En lastebil og en personbil kolliderte front mot front på E39 ved Røbekk, utenfor Molde, onsdag ettermiddag. Politiet fikk melding klokka 15.46.

- En mann i 60-årene fra Kristiansund er alvorlig skadd og er fraktet med ambulansehelikopter til St. Olavs Hospital, sier operasjonsleder Øyvind Sund i Nordmøre og Romsdal politidistrikt.

Lastebilsjåfør fra Stjørdal

Mannen som er skadd var sjåfør i personbilen. Det var kun sjåførene som satt i de to kjøretøyene som var involvert i hendelsen.

- Sjåføren av lastebilen er fra Skatval i Stjørdal. Han ble sendt til legesjekk på sykehuset i Molde og er dimmitert, sier Sund.

Ifølge vitner var det en tredje bil som skulle svinge av E39 da ulykken inntraff.

- Personbilen kom bak denne tredje bilen, og klarte ikke å bremse ned. Den kjørte ut i motsatt kjørefelt og skulle kjøre forbi da en lastebil kom rett imot. De traff hverandre i fronten, og det er en god del skader på begge kjøretøyene, sier Sund.

Ulykkesgruppa på stedet

Ulykkesgruppa til Statens vegvesen ble sendt til stedet for å gjøre undersøkelser, og trafikken forbi ulykkesstedet ble dirigert manuelt.

- Kjøretøyene blir fjernet etter hvert, men de står der fortsatt på grunn av ulykkesgruppa. Vi har ikke fått snakket med bilsjåføren ennå. Det vil bli tatt en vurdering av førerkortbeslag i denne saken, sier Sund.