Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Demokratene stiller lister i flere kommuner

Demokratene stiller lister i flere kommuner

Oslo (NTB): Vidar Kleppes parti Demokratene stiller lister i samtlige 19 fylker og 85 kommuner og bydeler ved høstens valg.
Dette leses nå:

Regnet skaper store problemer på Sørlandet

Kristiansand/Oslo (NTB-Alexander Vestrum): Store nedbørsmengder gjorde at tunnelen ut til Flekkerøya i Kristiansand måtte stenges for vannfjerning søndag kveld. Ved byens sykehus rant vannet inn.

Røykutvikling på ferje i Hordaland

Osøyro (NTB): Ingen ble skadd, men de rundt 150 om bord ble bedt om å ta på redningsvester da det kom røyk ut av maskinrommet på ferja Bergensfjord i Hordaland.

Tre personer siktet for væpnet ran i Kristiansand

Kristiansand (NTB): Tre personer – alle kjenninger av politiet – er siktet for væpnet ran av en 31-årig mann i leiligheten hans i Kristiansand.

Mann skadd i mikroflystyrt i Østfold

Halden (NTB): En mann fikk bruddskader da mikroflyet han fløy, styrtet ved Svalerødkilen i Halden søndag. Han var alene om bord.

Mann innlagt på psykiatrisk etter skyting på sykehus

Stavanger (NTB): Den 35 år gamle mannen som avfyrte et skudd inne på Stavanger universitetssjukehus (SUS), er innlagt på sykehusets psykiatriske avdeling.

Kongen og statsministeren feiret Prøysen

Oslo (NTB): Med både kong Harald og statsminister Erna Solberg (H) til stede ble Prøysenåret avsluttet med festforestilling i Det Norske Teatret søndag.

Kronprinsparet deltok i feiring av nye statsborgere

Oslo (NTB): 399 nye norske statsborgere ble ønsket velkommen under en seremoni i Oslo rådhus søndag. Kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit og fylkesmann Valgerd Svarstad Haugland deltok i feiringen.

Dobbelt så mange kjøpte elbil i Midt-Norge

Antallet nye elbiler som er solgt i Midt-Norge har doblet seg det siste året.

SAS og Widerøe kan bli rammet av streik

680 bakkeansatte i SAS og Widerøe kan bli tatt ut i streik fra tirsdag dersom ikke NHO Luftfart kommer til enighet med Luftfartens Funksjonærforening (LFF).

Julehandler året rundt

Oslo (NTB): Over en million nordmenn er ferdige med julehandelen før første luka i adventskalenderen åpnes, ifølge en undersøkelse.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Ved kommune- og fylkestingsvalget i 2003 stilte partiet lister i 46 kommuner og bydeler. Fristen for levering av lister til kommune- og fylkestingsvalget var 31. mars.


Partiet Demokratene ble stiftet av en krets politikere som ble ekskludert fra Fremskrittspartiet i 2001. En av dem var sørlendingen Vidar Kleppe som har ledet Demokratene siden partiet ble stiftet i 2002. (©NTB)


Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:
Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus

movember

- Vi vet ikke hva vi blir eksponert for

Flere brannmenn i Trondheim har hatt kreft. Nå stiller de opp i egen movember-kalender.

- Vi spilte fletta av Follo

Kolstad knuste topplag på bortebane.