Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Syklist omkom i trafikkulykke på Kyrksæterøra

  •   NTB

Syklist omkom i trafikkulykke på Kyrksæterøra

Kyrksæterøra (NTB): En 35 år gammel mann omkom da han ble påkjørt av en hjullaster i Kyrksæterøra sentrum tirsdag kveld.

18-åring stukket med knust glass i halsen

Oppdal (NTB): En 18 år gammel gutt ble stukket i halsen med knust glass på en fest på Oppdal i Sør-Trøndelag natt til søndag. Fem personer er pågrepet etter hendelsen.

Bilfører hardt skadd i utforkjøring på Hitra

Fillan (NTB): En person er fløyet til sykehus med alvorlige skader etter en utforkjøring på Hitra i Sør-Trøndelag natt til søndag.

– Dødsfall vanlig ved feildosering av Methotrexat

Oslo (NTB): Nesten hvert år dør personer på grunn av feildosering av cellegiften som holdt på å ta livet av to tenåringer i Tromsø torsdag, sier Steinar Madsen i Statens Legemiddelverk.

Person fastklemt etter utforkjøring i Namsos

Namsos (NTB): En personbil kjørte av veien og havnet på taket ved Namsosbrua i Namsos natt til søndag. En person ble sittende fastklemt.

Ingen alvorlig skadd da buss kjørte av veien i Nannestad

Åsgreina (NTB): Ingen ble alvorlig skadd da en buss kjørte av veien ved Åsgreina i Nannestad kommune i Akershus lørdag kveld.

Ung kurdisk aktivist melder seg ut av SV i protest

Stavanger (NTB): Den 16 år gamle kurdiske aktivisten Prjin Atrushi melder seg ut av Sosialistisk Venstreparti fordi partiet ikke vil angripe Den islamske staten (IS) med våpen.

Ap anmelder mann for netthat mot AUFs valgkomité

Oslo (NTB): Arbeiderpartiet anmelder mannen som skrev at nominasjonskomiteen i AUF bør henrettes etter innstillingen av Mani Hussaini som ny ungdomsleder.

Støre åpner for å beholde kontantstøtte for ettåringer

Oslo (NTB-Steinar Schjetne): Ap-leder Jonas Gahr Støre tok lørdag til orde for å beholde kontantstøtten for de minste barna og ber partifellene tenke nytt i familiepolitikken.

KrFU til kamp mot homoloven med en stemmes overvekt

Stavanger (NTB): Med minst mulig margin vedtok landsmøtet i KrFU lørdag å gå inn for å reversere den kjønnsnøytrale ekteskapsloven.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Mannen syklet i sentrum av Kyrksæterøra i Sør-Trøndelag da han ble påkjørt av en hjullaster som hadde påmontert feieutstyr.

– Vi kan bekrefte at mannen er død. Det er rutinemessig tatt blodprøve av føreren av hjullasteren, og førerkortet hans er beslaglagt, sier operasjonsleder Frank Brevik i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Politiet har ennå ikke fått klarlagt forløpet til ulykken, men har foretatt avhør av sjåføren og vitner.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 21. (©NTB)

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus