Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Ari Behn stemmer Arbeiderpartiet

  •   NTB

Ari Behn stemmer Arbeiderpartiet

Ari Behn støtter sin gode venn kulturminister Trond Giske og stemmer Arbeiderpartiet.

Norge gir mer til ebola-bekjempelse

Oslo (NTB): Norge øker støtten til bekjempelse av ebola-utbruddet i Vest-Afrika med 15 millioner kroner. WHO lanserer en innsats til 100 millioner dollar.

PST avblåser den skjerpede beredskapen

Oslo (NTB-Johan Falnes): Politiet trapper nå ned beredskapen til samme nivå som før terroralarmen i forrige uke.

Kvinne kritisk brannskadd – mann siktet for drapsforsøk

Hornnes (NTB): En mann i 40-årene er siktet for drapsforsøk etter at en kvinne ble kritisk skadd i en hyttebrann i Evje og Hornnes kommune i Aust-Agder torsdag morgen.

Politiet etterlyser voldtektsmann i Oslo

Oslo (NTB): En kvinne har anmeldt et overfall og en voldtekt ved et serveringssted i Oslo torsdag morgen. Politiet har sikret seg overvåkingsbilder av den antatte gjerningsmannen.

Tidlig børsoptimisme forduftet

Oslo (NTB): Hovedindeksen ved Oslo Børs åpnet torsdagen med å stige, men endte med en nedgang på 0,65 prosent, til 612,29 poeng.

PST avblåser trusselberedskapen

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) nedjusterer trusselsituasjonen til samme nivå som før beredskapen ble skjerpet sist torsdag.

Ingen tekniske feil på ulykkesbussen i Namsskogan

Namsos (NTB): Havarikommisjonen har så langt ikke funnet tekniske feil på bussen som kan forklare årsaken til dødsulykken i Namsskogan tirsdag.

Troms Kraft vant tvist om honorar

Oslo (NTB): Høyesterett har forkastet anken mot Troms Kraft fra gransker Leiv L. Nergaard. Dermed har tvisten om honoraret til granskeren fått sin endelige avslutning.

Mann i varetekt for angrep på imam

Oslo (NTB-Markus Weisser): Ytterligere én person er varetektsfengslet etter drapsforsøket på imam Nehmat Ali Shah. Imamen ble angrepet utenfor sitt hjem i Oslo i juni.

Ny trusselvurdering fra justisministeren

Oslo (NTB): Justisminister Anders Anundsen (Frp) holder pressekonferanse torsdag ettermiddag for å gi en oppdatert gjennomgang av trusselnivået mot Norge.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

– Jeg har en fri rolle, jeg er forfatter. Jeg har ingen funksjon i kongehuset. Jeg er gift med et medlem av kongefamilien. Det er ingen hemmelighet at jeg stemmer Ap. Det står jeg for, sier Behn til TV 2-nyhetene.

Det skal være første gang at en som er tilknyttet kongefamilien forteller om sin partipreferanse.Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus