Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Demokratene stiller lister i flere kommuner

Demokratene stiller lister i flere kommuner

Oslo (NTB): Vidar Kleppes parti Demokratene stiller lister i samtlige 19 fylker og 85 kommuner og bydeler ved høstens valg.

22-åring tatt med over 700 liter øl på grensen

Ørje (NTB): Påskefeiringen starter sannsynligvis alkoholfritt for den 22 år gamle mannen som sent onsdag kveld ble stanset på Ørje med 712 liter øl i bilen.

Savnet mann i Hordaland fortsatt ikke funnet

Lonevåg (NTB): En mann som er savnet etter at det ble funnet en kantret båt ved Osterøy i Hordaland onsdag kveld, er fortsatt ikke funnet.

Røde Kors: – Skredet i Sunndal naturlig utløst

Sunndalsøra (NTB): Skredet som kostet fire skikjørere livet i Sunndal mandag, var trolig naturlig utløst, opplyser Røde Kors.

Mann alvorlig skadd i utforkjøring på Romerike

Bjørkelangen (NTB): En mann ble alvorlig skadd da han kjørte inn i et tre i Aurskog-Høland i Akershus onsdag ettermiddag.

Stengte Hardangervidda i påskeutfarten

Oslo (NTB): Riksvei 7 over Hardangervidda var stengt i flere timer onsdag ettermiddag, men ble åpnet for kolonnekjøring i 19.30-tida.

Én av fire på Kirkemøtet vil ikke si om de var for eller imot homovielse

Oslo (NTB): Statsminister Erna Solberg (H) mener det er utfordrende for kirkedemokratiet at nesten en firedel av representantene på Kirkemøtet ikke vil si hva de stemte i den kontroversielle homosaken.

Mann alvorlig skadd i brann i Sortland

Sortland (NTB): En mann ble fløyet til sykehus etter en husbrann i Sortland onsdag ettermiddag. Åtte forbipasserende som fikk mannen ut av huset, ble også skadd i brannen.

Erfarne skigåere omkom i snøskred i Sunndalsfjella

Sunndalsøra/Oslo (NTB-Anniken Celine Berger): Det var fire erfarne, fjellvante menn som mistet livet i snøskredet i Sunndalsfjella. Onsdag kveld var det minnestund i Sunndal.

Solberg: – Legereservasjon den vanskeligste saken

Oslo (NTB): Høyres Erna Solberg har vært statsminister i et halvt år. Reservasjonssaken har vært den vanskeligste enkeltsaken, sier hun til TV 2.

Erna Solberg: – Veldig eksplosiv situasjon i Ukraina

Oslo (NTB): Statsminister Erna Solberg (H) er bekymret over situasjonen som utspiller seg i Ukraina, og mener Russland bidrar til sin egen isolasjon i saken.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Ved kommune- og fylkestingsvalget i 2003 stilte partiet lister i 46 kommuner og bydeler. Fristen for levering av lister til kommune- og fylkestingsvalget var 31. mars.


Partiet Demokratene ble stiftet av en krets politikere som ble ekskludert fra Fremskrittspartiet i 2001. En av dem var sørlendingen Vidar Kleppe som har ledet Demokratene siden partiet ble stiftet i 2002. (©NTB)


Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus

Skredtragedien i Sunndalsfjella

- Det var seks glade gutter som var på tur. Bare to av dem kom hjem igjen

De omkomne ble minnet i en gripende seremoni i Ålvundeid kirke onsdag kveld.

- De elsket naturen. Det var derfor de var der

Henning Nilsen fra Trondheim mistet to av sine beste kamerater i rasulykken i Sunndalsfjella.

Dette er de omkomne

Yngve Dalquist (37), Ola Drøpping (27), Ole Simensen (28) og Øyvind Slørdahl (36) mistet livet i skredulykken.

- Her har de vært på feil sted, til feil tid

Det sier talsmannen for redningsgruppa i Sunndal.

Funnet halvannen meter under snøen

Alle fire ble funnet i samme skred.

Her er alle sakene om skredulykken

Les alle sakene om skredulykken Sunndal.