Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Demokratene stiller lister i flere kommuner

Demokratene stiller lister i flere kommuner

Oslo (NTB): Vidar Kleppes parti Demokratene stiller lister i samtlige 19 fylker og 85 kommuner og bydeler ved høstens valg.
Leses nå:

30 asylsøkere over grensen til Østfold

Sarpsborg (NTB): I løpet av torsdagen tok 30 asylsøkere seg over grensen fra Sverige til Norge. De siste tre månedene har det kommet over 1.000 syriske flyktninger til Norge.

Støre: Skal gjennomføre avtalen med kvoteflyktninger

Oslo (NTB): Det er ikke noen automatikk i at Norge skal ta imot flere enn de 8.000 kvoteflyktningene, selv om flere tar seg til Norges grenser, mener Ap-leder Jonas Gahr Støre.

Vei åpnet etter gasslekkasje i Svelvik

Svelvik (NTB): Svelvikveien ble torsdag kveld åpnet for trafikk etter en gasslekkasje ved Norgips i Svelvik i Vestfold.

Tre biler i kollisjon – Haukelitunnelen måtte stenges

Odda (NTB): Tre biler ble stående fast i Haukelitunnelen på E134 etter en ulykke. Tunnelen måtte stenges etter ulykken, men ingen ble alvorlig skadd.

USA har bedt Norge om å pågripe Snowden

Oslo (NTB): USA sendte i 2013 beskjed til Norge om å pågripe Edward Snowden dersom han setter sin fot her i landet. Norske myndigheter sier de aldri svarte på brevet, men vil ikke svare på om Snowden vil bli pågrepet dersom han kommer hit.

Nytt forsøk på å innføre hepatitt B-vaksine for barn

Oslo (NTB): Forrige gang Folkehelseinstituttet forsøkte å innføre tilbud om hepatitt B-vaksine for alle barn, ble det for dyrt. Nå prøver instituttet igjen.

Mulla Krekar tiltalt for trusler i NRK-intervju

Oslo (NTB-Alexander Vestrum og Peter Tálos): Mulla Krekar (59) er tiltalt for trusler mot en kurder under et NRK-intervju, samt for oppfordring til en straffbar handling.

Støtte til Utøya-overlevende som skal sendes ut

Oslo (NTB): Biskop Ole Christian Kvarme og SVs Heikki Eidsvoll Holmås var blant dem som samlet seg ved Stortinget for å demonstrere mot utsendelsen av Utøya-overlevende Mubarak Haji Ahmed fra Norge.

Tordenvær og regn skaper kaos i Bergens-området

Bergen (NTB-Ole Henrik Tveten): En person ble slått bevisstløs da lynet traff en butikk på Manger i Radøy i Hordaland ved 18-tiden torsdag. Uvær og store nedbørsmengder har skapt store problemer også i Bergen.

Aschehougprisen til Vigdis Hjorth

Oslo (NTB): Forfatter Vigdis Hjorths romaner er som litterære svalestup, uttaler juryen som har tildelt henne Aschehougprisen for 2015.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Ved kommune- og fylkestingsvalget i 2003 stilte partiet lister i 46 kommuner og bydeler. Fristen for levering av lister til kommune- og fylkestingsvalget var 31. mars.


Partiet Demokratene ble stiftet av en krets politikere som ble ekskludert fra Fremskrittspartiet i 2001. En av dem var sørlendingen Vidar Kleppe som har ledet Demokratene siden partiet ble stiftet i 2002. (©NTB)


Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus