Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Syklist omkom i trafikkulykke på Kyrksæterøra

 •   NTB

Syklist omkom i trafikkulykke på Kyrksæterøra

Kyrksæterøra (NTB): En 35 år gammel mann omkom da han ble påkjørt av en hjullaster i Kyrksæterøra sentrum tirsdag kveld.
Leses nå:

Avhør av barn kan ta lang tid etter drap i Songdalen

Nodeland/Oslo (NTB-Alexander Vestrum): En 49-årig mann innrømmer å ha tatt livet av kona (43) i Songdalen i Vest-Agder. Det syriske paret har åtte barn sammen, flere av dem mindreårige.

Savnet 14-åring funnet død i Søgne

Søgne (NTB): Ei 14-årig jente er funnet død i Søgneelva i Vest-Agder. Hun har vært savnet siden torsdag, men politiet tror ikke det har skjedd noe kriminelt.

Liv Ullmann avduket bilde av seg selv i Trondheim

Trondheim (NTB): Kunstner Håkon Bleken har gitt et portrett av Liv Ullmann til Trøndelag Teater. Da var det bare naturlig at Ullmann selv sto for avdukingen.

Mann falt 150 meter og døde i Kvinnherad

Rosendal (NTB): En mann i 50-årene har falt 150 meter utfor en skrent og omkommet i Bjørndalen i Kvinnherad i Hordaland.

- For å være ærlig, såer det usikkerhet om prognosene

Statsminister Erna Solberg (H) nøler med å vise fram regjeringens prognoser for arbeidsledigheten framover, fordi det er så stor usikkerhet knyttet til dem.

Gutt skadd i ATV-ulykke i Verdal

Verdal (NTB): En gutt i slutten av tenårene kom fra det med lettere skader etter en ulykke med firehjuling i Verdal i Nord-Trøndelag.

Savnet 89-åring funnet død i Telemark

Tokke (NTB): En 89-åring mann er funnet død i Tokke i Telemark, etter å ha vært savnet siden han la ut på bærtur torsdag.

Mann falt 150 meter og døde i Kvinnherad

En mann har falt 150 meter utfor en skrent og omkommet i Bjørndalen i Kvinnherad i Hordaland.

LO-lederen blir styreleder i Norsk Folkehjelp

Oslo (NTB): Gerd Kristiansen blir styreleder i Norsk Folkehjelp når hun går av som LO-leder i 2017. Nåværende styreleder Finn Erik Thoresen fortsetter i de to årene fram til det skjer.

FN mener Norge ikke tar hatkrim på alvor

Oslo (NTB): Norge kritiseres av FN for ikke å ta hatkriminalitet og bekjempelse av hatefulle ytringer tilstrekkelig på alvor.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Mannen syklet i sentrum av Kyrksæterøra i Sør-Trøndelag da han ble påkjørt av en hjullaster som hadde påmontert feieutstyr.

– Vi kan bekrefte at mannen er død. Det er rutinemessig tatt blodprøve av føreren av hjullasteren, og førerkortet hans er beslaglagt, sier operasjonsleder Frank Brevik i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Politiet har ennå ikke fått klarlagt forløpet til ulykken, men har foretatt avhør av sjåføren og vitner.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 21. (©NTB)

Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus