Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Demokratene stiller lister i flere kommuner

Demokratene stiller lister i flere kommuner

Oslo (NTB): Vidar Kleppes parti Demokratene stiller lister i samtlige 19 fylker og 85 kommuner og bydeler ved høstens valg.
Dette leses nå:

Ville kjøre til Sverige med tre dekk

Oslo (NTB): Da politiet i Follo kom til Vinterbrosletta etter melding om at en bil hadde kjørt utfor veien, fant de en sjåfør som ville kjøre til Sverige med bare tre dekk på bilen.

Politimann skutt med hagle på Vinstra

Lillehammer/Oslo (NTB-Per-Helge Berg): En politimann ble onsdag kveld skutt i forbindelse med en pågripelse på Vinstra. Politiet har omringet den antatte gjerningsmannens bolig.

Ap bommet med 3 milliarder på statsbudsjettet

Oslo (NTB): I sitt alternative statsbudsjett ville Arbeiderpartiet at skatten skulle økes med til sammen 10.2 milliarder kroner i 2015 sammenlignet med regjeringens forslag. Men de bommet med 3 milliarder kroner.

Brann ved Bryggen i Bergen slukket

Bergen (NTB): Brannen i en bygning i nærheten av Bryggen i Bergen ble slukket like før midnatt.

Tiltalt i Acta-saken ba om fengsel i frykt for press

Stavanger (NTB): En av de tiltalte i Acta-saken ba selv om å bli varetektsfengslet for å unngå «press» og «påvirkning» fra medtiltalte. Han ble pågrepet mandag og har sittet i varetekt siden.

Politimann skutt med hagle på Vinstra

En polititjenestemann ble onsdag kveld skutt i forbindelse med en pågripelse på Vinstra. Beredskapstroppen er på vei til området.

To eldre personer omkom i brann på Jørpeland

Jørpeland (NTB): En eksplosjonsartet brann brøt ut i en leilighet på Jørpeland i Strand kommune i Rogaland onsdag. To eldre personer ble funnet døde i leiligheten.

Diabetes kan skyldes virus

Oslo (NTB): Norske forskere har påvist en kronisk virusinfeksjon hos pasienter med diabetes type 1. Det gir håp om at en forebyggende vaksine mot sykdommen.

To nordmenn siktet for terror

Oslo (NTB): De to nordmennene som i oktober fikk frosset sine formuer og bankkontoer, er siktet for terror. PST mener de to har sluttet seg til opprørsgruppen IS i Syria.

Politiet fant DNA-spor på Monikas hals

Bergen (NTB): Nye analyser av biologiske spor fra den drepte åtteåringen Monika Sviglinskaja viser at DNA som kan stamme fra drapssiktede, er funnet blant annet på den kvalte jentas hals.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Ved kommune- og fylkestingsvalget i 2003 stilte partiet lister i 46 kommuner og bydeler. Fristen for levering av lister til kommune- og fylkestingsvalget var 31. mars.


Partiet Demokratene ble stiftet av en krets politikere som ble ekskludert fra Fremskrittspartiet i 2001. En av dem var sørlendingen Vidar Kleppe som har ledet Demokratene siden partiet ble stiftet i 2002. (©NTB)


Vis kommentarer
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus