Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Syklist omkom i trafikkulykke på Kyrksæterøra

 •   NTB

Syklist omkom i trafikkulykke på Kyrksæterøra

Kyrksæterøra (NTB): En 35 år gammel mann omkom da han ble påkjørt av en hjullaster i Kyrksæterøra sentrum tirsdag kveld.
Leses nå:

Lime dømt for utnytting av ansatte

Oslo (NTB): En 30 år gammel kvinne vant i forrige uke et søksmål mot Lime-kjeden. Ifølge dommen fikk kvinnen altfor lav lønn, hun ble presset til å sykmelde seg og fikk oppsigelse på SMS.

Treåringer nektes adgang på barnekino med voksne

Oslo (NTB): Kinovakter har stoppet flere familier som har med seg treåringer på kino. Minstegrensen på fire år på filmer med sju års aldersgrense gjør at små barn anbefales å ha med pass.

Norsk islamist tiltalt etter biljakt og skyteepisode

Oslo (NTB): En 25 år gammel norsk islamist er sammen med tre kamerater tiltalt for å ha kjørt etter en bil og skutt mot den i Oslo. Ifølge tiltalen ble det også skutt fra bilen de jaktet på.

Meling: Norge kan ikke sende Krekar til Italia

Oslo (NTB): Mulla Krekar kan ikke overføres til Italia, sier den nordirakiske kurderens advokat Brynjar Meling. Ifølge Aftenposten har norske myndigheter siden i fjor jobbet for å få til en avtale om overføring.

Høyre-representanter nominerer Essebsi til fredsprisen

Oslo (NTB): Tre stortingsrepresentanter for Høyre har nominert Tunisias nåværende og forrige president til Nobels fredspris.

Omkom i trafikkulykke i Mo i Rana

Mo i Rana (NTB): En person omkom i en frontkollisjon på E6 nord for Mo i Rana i Nordland søndag kveld. Ytterligere en person ble alvorlig skadd i ulykken.

Regjeringen håper på å sende Krekar til Italia

Siden i fjor har norske myndigheter jobbet for å få til en avtale om å overføre mulla Krekar til Italia.

Norsk 14-åring kjemper mot IS i Irak

Oslo (NTB): En 14-åring fra Oslo kjemper mot Den islamske staten (IS) i Irak sammen med sin far. Gutten har fått opplæring i krigføring og har vært i kamp flere ganger, melder TV 2.

Eldre mann til sykehus etter drukningsulykke i Gratangen

Gratangen (NTB): En mann i 70-åra er fløyet til sykehuset i Tromsø med ambulansehelikopter etter at han falt i vannet ved Finnevika i Gratangen. Mannen er bevisstløs, men har puls, opplyser politiet.

Denne maskinen kan avsløre flere barnedrap

En hypermoderne CT-skanner har gitt norske rettsmedisinere et nytt og viktig verktøy. Særlig kan den få betydning for barns rettssikkerhet.

Masseslagsmål på asylmottak i Hedmark

Stange (NTB): Tre beboere på et asylmottak for enslige mindreårige i Stange kommune i Hedmark er sendt til sykehus med mulig bruddskader etter å ha havnet i et masseslagsmål søndag.

Frp-nestledere ønsker gjenvalg

Oslo (NTB): Både Per Sandberg og Ketil Solvik-Olsen ønsker å fortsette som nestledere i Fremskrittspartiet.

Ferje med syv passasjerer gikk på grunn på Helgeland

Skipperen kjørte ferja på grunn for å unngå kollisjon.

Litauere siktet for grove tyverier i Telemark

Bø (NTB): Fire menn fra Litauen ble søndag pågrepet og siktet for flere grove tyverier fra boliger i Telemark denne helgen.

Utelukker ikke noe før asylhøring med Anundsen

Oslo (NTB): – Alle utfall er mulige når justisministeren møter til høring på Stortinget om asylpolitikken, sier KrFs representant i kontrollkomiteen.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Mannen syklet i sentrum av Kyrksæterøra i Sør-Trøndelag da han ble påkjørt av en hjullaster som hadde påmontert feieutstyr.

– Vi kan bekrefte at mannen er død. Det er rutinemessig tatt blodprøve av føreren av hjullasteren, og førerkortet hans er beslaglagt, sier operasjonsleder Frank Brevik i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Politiet har ennå ikke fått klarlagt forløpet til ulykken, men har foretatt avhør av sjåføren og vitner.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 21. (©NTB)

Vis kommentarer
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus