- På slutten av samtalen sa hun at det hun nå frykter mest er å våkne i morgen og finne ut at dette bare var en drøm. Så vi ble enige om at jeg ringer henne i morgen for å bekrefte at hun virkelig har vunnet, sier pressekontakt Ingrid Roterud Mathisen i Norsk Tipping.

SI DIN MENING: Hva ville du gjort med 127 millioner?

Det var hun som hadde gleden av å formidle det glade budskap til kvinnen i 50-årene som onsdag kveld vant 127 millioner kroner i Vikinglotto etter å ha prikket inn 6 rette.

Men det var på hengende håret. Mathisen forteller at kvinnen har tippet faste rekker i Lotto og senere Vikinglotto siden spillene startet.

- Men i dag var hun så sent ute hos kommisjonæren at hun bare ba om å få en femukers-kupong for å være sikker å få levert i tide. Kupongen ble levert inn 17.55, forteller pressekontakten.

- Hva var hennes umiddelbare reaksjon?

- Det var det meste. Hun ble skjelven og gråt og jublet om hverandre. Etter hvert begynte hun å tvile, men da måtte jeg overbevise henne med at jeg hadde spillkort-nummeret hennes, visste adressen hennes, telefonnummeret samt hvor og når kupongen var levert.

Kvinnen, som ønsker å være anonym, var alene da hun ble oppringt men skulle ta fire telefonsamtaler umiddelbart etter at hun avsluttet samtalen.

- Først skulle hun ringe sine tre barn. Deretter skulle hun ringe sin mann som er ute og reiser, forteller Mathisen.

Kristiansundskvinnen ble i kveld vinner av den nest høyeste premien fra Norsk Tipping gjennom tidene.  Den største premien selskapet har utbetalt, er 216 millioner kroner i mai 2013.

- Jeg fikk gåsehud og tårer i øynene da jeg fortalte henne om premien. Slike dager er klart en høydare på jobb, sier Mathisen.

Det var to vinnere i kveldens trekning. Også en danske vant.