Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Ari Behn stemmer Arbeiderpartiet

 •   NTB

Ari Behn stemmer Arbeiderpartiet

Ari Behn støtter sin gode venn kulturminister Trond Giske og stemmer Arbeiderpartiet.
Leses nå:

MC-fører tatt i 173 km/t på E18

Holmestrand (NTB): En mann i 20-årene ble fotgjenger etter at han ble stoppet av UP på E18 i Vestfold sent fredag kveld. Mannen ble målt til 178 kilometer i timen på motorsykkel.

Vi trakk kortet nesten 150 millioner ganger i august

Oslo (NTB): Norske betalingskort gikk varme i årets siste sommermåned. 149,8 millioner betalinger på til sammen 51,9 milliarder kroner er fasiten fra Nets og BankAxept.

Sp puster Frp i nakken på måling

Oslo (NTB): Senterpartiet går fram og gjør sin beste måling på 16 år i en måling gjort for Nationen og Klassekampen. Partiet er nå mindre enn 1 prosentpoeng bak Frp, som faller på målingen.

Erik Solheim bistår De Grønne i valgkampen

Oslo (NTB): Tidligere SV-leder Erik Solheim deler av sin erfaring og gir råd til De Grønne i valgkampen. Sitt gamle parti snakker han derimot ikke med.

Brann i tomannsbolig i Trondheim

Trondheim (NTB): Alle de åtte beboerne kom seg trygt ut etter at det begynte å brenne i en tomannsbolig på Byåsen i Trondheim natt til lørdag.

Pilotforening anmelder Norwegian

Oslo (NTB): Norsk Cockpit Forbund mener Norwegian bryter loven ved å bruke asiatiske og amerikanske besetninger på norskregistrerte fly. Nå blir flyselskapet anmeldt til politiet.

Drapsdømt 15-åring får ikke nye sakkyndige

Sandvika (NTB): 15-åringen som er dømt til forvaring for drapet på Anna Kristin Gillebo Backlund på institusjonen Små Enheter i Asker i fjor, får ikke nye sakkyndige når ankesaken kommer opp for retten.

Mann fastklemt etter trafikkulykke i Oslo

Oslo (NTB): En mann satt fastklemt etter en trafikkulykke på Trondheimsveien i Oslo natt til lørdag. Mannen er kjørt til sykehus med det politiet beskriver som alvorlige skader.

De Grønne vil satse stort på grønne jobber

Oslo (NTB): På samme måte som oljenæringen fikk fødselshjelp i form av svært gode vilkår, vil Miljøpartiet De Grønne løfte fram grønne næringer.

KrF og Venstre: – Uaktuelt å stramme inn overfor asylbarn

Oslo (NTB): Støttepartiene Venstre og KrF har ingenting til overs for justisminister Anders Anundsens (Frp) initiativ for å dempe tilstrømmingen av enslige, mindreårige asylsøkere til Norge.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

– Jeg har en fri rolle, jeg er forfatter. Jeg har ingen funksjon i kongehuset. Jeg er gift med et medlem av kongefamilien. Det er ingen hemmelighet at jeg stemmer Ap. Det står jeg for, sier Behn til TV 2-nyhetene.

Det skal være første gang at en som er tilknyttet kongefamilien forteller om sin partipreferanse.Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus