Gå til mobilutgaven
forsiden

Demokratene stiller lister i flere kommuner

Demokratene stiller lister i flere kommuner

Oslo (NTB): Vidar Kleppes parti Demokratene stiller lister i samtlige 19 fylker og 85 kommuner og bydeler ved høstens valg.
Leses nå:

Bergh og Berglund innstilt til Høyesterett

Oslo (NTB): To lagdommere fra Borgarting lagmannsrett er innstilt til de to ledige embetene i Høyesterett. Cecilie Østensen Berglund blir med sine 44 år den yngste dommeren i landets høyeste rettsinstans om det blir hun som får jobben.

Åpner trolig flere flomstengte veier tirsdag

Hamar (NTB): Flommen i Hedmark ser ut til å bli mindre enn fryktet, da vannmassene trolig vil trekke seg tilbake i løpet av tirsdagen.

Høyre-topp vil slå sammen Oslo og Bærum

Oslo (NTB): – Det er en veldig kunstig grense mellom Oslo og Bærum som et sammenhengende byområde, mener Nikolai Astrup, leder i Oslo Høyre. Han mener de to kommunene bør slå seg sammen.

TV-forhandlinger kan føre til svarte skjermer

Oslo (NTB): Om en uke utløper forhandlingsfristen for ny avtale mellom TV 2 og distributørene Canal Digital og Altibox. Forbrukerombudet krever at TV-leverandørene må endre avtalene sine.

Oslo-politiet strammer grepet om kriminelt miljø

Oslo (NTB): Politiet i Oslo har siden september i fjor arbeidet mot et bestemt kriminelt miljø i hovedstaden. Nylig ble sju personer pågrepet og fengslet.

Millionbøter til Mesta for manglende brøyting

Trondheim (NTB): Statens vegvesen har bøtelagt hovedentreprenøren Mesta for over tre millioner kroner for mangelfullt vintervedlikehold i Trondheim og i Malvik, Selbu og Klæbu.

Full mann førte til nødlanding – risikerer kjempebot

Et Norwegian-fly på vei til Bangkok måtte nødlande for å bli kvitt en full 51 år gammel mann som oppførte seg truende. Nå risikerer han en bot på 210.000 kroner.

Gjengedal: – 22. juli-rapporten for bastant

Oslo (NTB): Tidligere politimester Anstein Gjengedal i Oslo synes det er på tide at det stilles spørsmål ved innholdet i 22. juli-rapporten og betydningen den har fått.

Populær kulturgaveordning snart uten penger

Oslo (NTB): Kulturdepartementets gaveordning har snart brukt opp hele årets ramme på 45 millioner kroner.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Ved kommune- og fylkestingsvalget i 2003 stilte partiet lister i 46 kommuner og bydeler. Fristen for levering av lister til kommune- og fylkestingsvalget var 31. mars.


Partiet Demokratene ble stiftet av en krets politikere som ble ekskludert fra Fremskrittspartiet i 2001. En av dem var sørlendingen Vidar Kleppe som har ledet Demokratene siden partiet ble stiftet i 2002. (©NTB)


Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

  • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
  • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
  • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
  • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
  • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
  • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
  • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
  • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
  • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
  • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus