Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Demokratene stiller lister i flere kommuner

Demokratene stiller lister i flere kommuner

Oslo (NTB): Vidar Kleppes parti Demokratene stiller lister i samtlige 19 fylker og 85 kommuner og bydeler ved høstens valg.
Leses nå:

Borgerlige ungdomspartier vil behovsprøve barnetrygden

Oslo (NTB): Alle de fire ungdomspartiene på borgerlig side er enige om at det er på tide å innføre behovsprøving av barnetrygden.

Tilliten i næringslivet fortsatt høy

Oslo (NTB): Tilliten i det norske næringslivet har lenge vært høy, men nå stoler man ikke like mye på hverandre som før, viser en undersøkelse.

31-åring dømt til fire års fengsel for voldtekt

Randaberg (NTB): En 31 år gammel mann er dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt en kvinne etter en bytur i Randaberg i Rogaland i april 2013.

Ulvesaken: Eks-politimann slipper å sone

Elverum (NTB): En tidligere politimann som ble dømt til 16 dagers fengsel i den såkalte ulvesaken i Hedmark, slipper å sone fengselsstraffen.

Kong Olavs Favoritt-Cadillac tilbake til Norge

Oslo (NTB): Cadillacen som kong Olav kjøpte etter krigen og som ble folkekongens favorittbil, er på vei tilbake til Norge fra USA.

Analytiker: Positivt å starte opp nå

Oslo (NTB): Oljeanalytiker Trond Omdal i Pareto Securities sier det kan være fornuftig å satse på oljeindustrien nå – dersom man har penger.

Ola Borten Moe starter oljeselskap

Trondheim/Oslo (NTB-Dag Kjørholt): Tidligere oljeminister Ola Borten Moe og tidligere Det norske-sjef Erik Haugane starter et nytt oljeselskap med hovedkontor i Trondheim og startkapital på over én milliard kroner.

Vil din kommune ta imot ekstra Syria-flyktninger?

Finn svaret i vårt interaktive kart.

Byrådet i Bergen innkaller politiet til møte

Bergen/Oslo (NTB-Ketil Bjærke): Byrådet i Bergen har innkalt ledelsen i Hordaland politidistrikt til et møte som følge av kritikken mot politiets etterforskning av saker som gjelder barn og unge.

Ingen pågrepet etter Western Union-ran i Skien

Skien (NTB): Politiet hadde sent torsdag ikke gjort noen pågripelser etter ranet av Western Union-filialen i sentrum av Skien tidligere på kvelden.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Ved kommune- og fylkestingsvalget i 2003 stilte partiet lister i 46 kommuner og bydeler. Fristen for levering av lister til kommune- og fylkestingsvalget var 31. mars.


Partiet Demokratene ble stiftet av en krets politikere som ble ekskludert fra Fremskrittspartiet i 2001. En av dem var sørlendingen Vidar Kleppe som har ledet Demokratene siden partiet ble stiftet i 2002. (©NTB)


Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus