Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Ari Behn stemmer Arbeiderpartiet

 •   NTB

Ari Behn stemmer Arbeiderpartiet

Ari Behn støtter sin gode venn kulturminister Trond Giske og stemmer Arbeiderpartiet.
Leses nå:

Person omkom i snøscooterulykke

Atrå (NTB): En person mistet livet i en snøscooterulykke ved Atrå nær Rjukan i Telemark søndag. Det var ingen andre involvert i ulykken.

Vil ha nye fjellvettregler

I påsken starter fornyingsarbeidet som etter planen skal gi nye fjellvettregler om ett år.

Fjellvettreglene friskes opp for nytt friluftsliv

Oslo (NTB): Fjellvettreglene er rundt 65 år gamle, men det er ingen planer om å pensjonere dem med det første. Turistforeningen og Røde Kors vil heller oppdatere dem for å komme i takt med tiden.

Ap vil legge ned Politireserven

Oslo (NTB): Regjeringen vil utnytte Politireserven bedre, men Arbeiderpartiet mener styrken har utspilt sin rolle og heller bør legges ned.

Over 1.000 klager etter omstridt Skavlan-intervju

Oslo (NTB): Kringkastingsrådet har mottatt over 1.000 klager etter at Fredrik Skavlan hadde besøk av Jimmie Åkesson. Kampanjepreget, men ekte engasjement, sier rådets sekretær om klagestrømmen.

Høytid og sommertid

Oslo (NTB): Natt til søndag var det tid for å stille klokkene en time fram til sommertid. Helgen markere også inngangen til påskeuken, men det er fortsatt noen arbeidsdager igjen, så det gjelder å komme på jobb i tide.

Mann til Haukeland med alvorlige kuttskader

Bergen (NTB): Politi og ambulanse rykket ut til en leilighet på Laksevåg i Bergen tidlig søndag morgen. En østeuropeisk mann ble kjørt til sykehus med kuttskader, men politiet vet ikke hva som har skjedd.

Savnet turfølge funnet i god behold

Lærdal (NTB): Et turfølge på elleve personer som ikke kom fram til Bjordalsbu i Lærdal som avtalt lørdag, ble søndag morgen funnet i god behold.

Påkjørt kvinne satt fast under bil etter sammenstøt

Oslo (NTB): En 26 år gammel kvinne ble natt til søndag kjørt til sykehus etter at hun ble påkjørt av en bil i Oslo. Hun havnet under en bil som måtte løftes for å få kvinnen løs.

Norsk kampflybase beskrives som sårbar

Brekstad (NTB): Den nye kampflybasen på Ørland i Sør-Trøndelag, der flesteparten av de nye F35-flyene skal være, blir av magasinet Norges forsvar beskrevet som «altfor sårbar».

Regjeringen innkaller Luftfartstilsynet til møte

Regjeringen skal etter påske innkalle Luftfartstilsynet til et møte i kjølvannet av Germanwings-flykrasjet i Alpene.

Norwegian vurderer psykologisk test av flygere

Oslo (NTB): Norwegian vurderer å innføre psykologiske tester av flygere før de blir ansatt i selskapet. I dag har verken Norwegian eller SAS krav om dette.

Regjeringen innkaller Luftfartstilsynet til møte

Oslo (NTB): Regjeringen skal etter påske innkalle Luftfartstilsynet til et møte i kjølvannet av Germanwings-flykrasjet i Alpene.

NOAS kritiserer KrF og Venstre for asylbarn-krav

Oslo (NTB): Kristelig Folkeparti og Venstre er for strenge når de krever at asylbarn må ha bodd fire og et halvt år i Norge for å få behandlet sine saker på nytt, mener Norsk organisasjon for asylsøkere (NOAS).

Mannskapet på seilbåt i nød utenfor Bergen er reddet

Bergen (NTB): Alle de fem personene som var om bord på den polske seilbåten som kom i nød 50 nautiske mil vest for Bergen, ble lørdag kveld heist om bord i et redningshelikopter, opplyser Hovedredningssentralen.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

– Jeg har en fri rolle, jeg er forfatter. Jeg har ingen funksjon i kongehuset. Jeg er gift med et medlem av kongefamilien. Det er ingen hemmelighet at jeg stemmer Ap. Det står jeg for, sier Behn til TV 2-nyhetene.

Det skal være første gang at en som er tilknyttet kongefamilien forteller om sin partipreferanse.Vis kommentarer
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus