Gå til mobilutgaven
forsiden

Ari Behn stemmer Arbeiderpartiet

 •   NTB

Ari Behn stemmer Arbeiderpartiet

Ari Behn støtter sin gode venn kulturminister Trond Giske og stemmer Arbeiderpartiet.
Leses nå:

Meklingen i statsoppgjøret fortsetter over midnatt

Oslo (NTB-Hege Wallenius og Anne Marjatta Gøystdal): Partene i statsoppgjøret kom ikke til enighet ved fristens utløp midnatt natt til torsdag, men de er enige om å fortsette samtalene hos Riksmekleren.

Solid nei til sammenslåing i Nord-Troms

Tromsø (NTB): Over 90 prosent av dem som stemte i Kvænangen og Skjervøy i Troms onsdag, sa nei til kommunesammenslåing. I Nordreisa ble det et knapt flertall for sammenslåing.

Lærere fortviler over årets norskeksamen: Provoserte og sinte på elevenes vegne

Årets norskeksamen på 10. trinn får gjennomgå blant en rekke lærere. - Dersom vi ser at oppgavene har vært i overkant krevende, vil vi ta hensyn til dette i sensuren, svarer Utdanningsdirektoratet.

En person kritisk skadd i ulykke i Østfold

Mysen (NTB): To personer ble fløyet til sykehus etter en kollisjon mellom en personbil og en lastebil på E18 i Eidsberg i Østfold onsdag. Den ene betegnes som kritisk skadd.

TV 2 og Canal Digital enige om ny avtale

Oslo (NTB): TV 2 og Canal Digital har inngått en ny distribusjonsavtale, og alle sendinger vil gå som normalt til distributørens kunder. Altibox forhandler fortsatt om en ny avtale med kanalen.

Massør dømt til fengsel for overgrep under spabehandling

Oslo (NTB): En 38 år gammel mann er dømt til tre år og tre måneders fengsel for å ha forgrepet seg seksuelt på en kvinne han ga massasje på hotellet Holmenkollen Park i Oslo høsten 2014.

Mann skadd av vådeskudd i Hordaland

Tysse (NTB): En mann er fløyet til sykehus etter at han fikk et vådeskudd fra en jaktrifle gjennom foten i Samnanger kommune i Hordaland.

Trusselsak mot Monika-tiltalt henlagt

Bergen (NTB): Litaueren som er tiltalt for drap på åtteårige Monika Sviglinskaja, ble også anmeldt for drapstrusler mot en fengselsbetjent. Denne saken er imidlertid henlagt.

DNB og Statoil hevet børsen til årsbeste

Oslo (NTB): Tungvektere som Statoil og DNB sørget for oppgang på Oslo Børs onsdag. Hovedindeksen endte på 619,62 poeng. Det er en økning på 1,5 prosent og den høyeste sluttnoteringen i år.

Frp jobber for å fjerne flypassasjeravgiften

Oslo (NTB): Frps stortingsgruppe har vedtatt at partiet vil jobbe for å fjerne flypassasjeravgiften i forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett, bekrefter Frp-representant Erlend Wiborg overfor NTB.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

– Jeg har en fri rolle, jeg er forfatter. Jeg har ingen funksjon i kongehuset. Jeg er gift med et medlem av kongefamilien. Det er ingen hemmelighet at jeg stemmer Ap. Det står jeg for, sier Behn til TV 2-nyhetene.

Det skal være første gang at en som er tilknyttet kongefamilien forteller om sin partipreferanse.Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus