Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Ari Behn stemmer Arbeiderpartiet

  •   NTB

Ari Behn stemmer Arbeiderpartiet

Ari Behn støtter sin gode venn kulturminister Trond Giske og stemmer Arbeiderpartiet.

Mann siktet for voldtekt i Oslo

Oslo (NTB): En mann er pågrepet og siktet for å ha voldtatt en kvinne i en bakgård på Grønland i Oslo natt til 23. september.

Staten overtar ansvaret for 22. juli-minnested

Oslo (NTB): Staten overtar ansvaret for den videre prosessen med 22. juli-minnestedet på Sørbråten i Hole, opplyser kommunalminister Jan Tore Sanner (H).

Utøya-overlevende følte skyld og skam

Oslo (NTB): Overlevende etter terror kan ofte slite med skyld, og det gjør dem mer utsatt for posttraumatisk stress, viser en ny norsk undersøkelse.

VG: Hemmelig Høyre-notat anbefaler OL

Oslo (NTB): Et notat som Høyres kulturpolitikere på Stortinget har skrevet, anbefaler stortingsgruppen å gå inn for et OL i Oslo i 2022, skriver VG.

Vegvesenet får kritikk etter Geilo-ulykken

Geilo (NTB): Arbeidstilsynet har funnet en rekke alvorlige brudd på sikkerhetsbestemmelser etter sprengningsulykken på Geilo 3. september, der tre mennesker omkom. Statens vegvesen står ansvarlig for bruddene, ifølge en foreløpig rapport etter ulykken.

Kvinne døde etter brann i Porsgrunn

Porsgrunn (NTB): En 40 år gammel kvinne døde etter en brann i en bolig på Herøya i Porsgrunn forrige uke.

Kraftig økning i antall konkurser

Oslo (NTB): Antall konkurser og tvangsavviklinger økte med 23,3 prosent i september sammenlignet med samme måned i fjor.

Det 159. storting konstituert

Oslo (NTB): Stortinget startet høstsesjonen onsdag. Men selve den høytidelige åpningen av det 159. storting finner sted torsdag.

Hoppet av brannbil i fart – brakk begge anklene

Holmestrand (NTB): Da bremsene sviktet på en anleggsmaskin i Holmestrand måtte en mann i 40-årene hoppe av i fart. Mannen brakk begge anklene.

Innsatt rygget på av truck i fengsel i Vestfold

Oslo (NTB): En innsatt ved Hof fengsel i Vestfold er fraktet til sykehus etter å ha blitt rygget på av en truck.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

– Jeg har en fri rolle, jeg er forfatter. Jeg har ingen funksjon i kongehuset. Jeg er gift med et medlem av kongefamilien. Det er ingen hemmelighet at jeg stemmer Ap. Det står jeg for, sier Behn til TV 2-nyhetene.

Det skal være første gang at en som er tilknyttet kongefamilien forteller om sin partipreferanse.Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus