentarer
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus