Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Syklist omkom i trafikkulykke på Kyrksæterøra

Syklist omkom i trafikkulykke på Kyrksæterøra

Kyrksæterøra (NTB): En 35 år gammel mann omkom da han ble påkjørt av en hjullaster i Kyrksæterøra sentrum tirsdag kveld.

Full stans i all togtrafikk forbi Skøyen

Oslo (NTB-Alexander Vestrum): Det er full stans i togtrafikken i begge retninger forbi Skøyen stasjon skjærtorsdag. Til alt hell er det få reisende, og de fraktes forbi stedet med buss og taxi.

Luftambulansen ber tyv komme tilbake med hjelm

Trysil (NTB): Tyver tok natt til torsdag med seg en spesialhjem fra helikopteret til Norsk Luftambulanse i Trysil. Nå håper luftambulansens folk at den eller de som tok hjelmen, angrer.

Ingen pågrepet for voldtekt på russetreff

Halden (NTB): Ingen var torsdag ettermiddag pågrepet for voldtekten som ble anmeldt under et russetreff på Fredriksten festning i Halden.

Snøskredfare over hele landet

Oslo (NTB): Snøskredfaren er skjærtorsdag moderat de fleste steder i landet, men i kystregionene sør for Stad er faren for snøskred fortsatt betydelig.

Mann pågrepet for bensinstasjonsran i Bærum

Stabekk (NTB): En svensk statsborger i 30-årene er pågrepet etter melding om et ran ved en bensinstasjon på Stabekk i Bærum torsdag formiddag.

Gjenopptar letingen etter savnet mann i Hordaland

Lonevåg (NTB): Mannskaper både på sjøen og langs strand fortsetter torsdag søket etter en mann i 60-årene som politiet tror falt i sjøen ved Osterøy i Hordaland onsdag kveld.

Betydelig skredfare på Vestlandet skjærtorsdag

Mye nysnø og sterk vind gjør det farlig å ferdes på fjellet i påsken. Snøskredvarselet er nå oppgradert til betydelig flere steder på Vestlandet.

To menn banket opp med balltre i Skien

Skien (NTB): To menn er brakt til sykehus etter at de ble banket opp med balltre i en bolig i Skien sentrum natt til skjærtorsdag. En mann er pågrepet for hendelsen.

Betydelig skredfare på Vestlandet skjærtorsdag

Oslo (NTB): Mye nysnø og sterk vind gjør det farlig å ferdes på fjellet i påsken. Snøskredvarselet er nå oppgradert til betydelig flere steder på Vestlandet.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Mannen syklet i sentrum av Kyrksæterøra i Sør-Trøndelag da han ble påkjørt av en hjullaster som hadde påmontert feieutstyr.

– Vi kan bekrefte at mannen er død. Det er rutinemessig tatt blodprøve av føreren av hjullasteren, og førerkortet hans er beslaglagt, sier operasjonsleder Frank Brevik i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Politiet har ennå ikke fått klarlagt forløpet til ulykken, men har foretatt avhør av sjåføren og vitner.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 21. (©NTB)

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus

«Harryfesten» i Åre

Her tar rånerne «selfies» mens de får mangellapp

Mobilnettet brøt nesten sammen da ungdommer skulle dele bilder av kontrollen på fylkesvei 72 i Verdal.

300 rånere kjørte i kolonne til Åre

- Vi vet at det er lang kø på Systembolaget, og vi har derfor vært der før påsken.