Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

- 10-åringen sa han var dverg og at han var på vei hjem for å hente førerkortet

- 10-åringen sa han var dverg og at han var på vei hjem for å hente førerkortet

Tiåringen tok med seg sin 18 måneder gamle lillesøster på kjøretur i Oppland. Turen endte i grøfta.

17-åring fengslet for vold mot far og bror

Oslo (NTB-Ole Henrik Tveten): 17-åringen som er siktet for drapsforsøk på sin far og bror etter en voldsepisode på Bekkelaget i Oslo fredag, ble lørdag varetektsfengslet i to uker.

Enebolig totalskadd etter brann i Bergen

Bergen (NTB): Politiet kan ikke utelukke at det var noen i huset som brant ned til grunnen på Minde i Bergen lørdag morgen.

Tok med seg feil koffert – fant narkotika

Tønsberg (NTB): En mann fra Tønsberg tok med seg feil koffert fra bagasjebåndet på Gardermoen. Da han åpnet den hjemme, fant han 23 kilo av det narkotiske stoffet khat.

Mållaget bekymret for om prinsessen lærer nynorsk

Noregs Mållag er redd for at prinsesse Ingrid Alexandra ikke kommer til å lære nynorsk på Oslo International School. Både skolen og Slottet forsikrer at det kommer hun til å gjøre.

Mållaget bekymret for om prinsessen lærer nynorsk

Oslo (NTB): Noregs Mållag er redd for at prinsesse Ingrid Alexandra ikke kommer til å lære nynorsk på Oslo International School. Både skolen og Slottet forsikrer at det kommer hun til å gjøre.

Oppfordrer folk til å stemme på årets jente

Birgit Skarstein og juryen i Jenteprisen skal kåre Årets jente i Norge.

Helsedirektoratet øker satsingen på psykologer

Oslo (NTB): Helsedirektoratet utlyser 40 millioner kroner i rekrutteringstilskudd til kommunene på nytt for å øke rekrutteringen av psykologer i de kommunale- helse og omsorgstjenestene.

Seks personer anholdt etter slåsskamp i Oslo

Oslo (NTB): Tre personer ble skadd etter en slåsskamp på Vålerenga vertshus i Oslo natt til lørdag. Seks personer er pågrepet.

Store endringer i luftrommet vil føre til forsinkelser

Skal du reise 13. november eller de påfølgende dagene bør du lese dette.

Ingen barnehagestreik

Det blir ingen streik i private barnehager etter at partene natt til lørdag kom til enighet. Over 13.000 ansatte sto klare til å streike dersom partene ikke ble enige om en avtale.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Politiet fikk melding om en utforkjøring klokken 6.15 av en brøytebilsjåfør på fylkesvei 33 like nord for Dokka.

– I bilen satt en 10 år gammel gutt og ei jente på 18 måneder, sier operasjonsleder i Vestoppland politidistrikt Bård Christiansen til NTB.

– Det viser seg at det var gutten hadde kjørt bilen i litt over en mil, sier operasjonslederen, som legger til at det daglig kjører både vogntog og andre kjøretøy på strekningen.

– Det kunne gått veldig galt, sier Christiansen.

Ingen skadd

Heldigvis ble ingen av barna skadd i utforkjøringen. De hadde kjørt av gårde uten at foreldrene oppdaget det. Mens barna var på tur, var foreldrene uvitende hjemme, og de oppdaget ikke at barna var borte før politiet fikk melding om utforkjøringen.

Politiet vet foreløpig ikke hvorfor gutten satte seg i bilen eller hvor han var på veg.

- Oppførte seg helt normalt

Ifølge brøytebilsjåføren var 10-åringen mest opptatt av å få hjelp til å komme seg opp på veien igjen slik at han kunne fortsette kjøreturen.

- Gutten sto og vinket etter hjelp da jeg kom kjørende. Det var ikke før litt etterpå, at jeg så at han hadde en baby i bilen. De oppførte seg helt normalt - det var som om det var helt normalt at de to hadde vært ute og kjørt bil, sier Hagen til Dagbladet.

- Sa han var dverg

Etter hvert kom også hans Mesta-kollega Harald Storsveen, ettersom Hagen måtte dra videre til jobb.

- Til meg fortalte 10-åringen at han var dverg - at det var derfor han «så liten ut». Han sa han hadde kjørt av veien da han skulle snu for å kjøre hjem og hente førerkortet, sier Storsveen til Dagbladet.

Han opplyser til avisen at gutten var veldig rolig, og at han var en rolig og en veldig veslevoksen, fin gutt.

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus