Gå til mobilutgaven
forsiden

Syklist omkom i trafikkulykke på Kyrksæterøra

 •   NTB

Syklist omkom i trafikkulykke på Kyrksæterøra

Kyrksæterøra (NTB): En 35 år gammel mann omkom da han ble påkjørt av en hjullaster i Kyrksæterøra sentrum tirsdag kveld.
Leses nå:

Ap faller markant på ny meningsmåling

Oslo (NTB): Ap får sin dårligste oppslutning siden stortingsvalget i september 2013, mens regjeringspartiene Høyre og Frp øker oppslutningen, ifølge Dagbladets partibarometer for juni.

Tablettbeslagene på Sola mer enn doblet

Stavanger (NTB): I løpet av de seks første månedene i år er beslag av beroligende tabletter doblet på Sola flyplass, mens beslaget av dopingtabletter er tredoblet, sammenlignet med samme periode i fjor.

Kristne organisasjoner kartlegger åndelige overgrep

Oslo (NTB): Flere kristne ungdomsorganisasjoner er i ferd med å kartlegge egen organisasjonskultur for å forebygge maktmisbruk og åndelige overgrep.

Oslo kommune sier nei til ny rullebane

Oslo (NTB): Oslo kommune sier nei til en tredje rullebane på Gardermoen, og begrunner det med at en utbygging vil føre til økt flytrafikk og ytterligere utslipp av klimagasser.

Savnet turgåer i Setesdal er funnet i god behold

Evje (NTB): En mann i 20-årene som har vært savnet siden lørdag, er funnet i god behold i Birtedalen i Fyresdal natt til mandag, melder Agder politidistrikt.

Innfløkt kontraktkabal for Norwegian-fly i sommer

Oslo (NTB): Flyselskapet Norwegian har lagt en intrikat femdobbel kontraktkabal over tre land for ett og samme fly for å dekke over pilotmangel i sommer.

Widerøe forsikrer passasjerene: – Vi har nok fuel

Tromsø (NTB): Flyselskapet Widerøe toner kraftig ned konsekvensene av drivstoffstreiken ved flyplassen i Tromsø. – Vi har fuel nok, forsikrer informasjonssjef Catharina Solli.

Storbank: – Norsk BNP-vekst ned 0,3 prosentpoeng

Oslo (NTB): Norge slipper ikke unna den økonomiske oppbremsingen som følge av britenes EU-avvisning. Storbanken Goldman Sachs reduserer sitt vekstanslag for neste år med 0,3 prosentpoeng.

Ganske mye regn og ustabilt vær i vente

Oslo (NTB): Mange fikk føle sommerværets avbrudd da det kom om over 30 millimeter regn mange steder på Østlandet søndag. Men i Nord-Norge lyser solen.

25-åring lå bevisstløs i blodpøl – voldsmann på frifot

Notodden (NTB): Politiet mistenker en konkret person etter at en 25 år gammel mann med ble funnet bevisstøs i en blodpøl i Notodden natt til søndag.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Mannen syklet i sentrum av Kyrksæterøra i Sør-Trøndelag da han ble påkjørt av en hjullaster som hadde påmontert feieutstyr.

– Vi kan bekrefte at mannen er død. Det er rutinemessig tatt blodprøve av føreren av hjullasteren, og førerkortet hans er beslaglagt, sier operasjonsleder Frank Brevik i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Politiet har ennå ikke fått klarlagt forløpet til ulykken, men har foretatt avhør av sjåføren og vitner.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 21. (©NTB)

Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus