Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Ari Behn stemmer Arbeiderpartiet

 •   NTB

Ari Behn stemmer Arbeiderpartiet

Ari Behn støtter sin gode venn kulturminister Trond Giske og stemmer Arbeiderpartiet.
Leses nå:

Det norske vurderer rettssak etter Sverdrup-fordeling

Oslo (NTB-Steinar Rostad Breivik): Det norske oljeselskap er ikke fornøyd med fordelingen av forekomstene fra Johan Sverdrup-feltet. Nå vurderer selskapet å trekke staten inn for retten.

23 grader og sol ute kan bli 85 grader inne i bilen

Politiet ber trønderske hundeeiere om å tenke seg om.

Jente (15) omkom i bilulykke i Østfold

Mysen (NTB): En 15 år gammel jente omkom i en frontkollisjon ved Mysen i Eidsberg kommune i Østfold ved midnatt natt til torsdag. Føreren av bilen er fløyet til sykehus.

Nær dobling av utgifter til bistandsadvokater og tolker

Trondheim (NTB): I løpet av seks år har domstolenes utgifter til bistandsadvokater og tolker nesten doblet seg til 260 millioner kroner, viser tall fra Domstoladministrasjonen.

Årets matteeksamen er den svakeste noensinne

Avgangselevene i 10. klasse har aldri gått ut med en dårligere snittkarakter i matematikk enn i vår, viser tall fra Utdanningsdirektoratet.

135 evakuert etter garasjebrann i Bergen

Bergen (NTB): Kraftig røykutvikling i et garasjeanlegg førte til at 135 beboere i Klauvsteinen i Bergen måtte evakueres fra boligene sine natt til torsdag.

Årets matteeksamen den svakeste noensinne

Oslo (NTB): Avgangselevene i 10. klasse har aldri gått ut med en dårligere snittkarakter i matematikk enn i vår, viser tall fra Utdanningsdirektoratet.

Stadig færre gifter seg i kirken

Oslo (NTB): I fjor ble 8.000 par viet i Den norske kirke, mot over 14.000 ekteskapsinngåelser i kirken i toppåret 2000. I tillegg er antallet utmeldinger høyere enn noen gang tidligere, viser ny statistikk.

SV over sperregrensen i ny meningsmåling

Oslo (NTB): SV gjør «tidenes byks» i en ny meningsmåling før høstens valg. Fremskrittspartiet er tilbake på nivået fra før fjorårets statsbudsjett.

Solberg: Ingen lett løsning for Hellas

Oslo (NTB): Kontrasten mellom feriebildene fra kritthvite strender og den harde økonomiske virkeligheten kunne vel knapt være større, sier statsminister Erna Solberg (H) om krisen i Hellas.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

– Jeg har en fri rolle, jeg er forfatter. Jeg har ingen funksjon i kongehuset. Jeg er gift med et medlem av kongefamilien. Det er ingen hemmelighet at jeg stemmer Ap. Det står jeg for, sier Behn til TV 2-nyhetene.

Det skal være første gang at en som er tilknyttet kongefamilien forteller om sin partipreferanse.Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus