Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

- 10-åringen sa han var dverg og at han var på vei hjem for å hente førerkortet

- 10-åringen sa han var dverg og at han var på vei hjem for å hente førerkortet

Tiåringen tok med seg sin 18 måneder gamle lillesøster på kjøretur i Oppland. Turen endte i grøfta.
Leses nå:

Store mengder sprit og røyk beslaglagt på Hadeland

Lunner (NTB): Da tollerne undersøkte et latvisk vogntog og to varebiler på Hadeland, fant de nesten 230.000 sigaretter og 227 liter brennevin. To menn prøvde å stikke av, men ble raskt innhentet.

Norwegian ga flygere ultimatum om overføring

Oslo (NTB): Svenske flygere i Norwegian fikk en frist på ett døgn til å godta overføringen til det nye selskapet Pilot Services Sweden – eller miste jobben.

Regjeringen vil avvikle dagens NSB

NSB forsvinner fra kartet. Det blir åpen konkurranse på alle linjer. Togsett og verksteder plasseres i materiellselskap som legges under Jernbaneverket som direktorat.

Aftenposten: Regjeringen vil avvikle dagens NSB

Oslo (NTB): Regjeringens jernbanereform innebærer at NSB skal avvikles og togtrafikken konkurranseutsettes, etter det Aftenposten erfarer.

Strenge straffer etter stort narkotikabeslag i Bodø

Bodø (NTB): En 48 år gammel mann er i Salten tingrett idømt åtte års ubetinget fengsel for å ha bestilt og mottatt 8,5 kilo amfetamin i Bodø. Ytterligere fire andre er også dømt til fengsel i saken.

Bodø kan få ny flyplass

Bodø (NTB): Regjeringen vil se på mulighetene for å bygge en ny flyplass i Bodø. Det skjer som en følge av at Forsvaret avvikler sin virksomhet der. – En historisk dag, sier byens ordfører.

- Kan vekke liv i tidligere drapsoppfordringer

Mulla Krekars gjentatte trusler øker faren for at noen faktisk gjennomfører drapshandlinger, mener lagmannsretten.

Norwegian-partene møtes hos Riksmekleren

Oslo (NTB): Partene i Norwegian-streiken møtes til nye samtaler hos Riksmekleren fredag klokka 13.

Tre barnevernsansatte truet og slått på jobb

Oslo (NTB): Tre ansatte ved et barnevernskontor på Sagene i Oslo ble slått og truet av en mann i slutten av 20-årene fredag morgen. Politiet leter etter gjerningsmannen.

Finanstilsynet skal vurdere gjeldstiltak

Oslo (NTB): Regjeringen er bekymret for at den sterke gjeldsveksten har økt risikoen for finansiell ustabilitet. Finanstilsynet har fått i oppdrag å finne ut om det trengs tiltak.

Paul McCartney til Oslo i juli

Oslo (NTB): Paul McCartney tar turen innom Oslo og Telenor Arena når han reiser på Europa-turné til sommeren. Datoen er 7. juli.

Dom faller i Tranby-saken

Drammen (NTB): Enken etter Per Gunnar Asheim har varslet at hun vil anke dommen på stedet dersom Drammen tingrett finner henne skyldig i å ha drept ektemannen for to år siden.

Sandefjord og Color Line granskes av ESA

Sandefjord (NTB): Overvåkingsorganet ESA har åpnet sak mot Sandefjord kommune og Color Line for å finne ut om havneavtalen kan forhindre at konkurrenter etablerer seg.

Flygerorganisasjon ber piloter boikotte Norwegian

Oslo (NTB): Den internasjonale flygerorganisasjonen IFALPA ber alle piloter om ikke å stille opp for å hjelpe Norwegian mens streiken pågår.

Luftfartstilsynet sa nei til endret Norwegian-øvelse

Oslo (NTB): Norwegian ønsket å endre den årlige sikkerhetsøvelsen i kabinen ved å kutte programmet fra to til én dag, men Luftfartstilsynet sa nei.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Politiet fikk melding om en utforkjøring klokken 6.15 av en brøytebilsjåfør på fylkesvei 33 like nord for Dokka.

– I bilen satt en 10 år gammel gutt og ei jente på 18 måneder, sier operasjonsleder i Vestoppland politidistrikt Bård Christiansen til NTB.

– Det viser seg at det var gutten hadde kjørt bilen i litt over en mil, sier operasjonslederen, som legger til at det daglig kjører både vogntog og andre kjøretøy på strekningen.

– Det kunne gått veldig galt, sier Christiansen.

Ingen skadd

Heldigvis ble ingen av barna skadd i utforkjøringen. De hadde kjørt av gårde uten at foreldrene oppdaget det. Mens barna var på tur, var foreldrene uvitende hjemme, og de oppdaget ikke at barna var borte før politiet fikk melding om utforkjøringen.

Politiet vet foreløpig ikke hvorfor gutten satte seg i bilen eller hvor han var på veg.

- Oppførte seg helt normalt

Ifølge brøytebilsjåføren var 10-åringen mest opptatt av å få hjelp til å komme seg opp på veien igjen slik at han kunne fortsette kjøreturen.

- Gutten sto og vinket etter hjelp da jeg kom kjørende. Det var ikke før litt etterpå, at jeg så at han hadde en baby i bilen. De oppførte seg helt normalt - det var som om det var helt normalt at de to hadde vært ute og kjørt bil, sier Hagen til Dagbladet.

- Sa han var dverg

Etter hvert kom også hans Mesta-kollega Harald Storsveen, ettersom Hagen måtte dra videre til jobb.

- Til meg fortalte 10-åringen at han var dverg - at det var derfor han «så liten ut». Han sa han hadde kjørt av veien da han skulle snu for å kjøre hjem og hente førerkortet, sier Storsveen til Dagbladet.

Han opplyser til avisen at gutten var veldig rolig, og at han var en rolig og en veldig veslevoksen, fin gutt.

Vis kommentarer
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus