Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Demokratene stiller lister i flere kommuner

Demokratene stiller lister i flere kommuner

Oslo (NTB): Vidar Kleppes parti Demokratene stiller lister i samtlige 19 fylker og 85 kommuner og bydeler ved høstens valg.
Leses nå:

26-åring tiltalt for alvorlige trusler

Nordreisa (NTB): En 26 år gammel mann fra Finnmark er tiltalt for en rekke trusler mot politifolk etter en episode i romjulen i fjor.

Mann i 20-årene fortsatt savnet på Saltfjellet

Bodø (NTB): En mann i 20-årene er fremdeles savnet på Saltfjellet mandag morgen. To personer ble funnet i god behold like før midnatt søndag.

Frp vil kutte i retten til barnetrygd

Frp-statsråd Solveig Horne vil kutte i barnetrygden for familier som holder barna borte fra norsk skole i lang tid i forbindelse med utenlandsopphold.

Politiet etterforsker mistenkelig dødsfall i Oslo

Oslo (NTB): En person ble funnet død i en leilighet på Stovner i Oslo natt til mandag. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig.

Klimaforsker kritisk til informasjon om iskanten

Oslo (NTB): Mens regjeringen vil flytte den såkalte iskanten flere mil nordover, mener FNs klimapanel at den kan krype sørover igjen.

Frp vil kutte i retten til barnetrygd

Oslo (NTB): Frp-statsråd Solveig Horne vil kutte i barnetrygden for familier som holder barna borte fra norsk skole i lang tid i forbindelse med utenlandsopphold.

Bioteknologirådet krever åpenhet om sæddonasjon

Oslo (NTB): Bioteknologirådet vil endre loven slik at foreldre blir nødt til å fortelle barnet at det er unnfanget med sæddonasjon.

– Frp godtok ikke Høyres søndagsretrett

Oslo (NTB): Høyre ønsket å legge bort forslaget om søndagsåpne butikker, men det nektet regjeringspartner Frp å gå med på, sier en kilde til Klassekampen.

Lysbakken mener Norge må trekke Irak-bidrag

Oslo (NTB): SV-leder Audun Lysbakken frykter at Norge vil bli alliert med ekstremister i Irak, og mener regjeringen må trekke det norske styrkebidraget.

Skattelette ikke prioritert av Høyre-toppene

Oslo (NTB): Kommuneøkonomi og vei og jernbane har høyeste prioritet hos Høyres listetopper. Bare skarve 2 prosent mener skattelette er viktigst i statsbudsjettet for 2016.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Ved kommune- og fylkestingsvalget i 2003 stilte partiet lister i 46 kommuner og bydeler. Fristen for levering av lister til kommune- og fylkestingsvalget var 31. mars.


Partiet Demokratene ble stiftet av en krets politikere som ble ekskludert fra Fremskrittspartiet i 2001. En av dem var sørlendingen Vidar Kleppe som har ledet Demokratene siden partiet ble stiftet i 2002. (©NTB)


Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus