- Vi etterforsker dette som et mistenkelig dødsfall, sier operasjonsleder Rolf Anders Korstad ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt til adressa.no.

Venter krimteknikere

Politiet ble varslet klokken 16.40 og rykket umiddelbart ut til en boligblokk på Nordlandet i Kristiansund. Utenfor lå en død mann i buskene. Området ble avsperret og krimtekniker tilkalt.

TIl NTB sier operasjonslederen at det så langt ikke er noe som tyder på at de står overfor et drap.

- En lege har vært på stedet og sagt at det ikke er synlige skader på mannen. Så langt er det ikke noe som tyder på at dette er noe drap, sier Korstad.

Skal obduseres

NRK Møre og Romsdal meldte onsdag kveld at den avdøde mannen ble meldt savnet av sin samboer lørdag 14. februar. Da hadde hun ikke hatt kontakt med mannen siden tirsdag 10. februar.

- Han ble meldt formelt savnet på lørdag, og politiet har drevet etterforskning uten å finne ham. Men nå er han funnet, sier Korstad til adressa.no.

Selv om det så langt ikke er noe som tyder på at mannen har vært utsatt for noe kriminelt, har jourhavende politijurist i politidistriktet besluttet at mannen skal obudseres. Dette vil skje på fredag, opplyser operasjonslederen.