Gå til mobilutgaven
forsiden

Syklist omkom i trafikkulykke på Kyrksæterøra

 •   NTB

Syklist omkom i trafikkulykke på Kyrksæterøra

Kyrksæterøra (NTB): En 35 år gammel mann omkom da han ble påkjørt av en hjullaster i Kyrksæterøra sentrum tirsdag kveld.
Leses nå:

Over 1.000 mennesker reddet av norsk skip onsdag

Oslo (NTB): Det norske redningsskipet Siem Pilot har siden juni 2015 reddet over 19.000 flyktninger og migranter i Middelhavet. Onsdag overtok skipet over 1.000 mennesker på flukt.

Incestdømt mann fikk ta fly alene – rømte

Oslo (NTB): En mann som i fjor ble dømt til åtte års fengsel for grove overgrep mot sin egen datter og en annen jente, er rømt fra fengsel. Mannen skulle flytte fra Vardø til Bergen fengsel, og fikk fly alene. På Gardermoen stakk han av.

21 års forvaring for Kopseng

Oslo (NTB): Danseren Julio Kopseng er i Borgarting lagmannsrett dømt til 21 års forvaring, med 10 års minstetid for voldtekt og overgrep mot i alt 19 kvinner, melder Dagbladet.

Kai Elvan kåret til årets kvalitetsfisker

Tromsø (NTB): Norges Råfisklags utmerkelse for fremme av kvalitetsfisk ble onsdag tildelt Kai Elvan fra Andenes i Nordland.

Kronprinsesse Mette-Marit sto over frisklivsmarsj

Oslo (NTB): På grunn av ryggproblemer måtte kronprinsessen trekke seg fra Frisklivsmarsjen 2016 på Bygdøy onsdag. Kronprins Haakon stilte imidlertid, sammen med deltakere fra elleve frisklivssentraler i Oslo.

Gunhild Stordalen og kronprinsparet til Dyrsku'n

Seljord (NTB): I september fyller Norges største landbruksmesse 150 år. Både EAT-president Gunhild Stordalen og kronprinsparet har takket ja til å komme.

Flere kriminelle utviklingshemmede trenger tvungen omsorg

Oslo (NTB): Norske fengsler har flere fanger som har så lav IQ at de er å regne som utviklingshemmede og ikke bør sone i vanlig fengsel. Men bare ni av dem får et skreddersydd opplegg.

Ryanair ser på hele Norge etter Rygge-vedtak

Oslo (NTB): Ryanair gjennomgår hele sitt rutetilbud i Norge etter at styret for Rygge sivile lufthavn vedtok å avvikle hvis Ryanair holder fast på at basen der avvikles.

Opp mot 30.000 laks på rømmen i Hardangerfjorden

Kvam (NTB): Mellom 10.000 og 30.000 fisk har rømt fra et oppdrettsanlegg ved Varaldsøy i Hardangerfjorden.

Grønt lys for oppdrett av steril laks

Oslo (NTB): Norway Royal Salmon får likevel starte opp med fullskalaproduksjon av steril laks. Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) har omgjort Mattilsynets nei-vedtak.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Mannen syklet i sentrum av Kyrksæterøra i Sør-Trøndelag da han ble påkjørt av en hjullaster som hadde påmontert feieutstyr.

– Vi kan bekrefte at mannen er død. Det er rutinemessig tatt blodprøve av føreren av hjullasteren, og førerkortet hans er beslaglagt, sier operasjonsleder Frank Brevik i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Politiet har ennå ikke fått klarlagt forløpet til ulykken, men har foretatt avhør av sjåføren og vitner.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 21. (©NTB)

Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus