I forrige konkurranse var Glen på Fongen (1441 moh.) i Meråker, Finnvollheia (675 moh.) i Åfjord og Seksortklumpen i Bjugn (490 moh.).

I dag kommer det tre nye oppgaver.

Oppgave 1

Her vifter Glen med et blått flagg, eller tørker han et plagg? Det er ikke så nøye for du skal gjette hvilken kommune han er i. Kommunen er forresten kjent for en fjord som er ganske nice.

Oppgave 2

Glen er på en topp på Nordmøre og koser med en stein som er dekket av fugleavføring.

Fjelltoppens navn kan kanskje settes i sammenheng med sølet. En stor kråkefugl på sidemål er stikkordet til toppen.

Kommunen er forresten en øykommune helt ytterst mot Atlanterhavet.

Oppgave 3

Glen puster ut og tar seg en slurk fra drikkeflaska. Blikket er nervøst. Nok en gang befinner han seg på en fjelltopp som har hentet inspirasjon fra en fugl. Fuglen er vanligvis ikke farlig, men det er visstnok snakk om en stor fugl.

Administrasjonssenteret i kommunen fikk bystatus for 17 år siden.

Vet du hvilke kommuner Glen har besøkt? Send inn dine svar i debattfeltet under saken.

Du kan også sende inn dine turbilder på mail webred@adresseavisen.no eller bruk #adressa på Instagram eller Twitter.

Glen er på en topp på Nordmøre og koser med en stein som er dekket av fugleavføring. Fjelltoppens navn kan kanskje settes i sammenheng med sølet. En stor kråkefugl på sidemål er stikkordet til toppen. Kommunen er en forresten en øykommune helt ytterst mot Atlanterhavet. Foto: Glen Musk
Glen puster ut og tar seg en slurk fra drikkeflaska. Blikket er nervøst. Han sitter nemlig på en fjelltopp i Nord-Trøndelag som er oppkalt etter en fugl. Fuglen er vanligvis ikke farlig, men det er visstnok snakk om en stor fugl. Foto: Glen Musk