Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Ari Behn stemmer Arbeiderpartiet

Ari Behn stemmer Arbeiderpartiet

Ari Behn støtter sin gode venn kulturminister Trond Giske og stemmer Arbeiderpartiet.

To kvinner i scooterulykke i Fyresdal

Moland (NTB): To unge kvinner ble hentet i luftambulanse etter at scooteren de kjørte, veltet på fjellet i Fyresdal i Telemark natt til langfredag.

Barna kopierer foreldrenes fyllekuler som voksne

- Den største faren ved å drikke mye foran barna, er at barna kopierer foreldrenes drikkemønster når de blir voksne, sier professor Willy Pedersen.

Tre skigåere overnattet i snøhule i Oppdal

Oppdal (NTB): Tre menn som måtte grave seg ned i en snøhule da de ble overrasket av dårlig vær i Storlidalen i Oppdal i Sør-Trøndelag, kom seg fredag morgen ned fra fjellet i god behold.

Tenåring alvorlig skadd i utforkjøring i Kongsvinger

Kongsvinger (NTB): To tenåringer ble skadd, en av dem alvorlig, da en bil natt til fredag kjørte utfor veien ved Roverud i Kongsvinger kommune.

Bolighus kraftig skadd i brann i Vestby

Vestby (NTB): Et bolighus i Hølen i Vestby kommune i Akershus brant delvis ned natt til fredag. Beboeren i huset er i god behold, og brannmannskapene driver nå med etterslukking.

Påsken kan bli snøfri

Oslo (NTB): Årets påske oppleves forskjellig alt ettersom hvilken landsdel man bor i. På Vestlandet har flere skisentre måttet stenge allerede før påske på grunn av snømangel. Og det kan bli stadig mer vanlig, spår forskere.

Luftambulansens hjelm er kommet til rette

Trysil (NTB): Påskemysteriet med Luftambulansens stjålne helikopterhjelm har fått en lykkelig utgang. Torsdag kveld ble hjelmen levert tilbake etter detektivarbeid på sosiale medier.

Høyre vil stoppe trygdemisbruk på grensen

Oslo (NTB): I et forsøk på å hindre misbruk av en rekke Nav-ytelser vil Høyre innføre stikkprøver på flyplassene og stoppe trygdemottakere som reiser utenlands uten tillatelse.

Vikafjellet åpnet igjen

Oslo (NTB): Etter å ha blitt stengt på grunn av uvær natt til skjærtorsdag er riksvei 13 over Vikafjellet i Sogn og Fjordane igjen åpnet.

Politiet: – Savnet mann ved Osterøy trolig omkommet

Lonevåg (NTB): Etter å ha lett i nesten et døgn etter en savnet mann i 60-årene i sjøen ved Osterøy, tror politiet ikke lenger det er mulig å finne mannen i live.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

– Jeg har en fri rolle, jeg er forfatter. Jeg har ingen funksjon i kongehuset. Jeg er gift med et medlem av kongefamilien. Det er ingen hemmelighet at jeg stemmer Ap. Det står jeg for, sier Behn til TV 2-nyhetene.

Det skal være første gang at en som er tilknyttet kongefamilien forteller om sin partipreferanse.Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus