Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Demokratene stiller lister i flere kommuner

Demokratene stiller lister i flere kommuner

Oslo (NTB): Vidar Kleppes parti Demokratene stiller lister i samtlige 19 fylker og 85 kommuner og bydeler ved høstens valg.

Breivik-avhør på avveie

Et langt og sensitivt avhør av terrordømte Anders Behring Breivik forsvant fra et låst kontor på Politihuset i Oslo i august 2011. Spesialenheten for politisaker mener politiansatte sto bak tyveriet.

Stadig færre lar seg døpe i kirken

Oslo (NTB): Nedgangen i antall døpte her i landet kommer til å fortsette, viser ny undersøkelse. Desto yngre de spurte er, jo lavere andel av dem mener kirkens rolle som seremonimester er viktig.

Investeringer i landbruket faller

Oslo (NTB): Investeringer i nye bygninger i norsk landbruk falt 24 prosent i fjor, skriver Nationen.

Breivik-avhør på avveie

Oslo (NTB): Et langt og sensitivt avhør av terrordømte Anders Behring Breivik forsvant fra et låst kontor på Politihuset i Oslo i august 2011. Spesialenheten for politisaker mener politiansatte sto bak tyveriet.

Voldtektsparagrafen kan bli utvidet

Oslo (NTB): All ufrivillig sex kan bli stemplet som voldtekt dersom regjeringen viderefører de rødgrønnes arbeid med å utvide voldtektsparagrafen. Justisdepartementet behandler nå et forslag om å utvide straffeloven.

Aps stortingsgruppe sier ja til heroin-forskning

Oslo (NTB): Arbeiderpartiets stortingsgruppe vedtok i februar å si ja til forskning på heroinassistert behandling i Norge, to år etter at partiets stortingsgruppe sa nei.

Listhaug øker ikke tilskudd til bøndene

Oslo (NTB): Landbruksminister Sylvi Listhaug (Frp) slår fast at hun i årets jordbruksoppgjør ikke kommer til å øke tilskuddene til bøndene fra dagens nivå på 13 milliarder kroner.

Enda en russebuss med for mange om bord

Oslo (NTB): Oslo-politiet avskiltet natt til fredag en russebuss som hadde 16 passasjerer for mye. Bussen ble avskiltet og sjåføren fikk førerkortet beslaglagt. Et døgn tidligere skjedde det samme med en russebuss i Bærum.

Coop-ansatte får 2 kroner mer i timen

Oslo (NTB): De ansatte i Coop får en lønnsøkning på 2 kroner per time etter at forhandlingene mellom Handel og Kontor og Samfo – arbeidsgiverforening for samvirkeforetak kom i mål sent torsdag kveld.

NorDan legger ned fabrikk i Åsnes

Åsnes (NTB): NorDan, som produserer vinduer og dører, legger ned sin fabrikk på Arneberg i Åsnes i Hedmark. Det betyr at 75 ansatte må gå.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Ved kommune- og fylkestingsvalget i 2003 stilte partiet lister i 46 kommuner og bydeler. Fristen for levering av lister til kommune- og fylkestingsvalget var 31. mars.


Partiet Demokratene ble stiftet av en krets politikere som ble ekskludert fra Fremskrittspartiet i 2001. En av dem var sørlendingen Vidar Kleppe som har ledet Demokratene siden partiet ble stiftet i 2002. (©NTB)


Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus

Breivik-avhør på avveie

Spesialenheten for politisaker mener politiansatte sto bak tyveriet i 2011.

Bille får fortsatt spille

Avviser at han har et alkoholproblem

- Det er ikke sånn at jeg er ustyrlig hver gang jeg drikker.