Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Demokratene stiller lister i flere kommuner

Demokratene stiller lister i flere kommuner

Oslo (NTB): Vidar Kleppes parti Demokratene stiller lister i samtlige 19 fylker og 85 kommuner og bydeler ved høstens valg.

Moderat skadd i husbrann i Hedmark

Rena (NTB): En mann fikk moderate skader i en husbrann sør for Rena i Åmot kommune i Hedmark natt til lørdag.

Øystaten Kiribati kan ligge under vann i 2050

Oslo (NTB-Laila Nguyen): Forskere anslår at stillehavsstaten Kiribati kommer til å ligge under vann i 2050 dersom klimaendringene fortsetter som nå. – Vi trenger hjelp, sier landets president Anote Tong.

Frp: – Nordmenn i IS er landsforrædere

Oslo (NTB): Nordmenn som kriger for den ytterliggående opprørsgruppa Den islamske staten (IS), bør behandles som landssvikere, mener Frps Christian Tybring-Gjedde og Per Sandberg.

Tenåringer fikk 20 ganger for mye cellegift

Tromsø (NTB): To ungdommer fikk torsdag rundt 20 ganger for mye cellegift under en cellegiftbehandling på Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) i Tromsø. Begge mistet nesten livet.

Alvorlig skadd i trafikkulykke i Åfjord

Åfjord (NTB): En person er fløyet til sykehus i luftambulanse etter en trafikkulykke i Åfjord i Sør-Trøndelag.

Kan bli billigere å fly i Norge neste år

Oslo (NTB-TT): Prisene på flybilletter er ventet å stige over nesten hele verden neste år, ifølge en ny rapport. Men Norge går mot strømmen og kan få billigere flyreiser.

Forsvarer: – Det fremstår som totalt uforståelig

Oslo (NTB-Ole Henrik Tveten): 17-åringen som lørdag ble varetektsfengslet for å ha forsøkt å drepe faren og broren sin i Oslo, er sterkt preget av situasjonen, ifølge forsvareren.

Enebolig totalskadd etter brann i Bergen

Bergen (NTB): Politiet kan ikke utelukke at det var noen i huset som brant ned til grunnen på Minde i Bergen lørdag morgen.

Tok med seg feil koffert – fant narkotika

Tønsberg (NTB): En mann fra Tønsberg tok med seg feil koffert fra bagasjebåndet på Gardermoen. Da han åpnet den hjemme, fant han 23 kilo av det narkotiske stoffet khat.

Mållaget bekymret for om prinsessen lærer nynorsk

Noregs Mållag er redd for at prinsesse Ingrid Alexandra ikke kommer til å lære nynorsk på Oslo International School. Både skolen og Slottet forsikrer at det kommer hun til å gjøre.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Ved kommune- og fylkestingsvalget i 2003 stilte partiet lister i 46 kommuner og bydeler. Fristen for levering av lister til kommune- og fylkestingsvalget var 31. mars.


Partiet Demokratene ble stiftet av en krets politikere som ble ekskludert fra Fremskrittspartiet i 2001. En av dem var sørlendingen Vidar Kleppe som har ledet Demokratene siden partiet ble stiftet i 2002. (©NTB)


Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus