Foto: SIMMI KAUR

Norske Jarl Haugedal har gjort det stort innen utleie av leiligheter i New Jersey. - Dette er så deilig! Det er første gang vi bor slik i New York, men det er ikke siste gang, sier danske Mette Andersen.

Hotellalternativ

Dette er luksus til en fornuftig penge. Alle har lyst til å bo på femstjerners hotell, men ikke alle har råd til det. Vi er et alternativ til de som ikke vil bo på hotell, eller de som ikke har råd til det, sier direktør for utleieselskapet NYC-JC, Jarl Haugedal.Han har i flere år leid ut ferieleiligheter i New Jersey - stort sett til skandinaver på ferie og forretningsreise i New York. Leilighetene ligger i gangavstand til togstasjonen, og i løpet av snaue 15 minutter med PATH-toget er man i sentrum av Manhattan, nærmere bestemt Times Square. For et par år siden hadde Haugedal ca. 20 ferieleiligheter til leie. Den gang var tanken bare å starte et veldig enkelt bed & breakfast-sted. I dag har selskapet over 100 leiligheter i Jersey. Noen ligger i den historiske bykjernen, mens andre ligger ved vannkanten - med knallutsikt til Manhattans mange skyskrapere.Rengjøring er inkludert i prisen, og vi viser også gjestene våre rundt i Jersey. Hver morgen kan også gjestene finne oss på den lokale Starbucks. Da kan gjester komme og spørre oss om hjelp hvis de skulle trenge det, sier Haugedal.

Rimelig i New York

Leilighetene er i ulike størrelser, og de passer for par så vel som større familier. En luksusleilighet med Manhattan-utsikt koster for eksempel 295 dollar per natt. Opptil fire personer kan bo her. Med luksusleilighetene kan gjestene også få tilgang til svømmebasseng, trimrom og et klubbrom. Er ikke beliggenhet så viktig, kan du få en leilighet for opptil tre personer for 135 dollar per natt i Jersey City. Alle leilighetene har kjøkken, stue, bad og soverom.Haugedal tenker på å ekspandere til Miami og Washington DC.- Vi har sett på våre gjester at dette er noe de ønsker. Til nå har vi kun hjulpet dem med å arrangere reisen dit, men vi håper å utvide konseptet til flere byer, sier Haugedal.

Foto: SIMMI KAUR
Foto: SIMMI KAUR
Foto: SIMMI KAUR