Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

- 10-åringen sa han var dverg og at han var på vei hjem for å hente førerkortet

- 10-åringen sa han var dverg og at han var på vei hjem for å hente førerkortet

Tiåringen tok med seg sin 18 måneder gamle lillesøster på kjøretur i Oppland. Turen endte i grøfta.

Politiet reduserer terrorberedskapen fra tirsdag

Oslo (NTB): Politiet reduserer beredskapen i forbindelse med terrortrusselen fra tirsdag, opplyser politidirektør Odd Reidar Humlegård.

Reduserer tiltakene mot terrortrusselen

Politiet vil redusere noen av tiltakene mot terrortrusselen.

Seks skadd i trafikkulykke ved Sjoa

Sjoa (NTB): Seks personer er skadd i en trafikkulykke på E6 ved Sjoa i Oppland mandag ettermiddag. Tre er kritisk skadd og tre er hardt skadd.

Alvorlig ulykke på E6

Tre personer er kritisk skadd etter ulykke mellom to biler og en MC ved Sjoa i Oppland.

Dansk dykker død i Bergen

Bergen (NTB): En dansk fritidsdykker ble mandag ettermiddag bekreftet død etter at han foretok for rask oppstigning utenfor Haakonsvern i Bergen.

Rekordgammel gaupe funnet i Finnmark

Oslo (NTB): Den eldste gaupa hvis alder hittil er bekreftet i Norge, ble 17 år gammel. Det viser analyser som Rovdata har foretatt.

Erna Solberg drar utenlands med familien

Oslo (NTB): Statsminister Erna Solberg (H) drar denne uka etter sin familie som er på ferie i utlandet, men vil følge terrortrusselen mot Norge tett. Finansminister Siv Jensen (Frp) blir hennes stedfortreder.

Skandiabankens halvårsresultat

Resultat for den norske bankvirksomheten i Skandiabanken for perioden januar-juni 2014, sammenlignet med første halvår 2013 i parentes:

Skandiabanken dobler resultatet

Oslo (NTB): Bankvirksomheten i den norske delen av Skandiabanken doblet i første halvår resultatet, sammenlignet med tilsvarende halvår i fjor.

Fortsatt alvorlig trusselbilde mot Norge

Oslo (NTB-Anniken Celine Berger og Hans Cosson-Eide): Trusselbildet mot Norge er alvorlig, men uendret siden søndag, ifølge PST. Politiet holder pressekonferanse mandag klokka 17.30.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Politiet fikk melding om en utforkjøring klokken 6.15 av en brøytebilsjåfør på fylkesvei 33 like nord for Dokka.

– I bilen satt en 10 år gammel gutt og ei jente på 18 måneder, sier operasjonsleder i Vestoppland politidistrikt Bård Christiansen til NTB.

– Det viser seg at det var gutten hadde kjørt bilen i litt over en mil, sier operasjonslederen, som legger til at det daglig kjører både vogntog og andre kjøretøy på strekningen.

– Det kunne gått veldig galt, sier Christiansen.

Ingen skadd

Heldigvis ble ingen av barna skadd i utforkjøringen. De hadde kjørt av gårde uten at foreldrene oppdaget det. Mens barna var på tur, var foreldrene uvitende hjemme, og de oppdaget ikke at barna var borte før politiet fikk melding om utforkjøringen.

Politiet vet foreløpig ikke hvorfor gutten satte seg i bilen eller hvor han var på veg.

- Oppførte seg helt normalt

Ifølge brøytebilsjåføren var 10-åringen mest opptatt av å få hjelp til å komme seg opp på veien igjen slik at han kunne fortsette kjøreturen.

- Gutten sto og vinket etter hjelp da jeg kom kjørende. Det var ikke før litt etterpå, at jeg så at han hadde en baby i bilen. De oppførte seg helt normalt - det var som om det var helt normalt at de to hadde vært ute og kjørt bil, sier Hagen til Dagbladet.

- Sa han var dverg

Etter hvert kom også hans Mesta-kollega Harald Storsveen, ettersom Hagen måtte dra videre til jobb.

- Til meg fortalte 10-åringen at han var dverg - at det var derfor han «så liten ut». Han sa han hadde kjørt av veien da han skulle snu for å kjøre hjem og hente førerkortet, sier Storsveen til Dagbladet.

Han opplyser til avisen at gutten var veldig rolig, og at han var en rolig og en veldig veslevoksen, fin gutt.

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus