Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Ari Behn stemmer Arbeiderpartiet

  •   NTB

Ari Behn stemmer Arbeiderpartiet

Ari Behn støtter sin gode venn kulturminister Trond Giske og stemmer Arbeiderpartiet.

400 frivillige nordmenn vil kjempe mot ebola

Oslo (NTB): Etter at ebolasmittede Silje Lehne Michalsen sto fram med sin historie, har tallet på frivillige nordmenn som har meldt seg for å bekjempe sykdommen passert 400.

Katolsk biskop: – Dypt beklagelig med medlemsfeil

Oslo (NTB-Fredrik Ljone Holst): Biskop Bernt Eidsvig innrømmer at Den katolske kirke i Norge sliter med å holde oversikt over medlemmene. Fylkesmannen i Oslo har bedt om en redegjørelse etter at folk feilaktig er registrert som medlemmer.

Far fengslet for vold mot seks uker gammel sønn

Bergen/Oslo (NTB-Fredrik Ljone Holst): Hardangermannen som er siktet for vold mot sin seks uker gamle sønn, ble tirsdag fengslet i fire uker. Kjennelsen vil bli anket. Barnets mor skal etter planen fremstilles for fengsling onsdag.

Full etterforskning av mistenkelig dødsfall i Ålesund

Ålesund/Oslo (NTB-Dag Kjørholt): Politiet i Ålesund har satt inn store ressurser etter at det ble funnet en død person i en bolig i Spjelkavik der det var et branntilløp tirsdag ettermiddag.

To menn sett løpende fra åsted i Spjelkavik

Naboer i boligfeltet i Spjelkavik så to menn løpe fra åstedet der en person ble funnet død etter et branntilløp tirsdag ettermiddag.

Oslo Børs gikk som en kule

Oslo (NTB): Høyere oljepris bidro til at Oslo Børs og flere av selskapene der gikk solid opp tirsdag. Hovedindeksen endte opp 3,4 prosent til 567,12 poeng og har tatt igjen alt som er tapt den siste uken.

Drapssiktet eks-stefar nekter skyld

Bergen (NTB): Mannen (32) som er siktet for å ha drept åtte år gamle Monika Sviglinskaja på Sotra i 2011, nekter straffskyld og sier han ikke har noe med dødsfallet å gjøre.

KrF vil ikke endre tollgrensen for import

Oslo (NTB): Regjeringens støtteparti KrF ønsker ikke at taket for tollfri import skal bli hevet fra 200 til 500 kroner, slik regjeringen foreslår i sitt budsjett for neste år.

Tenkepause ga fortsatt SV-lyst for Solhjell

Oslo (NTB): Bård Vegar Solhjell (42) har etter en tenkepause kommet fram til at han ønsker å fortsette som nestleder i SV.

Ekssamboer siktet for barnedrap på Sotra

Bergen/Oslo (NTB-Peter Tálos): Politiet i Hordaland har pågrepet en 32 år gammel mann og siktet ham for forsettlig drap på åtte år gamle Monika Sviglinskaja i 2011. Mannen er tidligere samboer av jentas mor.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

– Jeg har en fri rolle, jeg er forfatter. Jeg har ingen funksjon i kongehuset. Jeg er gift med et medlem av kongefamilien. Det er ingen hemmelighet at jeg stemmer Ap. Det står jeg for, sier Behn til TV 2-nyhetene.

Det skal være første gang at en som er tilknyttet kongefamilien forteller om sin partipreferanse.Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

comments powered by Disqus