Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

- 10-åringen sa han var dverg og at han var på vei hjem for å hente førerkortet

- 10-åringen sa han var dverg og at han var på vei hjem for å hente førerkortet

Tiåringen tok med seg sin 18 måneder gamle lillesøster på kjøretur i Oppland. Turen endte i grøfta.
Leses nå:

Mann kritisk skadd i kollisjon i Meråker

Midtbygda (NTB): Tilstanden er kritisk for en mann som ble sendt til sykehus etter en kollisjon mellom to biler på E14 i Meråker i Nord-Trøndelag. En tredje bil ble truffet av vrakdeler.

Bondevik advarer mot returavtale med Eritrea

Oslo (NTB): Regjeringen håper å få på plass en avtale om tvangsretur av asylsøkere til Eritrea. – Dette er et av de verste regimene i verden, slår tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik fast.

Nye møter om revidert budsjett søndag

Oslo (NTB-Bibiana Piene og Alexander Vestrum): Statsminister Erna Solberg (H) tviler ikke et øyeblikk på at regjeringen og samarbeidspartiene vil bli enige om et revidert statsbudsjett. Søndag samles de til nye møter.

Hundrevis protesterte mot norsk barnevern

London (NTB): I London, Praha og flere europeiske byer demonstrerte folk mot norsk barnevern, som de mener tar altfor mange barn fra utenlandske familier.

Fortsatt snøskredfare i fjellet

Oslo (NTB): Selv om varslingen av snøskredfare nå avsluttes for sesongen, er det langt fra trygt alle steder i fjellet.

Flere vitner i avhør om gullsmedran i Drammen

Drammen (NTB): De fire mennene som sto bak det brutale gullsmedranet i Drammen sentrum fredag, er fortsatt på frifot. Politiet har avhørt flere vitner.

Bjørkelangen-far ber folk skåne dødssjåføren

Bjørkelangen (NTB): Faren til Sara Sandsmark ber folk skåne mannen som forårsaket dødsulykken på Bjørkelangen – og de etterlatte – fra mer smerte.

Kan bli nye tre måneder med væpnet politi

Oslo (NTB-Bibiana Piene): Få endringer i terrorbildet vil trolig føre til at regjeringen gir politiet lov til å bære våpen i nye tre måneder, ifølge VG. SV frykter at den midlertidige situasjonen blir varig.

Frustrasjon i Forsvaret over lastebilsalg til Eritrea

Oslo (NTB): I Forsvarets Logistikkorganisasjon (FLO) er det frustrasjon over at Forsvarsdepartementet bestemte at et norsk firma kunne fortsette å selge lastebiler til Eritrea. Det viser hittil ukjente eposter.

Mann stukket med saks i Porsgrunn

Porsgrunn (NTB): En mann ble kjørt til sykehus etter at han ble stukket med en saks på et nachspiel i Porsgrunn ved 4-tiden natt til lørdag.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Politiet fikk melding om en utforkjøring klokken 6.15 av en brøytebilsjåfør på fylkesvei 33 like nord for Dokka.

– I bilen satt en 10 år gammel gutt og ei jente på 18 måneder, sier operasjonsleder i Vestoppland politidistrikt Bård Christiansen til NTB.

– Det viser seg at det var gutten hadde kjørt bilen i litt over en mil, sier operasjonslederen, som legger til at det daglig kjører både vogntog og andre kjøretøy på strekningen.

– Det kunne gått veldig galt, sier Christiansen.

Ingen skadd

Heldigvis ble ingen av barna skadd i utforkjøringen. De hadde kjørt av gårde uten at foreldrene oppdaget det. Mens barna var på tur, var foreldrene uvitende hjemme, og de oppdaget ikke at barna var borte før politiet fikk melding om utforkjøringen.

Politiet vet foreløpig ikke hvorfor gutten satte seg i bilen eller hvor han var på veg.

- Oppførte seg helt normalt

Ifølge brøytebilsjåføren var 10-åringen mest opptatt av å få hjelp til å komme seg opp på veien igjen slik at han kunne fortsette kjøreturen.

- Gutten sto og vinket etter hjelp da jeg kom kjørende. Det var ikke før litt etterpå, at jeg så at han hadde en baby i bilen. De oppførte seg helt normalt - det var som om det var helt normalt at de to hadde vært ute og kjørt bil, sier Hagen til Dagbladet.

- Sa han var dverg

Etter hvert kom også hans Mesta-kollega Harald Storsveen, ettersom Hagen måtte dra videre til jobb.

- Til meg fortalte 10-åringen at han var dverg - at det var derfor han «så liten ut». Han sa han hadde kjørt av veien da han skulle snu for å kjøre hjem og hente førerkortet, sier Storsveen til Dagbladet.

Han opplyser til avisen at gutten var veldig rolig, og at han var en rolig og en veldig veslevoksen, fin gutt.

Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus