Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Ari Behn stemmer Arbeiderpartiet

  •   NTB

Ari Behn stemmer Arbeiderpartiet

Ari Behn støtter sin gode venn kulturminister Trond Giske og stemmer Arbeiderpartiet.

Jon Fosse mener Handke bør få Nobelprisen

Oslo (NTB): Jon Fosse mener den omstridte forfatteren og Ibsenpris-mottakeren Peter Handke bør få Nobelprisen i litteratur.

Septembersnø skaper vanskelige kjøreforhold i nord

Oslo (NTB): Meteorologene og politiet varsler at høstens første snøfall skaper vanskelige kjøreforhold i Nord-Norge mandag.

Kvinne kjørt til sykehus etter brann i Porsgrunn

Porsgrunn (NTB): En kvinne er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang etter en brann i en bolig på Herøya i Porsgrunn.

Staten vil selge Cermaq til Mitsubishi

Oslo (NTB-Hans Cosson-Eide): Staten vil selge sin eierandel i lakseselskapet Cermaq til japanske Mitsubishi Corporation, som har varslet et bud på 8,8 milliarder kroner for aksjene i selskapet.

– Skipsforlis billigere enn økt slepebåtberedskap

Oslo (NTB): Kystverket mener staten bør kjøpe og drifte seks store slepebåter for å forhindre skipsulykker og oljeutslipp. Et konsulentselskap mener det derimot er billigere å rydde opp etterpå.

Sp vil ha uravstemming om OL

Oslo (NTB): Senterpartiet vil la partimedlemmene si ja eller nei i en uravstemming for å bestemme hva partiet skal mene om et Oslo-OL i 2022.

Fotobokser med snittmåling forhindrer ulykker

Oslo (NTB): Fotobokser som måler gjennomsnittsfart, halverer antall dødsfall og hardt skadde i trafikken, ifølge en rapport fra Transportøkonomisk institutt (TØI).

Video dominerer Telenor bredbåndstrafikk

Oslo (NTB): Strømmetjenesten Netflix står for 20 prosent av trafikken på Telenors bredbåndsnett. I alt 60 prosent bredbåndskapasiteten går til strømming av film, sport eller TV-serier, opplyser Telenor.

LO ber bankene sette ned renten

Oslo (NTB): Norske banker hadde et overskudd på 25 milliarder kroner første halvår. LO-leder Gerd Kristiansen ber bankene dele mer av overskuddet med kundene.

NHO vil ha kortere foreldrepermisjon

Oslo (NTB): Foreldrepermisjonstiden bør kuttes med sju uker, mener Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO). Det vil styrke kvinnenes stilling i arbeidslivet, mener de. Helt uaktuelt, sier regjeringen.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

– Jeg har en fri rolle, jeg er forfatter. Jeg har ingen funksjon i kongehuset. Jeg er gift med et medlem av kongefamilien. Det er ingen hemmelighet at jeg stemmer Ap. Det står jeg for, sier Behn til TV 2-nyhetene.

Det skal være første gang at en som er tilknyttet kongefamilien forteller om sin partipreferanse.Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus