Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

- 10-åringen sa han var dverg og at han var på vei hjem for å hente førerkortet

- 10-åringen sa han var dverg og at han var på vei hjem for å hente førerkortet

Tiåringen tok med seg sin 18 måneder gamle lillesøster på kjøretur i Oppland. Turen endte i grøfta.

Livløs person funnet i sjøen i Horten

Horten (NTB): Nødetatene jobber med å få hentet opp en person som ble funnet livløs i sjøen ved Industriparken i Horten.

Solberg: – Vi avviser ikke flyktninger med større helseplager

Oslo (NTB-Anniken Celine Berger): Statsminister Erna Solberg (H) svarer i en kronikk i Aftenposten på påstandene om at regjeringen ikke vil gi asyl til flyktninger med alvorlige helseutfordringer.

Halloween-drapsmann kan løslates i september

Oslo (NTB): 24-åringen som er dømt til tvungent psykisk helsevern for det såkalte Halloween-drapet i Oslo i 2011 kan løslates neste måned.

KS og lærerne avsluttet sonderinger fredag kveld

Oslo (NTB): Fredagens sonderinger mellom KS og lærerforbundene er avsluttet for dagen, opplyser Utdanningsforbundet til TV 2.

Selskapene må ha lærlinger for å få oppdrag

Ap-leder Jonas Gahr Støre vil skjerpe kravene til selskaper som skal konkurrere om offentlige anbud.

Ukens siste børsdag endte i minus

Oslo (NTB): Hovedindeksen på Oslo Børs stanset fredag på 606,15 poeng, ned 0,35 prosent.

Ekstern gransking etter krigsskip-avsløringer

Oslo (NTB): Forsvaret frykter mislighold eller grove saksbehandlingsfeil i forbindelse med salg av gamle marinefartøy og kaller inn eksterne granskere for å gjennomgå salgene.

Politiaksjon mot drapssiktedes bolig i Øyer

Lillehammer (NTB): Politiet rykket fredag ettermiddag ut til den avsperrede bolighuset i Øyer etter å ha fått tips om en observasjon av drapsettersøkte Kim Andreas Kristiansen (23).

Solberg taler på antiislamistisk demonstrasjon

Oslo (NTB): Statsminister Erna Solberg bekrefter at hun skal holde appell under demonstrasjonen mot IS og Profetens Ummah foran Stortinget mandag.

Partene: – Ingen streikeavklaring i dag

Oslo (NTB): Utdanningsforbundet og KS bekrefter at det ikke blir noen avklaring på lærerstreiken fredag. Partene møttes igjen klokken 15 og må trolig ta helgen til hjelp.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Politiet fikk melding om en utforkjøring klokken 6.15 av en brøytebilsjåfør på fylkesvei 33 like nord for Dokka.

– I bilen satt en 10 år gammel gutt og ei jente på 18 måneder, sier operasjonsleder i Vestoppland politidistrikt Bård Christiansen til NTB.

– Det viser seg at det var gutten hadde kjørt bilen i litt over en mil, sier operasjonslederen, som legger til at det daglig kjører både vogntog og andre kjøretøy på strekningen.

– Det kunne gått veldig galt, sier Christiansen.

Ingen skadd

Heldigvis ble ingen av barna skadd i utforkjøringen. De hadde kjørt av gårde uten at foreldrene oppdaget det. Mens barna var på tur, var foreldrene uvitende hjemme, og de oppdaget ikke at barna var borte før politiet fikk melding om utforkjøringen.

Politiet vet foreløpig ikke hvorfor gutten satte seg i bilen eller hvor han var på veg.

- Oppførte seg helt normalt

Ifølge brøytebilsjåføren var 10-åringen mest opptatt av å få hjelp til å komme seg opp på veien igjen slik at han kunne fortsette kjøreturen.

- Gutten sto og vinket etter hjelp da jeg kom kjørende. Det var ikke før litt etterpå, at jeg så at han hadde en baby i bilen. De oppførte seg helt normalt - det var som om det var helt normalt at de to hadde vært ute og kjørt bil, sier Hagen til Dagbladet.

- Sa han var dverg

Etter hvert kom også hans Mesta-kollega Harald Storsveen, ettersom Hagen måtte dra videre til jobb.

- Til meg fortalte 10-åringen at han var dverg - at det var derfor han «så liten ut». Han sa han hadde kjørt av veien da han skulle snu for å kjøre hjem og hente førerkortet, sier Storsveen til Dagbladet.

Han opplyser til avisen at gutten var veldig rolig, og at han var en rolig og en veldig veslevoksen, fin gutt.

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus