Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Ari Behn stemmer Arbeiderpartiet

 •   NTB

Ari Behn stemmer Arbeiderpartiet

Ari Behn støtter sin gode venn kulturminister Trond Giske og stemmer Arbeiderpartiet.
Dette leses nå:

Siktede for skyting på sykehus er tidligere trusseldømt

Stavanger (NTB): Mannen som er siktet etter skytingen inne på Stavanger universitetssjukehus, var søndag kveld fortsatt ikke avhørt. 35-åringen er tidligere dømt for trusler.

Kronprinsparet deltok i feiring av nye statsborgere

Oslo (NTB): 399 nye norske statsborgere ble ønsket velkommen under en seremoni i Oslo rådhus søndag. Kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit og fylkesmann Valgerd Svarstad Haugland deltok i feiringen.

Mann skadd i mikroflystyrt i Østfold

Halden (NTB): En mann fikk bruddskader da mikroflyet han fløy, styrtet ved Svalerødkilen i Halden søndag. Han var alene om bord.

Dobbelt så mange kjøpte elbil i Midt-Norge

Antallet nye elbiler som er solgt i Midt-Norge har doblet seg det siste året.

SAS og Widerøe kan bli rammet av streik

680 bakkeansatte i SAS og Widerøe kan bli tatt ut i streik fra tirsdag dersom ikke NHO Luftfart kommer til enighet med Luftfartens Funksjonærforening (LFF).

Julehandler året rundt

Oslo (NTB): Over en million nordmenn er ferdige med julehandelen før første luka i adventskalenderen åpnes, ifølge en undersøkelse.

SAS og Widerøe kan bli rammet av streik

Oslo (NTB): 680 bakkeansatte i SAS og Widerøe kan bli tatt ut i streik fra tirsdag dersom ikke NHO Luftfart kommer til enighet med Luftfartens Funksjonærforening (LFF).

Fem personer avhøres etter væpnet ran i Kristiansand

Kristiansand (NTB): Politiet har innbrakt fem personer etter et væpnet ran hjemme hos en 31 år gammel mann i Kristiansand søndag morgen.

Sjuåring kritisk skadd i trafikkulykke i Buskerud

Svene (NTB): Ni personer ble brakt til sykehus etter en bilulykke ved Svene i Flesberg kommune i Buskerud søndag. En sju år gammel gutt er kritisk skadd.

Solberg vil forbedre budsjettprosessen

Oslo (NTB): Statsminister Erna Solberg (H) mener det er mulig å gjøre en grundigere jobb i forkant av budsjettforhandlingene neste år.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

– Jeg har en fri rolle, jeg er forfatter. Jeg har ingen funksjon i kongehuset. Jeg er gift med et medlem av kongefamilien. Det er ingen hemmelighet at jeg stemmer Ap. Det står jeg for, sier Behn til TV 2-nyhetene.

Det skal være første gang at en som er tilknyttet kongefamilien forteller om sin partipreferanse.Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:
Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus