I dag starter adressa.nos sommerkonkurranse «Hvor er Glen?».

Adressa.nos fotograf og fjellentusiast, Glen Musk, har tatt bilde av seg selv på de høyeste toppene i 20 forskjellige kommuner i Midt-Norge.

Din oppgave er å gjette hvilken kommune Glen er i.

- Det startet i 2006. Som tilflytter til Trondheim fra Moss ville jeg bli bedre kjent i regionen. Ved å besøke det høyeste punktet i alle kommunene i Sør-Trøndelag, håpet jeg bokstavelig talt å få litt bedre oversikt over regionen, sier Glen Musk om prosjektet, som ble utgangspunktet til denne konkurransen.

Les også: Har du hivd deg på fjellfie-trenden?

Besatt av topper

Siden den gang har Glen vært innom nærmere hundre topper i Norge.

- Det ble en slags besettelse, sier Musk.

- Hvis jeg skal ut på tur prøver jeg å få med meg en kommunetopp. Bildene tar jeg som bevis for at jeg faktisk har kommet meg til topps, siden det er så mange som betviler min fysiske form, legger Musk til.

Alle turene har gått uten knall og fall. Materielle skader har det derimot blitt.

- De eneste uhellene jeg har hatt på tur så langt er et knust objektiv da kamerastativet mitt veltet i Meldal og et avrevet eksosanlegg på en kjerrevei på Nordmøre. Det ble en høylytt tur med fri eksos tilbake til Trondheim, sier Glen.

Han er en fjerdedel unna å bestige de 428 kommunetoppene i Norge, men om han klarer det er heller tvilsomt. Da trenger han politisk hjelp.

- Jeg regnet ut at det vil ta meg ytterligere 41 år å fullføre prosjektet. Med mindre den blå-blå regjeringa får det som de vil og reduserer antall kommuner kraftig, sier Musk.

Delta i dag

Konkurransen starter allerede i dag. I den første oppgaven ser vi Glen som bedriver akrobatikk i høy klasse på en varde. Det er som sagt ikke fjelltoppen du skal gjette, men kommunen.

Her er et lite hint: Glen er helt nord i Sør-Trøndelag.

Legg inn rett svar i debattfeltet under saken. Husk å registrere brukeren din med rett kontaktinformasjon, slik at vi kan kontakte deg hvis du vinner.

Vinn Åge-billetter

Alle som deltar har nemlig muligheten til å vinne billetter til den utsolgte Åge & Sambandet-konserten, som spilles under Olavsfestdagene 2. august i Borggården i Trondheim.

Vi trekker ut tre vinnere som får to billetter hver.

Vi legger ut nye oppgaver annenhver dag på adressa.no og på vår Facebook-side.

For å få med deg hver oppgave er det en fordel å like vår Facebook-side.

Har du vært på tur i Midt-Norge? Del gjerne dine turbilder på webred@adresseavisen.no eller bruk #adressa på Instagram eller Twitter.

Glen Musk viser akrobatikk i høy klasse på en topp som ligger i en kommune helt nord i Sør-Trøndelag. Klarer du å gjette rett kommune? Foto: Glen Musk