Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

- 10-åringen sa han var dverg og at han var på vei hjem for å hente førerkortet

- 10-åringen sa han var dverg og at han var på vei hjem for å hente førerkortet

Tiåringen tok med seg sin 18 måneder gamle lillesøster på kjøretur i Oppland. Turen endte i grøfta.

Basehopper alvorlig skadd i ulykke i Lysebotn

Lysebotn (NTB): Tilstanden er stabil for den canadiske basehopperen som er lagt inn på sykehus med alvorlige skader, etter at han fikk problemer med fallskjermen i Lysefjorden tirsdag kveld.

Mobildatabruken bidrar til godt Telenor-resultat

Oslo (NTB): Telenors kunder i Norge brukte nesten dobbelt så mye mobildata i andre kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor. Det bidrar til et kvartalsoverskudd før skatt på 5,7 milliarder kroner.

NHO-sjefen sier ja til OL i Oslo

Oslo (NTB): NHO-direktør Kristin Skogen Lund mener et OL i Oslo vil være positivt for næringslivet.

Politiet fornøyd med oppfølgingen etter 22. juli

Hønefoss (NTB): Politidirektoratet kartlegger hvordan politifolk ble fulgt opp etter 22. juli-terroren. Søndre Buskerud politidistrikt er fornøyd med oppfølgingen de har gitt sine ansatte.

Frykter for tilbudet til norske pasienter

Oslo (NTB): Legemiddelindustriforeningen mener at mindre utprøving av medisiner kan ramme norske pasienter.

Palestina-venner varsler bred markeringer i Oslo og Bergen

Oslo (NTB-Tonje Paulsen Solem): Onsdag ettermiddag arrangeres markeringer både i Oslo og Bergen mot Israels opptreden i den pågående konflikten hvor mange sivile har mistet livet.

Ap vil merke varer fra okkuperte områder i Israel

Oslo (NTB): Arbeiderpartiet vil bremse handelen med varer fra de okkuperte områdene i Israel og ønsker en merkeordning slik at forbrukerne selv kan bestemme om de vil kjøpe varene.

KrF ber om plan mot antibiotikaresistente bakterier

Oslo (NTB): KrF er bekymret for at Mattilsynet ikke kontrollerer kjøtt som importeres fra EU, og ber regjeringen lage en tverrfaglig beredskapsplan mot spredning av antibiotikaresistente bakterier.

Regjeringen vil kutte støtte til voldsofre

Oslo (NTB): Regjeringen vil kutte ekstrabevilgningen på 25 millioner kroner årlig til Kontoret for voldsoffererstatning (KFV). Kontoret frykter kuttforslaget vil rasere dagens tilbud til voldsofre.

Norske selskaper får hjelp til å unngå skatt

Oslo (NTB): En ny studie viser at også norske selskaper som får hjelp av de fire store internasjonale revisjonsselskapene, betaler mindre i skatt enn andre selskaper.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Politiet fikk melding om en utforkjøring klokken 6.15 av en brøytebilsjåfør på fylkesvei 33 like nord for Dokka.

– I bilen satt en 10 år gammel gutt og ei jente på 18 måneder, sier operasjonsleder i Vestoppland politidistrikt Bård Christiansen til NTB.

– Det viser seg at det var gutten hadde kjørt bilen i litt over en mil, sier operasjonslederen, som legger til at det daglig kjører både vogntog og andre kjøretøy på strekningen.

– Det kunne gått veldig galt, sier Christiansen.

Ingen skadd

Heldigvis ble ingen av barna skadd i utforkjøringen. De hadde kjørt av gårde uten at foreldrene oppdaget det. Mens barna var på tur, var foreldrene uvitende hjemme, og de oppdaget ikke at barna var borte før politiet fikk melding om utforkjøringen.

Politiet vet foreløpig ikke hvorfor gutten satte seg i bilen eller hvor han var på veg.

- Oppførte seg helt normalt

Ifølge brøytebilsjåføren var 10-åringen mest opptatt av å få hjelp til å komme seg opp på veien igjen slik at han kunne fortsette kjøreturen.

- Gutten sto og vinket etter hjelp da jeg kom kjørende. Det var ikke før litt etterpå, at jeg så at han hadde en baby i bilen. De oppførte seg helt normalt - det var som om det var helt normalt at de to hadde vært ute og kjørt bil, sier Hagen til Dagbladet.

- Sa han var dverg

Etter hvert kom også hans Mesta-kollega Harald Storsveen, ettersom Hagen måtte dra videre til jobb.

- Til meg fortalte 10-åringen at han var dverg - at det var derfor han «så liten ut». Han sa han hadde kjørt av veien da han skulle snu for å kjøre hjem og hente førerkortet, sier Storsveen til Dagbladet.

Han opplyser til avisen at gutten var veldig rolig, og at han var en rolig og en veldig veslevoksen, fin gutt.

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus