De fire varslet selv redningssentralen om ulykken, som skjedde på nordenden av Mjølvafjellet lørdag ettermiddag, opplyser operasjonsleder Leif Bergem-Ohr i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Fire meldt skadd

Hovedredningssentralen Sør-Norge fikk melding om hendelsen klokka 14.49, og en drøy time senere var alle de fire hentet ned fra fjellet og fraktet til Ålesund sykehus, melder NRK.

En person ble i startfasen omtalt som alvorlig skadd, mens de tre andre ble omtalt med lettere skader. Alle ble fraktet til Ålesund sjukehus. De melder at kun én av de involverte har fått påvist skader.

Moderate skader

- En mann i 50-årene har lettere til moderate skader etter hendelsen. For de tre andre er det foreløpig ikke påvist skade, men de er fortsatt under observasjon, heter det i en pressemelding fra sykehuset.

Bilder, video eller opplysninger? Kontakt oss på webred@adresseavisen.no.

Luftambulanse, et redningshelikopter og Røde Kors rykket ut for å få de skadde ned fra fjellet.

Politiet opplyser til rbnett.no at minst en av de involverte skal være bosatt på Sunnmøre. Også de øvrige tre er norske statsborgere. Ifølge Åndalsnes Avis dreier det seg om tre menn og en kvinne i aldersgruppen 26-54 år.