Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

- 10-åringen sa han var dverg og at han var på vei hjem for å hente førerkortet

- 10-åringen sa han var dverg og at han var på vei hjem for å hente førerkortet

Tiåringen tok med seg sin 18 måneder gamle lillesøster på kjøretur i Oppland. Turen endte i grøfta.

Redningsaksjon i Tinnsjøen på Rjukan

Rjukan (NTB): Politi, brannvesen og dykkere har rykket ut til Tinnsjøen på Rjukan der en båt har kantret. Politiet frykter at noen kan være i nød.

Bjørkelangen-ulykken for retten i februar

Lillestrøm (NTB): Hesteulykken på Bjørkelangen, der to jenter på 11 og 13 år mistet livet, skal opp i Nedre Romerike tingrett i februar neste år.

40 familier får flytte hjem i Flåm etter flommen

Flåm (NTB): 40 familier i Flåm får nå flytte hjem etter rekordflommen. På et folkemøte torsdag kom det samtidig fram at 13 boliger er ubeboelige.

Amedia mener omstillingen har hatt god effekt

Oslo (NTB): Mediekonsernet Amedia har kuttet kostnadene med 146 millioner kroner, men resultat før skatt i tredje kvartal endte likevel på en snau kvart milliard kroner.

Flommen kan gi 150 millioner i erstatninger

Oslo (NTB): Finans Norge anslår at flommen på Vestlandet vil ende med mellom 100 og 150 millioner kroner i naturskadeerstatninger.

Politiet vil ta DNA-prøve av alle på asylmottaket etter drapet på Hamar

Hamar (NTB): Politiet på Hamar vil sjekke, avhøre og ta DNA-prøve av alle beboerne på asylmottaket på Ormseter etter drapet på en 27 år gammel asylsøker.

Norge vil sende soldater til to nye utenlandsoppdrag

Regjeringen vil i løpet av de neste månedene sende norske soldater til Irak og Afghanistan. Stortinget konsulteres torsdag ettermiddag.

Strand ny styreleder i Helse Midt-Norge

Ola H. Strand er oppnevnt til ny styreleder for Helse Midt-Norge etter Marthe Styve Holte, som nylig trakk seg. Strand er tidligere nestleder.

Strand ny styreleder i Helse Midt-Norge

Oslo (NTB): Ola H. Strand er oppnevnt til ny styreleder for Helse Midt-Norge etter Marthe Styve Holte, som nylig trakk seg. Strand er tidligere nestleder.

Over hundre mindreårige sendt ut i september

Oslo (NTB): I alt 107 mindreårige ble sendt ut av Norge i september, mer enn dobbelt så mange som normalt.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Politiet fikk melding om en utforkjøring klokken 6.15 av en brøytebilsjåfør på fylkesvei 33 like nord for Dokka.

– I bilen satt en 10 år gammel gutt og ei jente på 18 måneder, sier operasjonsleder i Vestoppland politidistrikt Bård Christiansen til NTB.

– Det viser seg at det var gutten hadde kjørt bilen i litt over en mil, sier operasjonslederen, som legger til at det daglig kjører både vogntog og andre kjøretøy på strekningen.

– Det kunne gått veldig galt, sier Christiansen.

Ingen skadd

Heldigvis ble ingen av barna skadd i utforkjøringen. De hadde kjørt av gårde uten at foreldrene oppdaget det. Mens barna var på tur, var foreldrene uvitende hjemme, og de oppdaget ikke at barna var borte før politiet fikk melding om utforkjøringen.

Politiet vet foreløpig ikke hvorfor gutten satte seg i bilen eller hvor han var på veg.

- Oppførte seg helt normalt

Ifølge brøytebilsjåføren var 10-åringen mest opptatt av å få hjelp til å komme seg opp på veien igjen slik at han kunne fortsette kjøreturen.

- Gutten sto og vinket etter hjelp da jeg kom kjørende. Det var ikke før litt etterpå, at jeg så at han hadde en baby i bilen. De oppførte seg helt normalt - det var som om det var helt normalt at de to hadde vært ute og kjørt bil, sier Hagen til Dagbladet.

- Sa han var dverg

Etter hvert kom også hans Mesta-kollega Harald Storsveen, ettersom Hagen måtte dra videre til jobb.

- Til meg fortalte 10-åringen at han var dverg - at det var derfor han «så liten ut». Han sa han hadde kjørt av veien da han skulle snu for å kjøre hjem og hente førerkortet, sier Storsveen til Dagbladet.

Han opplyser til avisen at gutten var veldig rolig, og at han var en rolig og en veldig veslevoksen, fin gutt.

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

comments powered by Disqus