- Vi har fått flere tips, men ingen har ledet til noe mer konkret for oss, sier Lars Olav Melkild, innsatsleder for Nordmøre og Romsdal politikammer.

Nå ber politiet om nye tips fra publikum.

Sykkelen borte

- Hvis noen har sett en eldre dame ute fra midnatt søndag til klokken 12 på mandag, så ønsker vi tips. Det er spesielt interessant hvis noen har observasjoner om noen på sykkel natt til søndag, sier Melkild.

Kvinnen ble sist observert i sin bolig på Grøa i Sunndal kommune ved midnatt natt til søndag. Mandag formiddag ble hun meldt savnet av sin familie.

Ifølge politiet kan kvinnen ha dratt på sykkeltur.

-Vi er ytterst interessert i opplysninger rundt en mørk rød damesykkel med sort kurv, sorte skjermer og bagasjebrett. Enhver opplysning er av største betydning for oss, sier Melkild.

Ifølge operasjonsleder Korman Garshol har politiet fått flere tips om observasjoner av syklister, uten at dette har ført dem nærmere noen løsning.

Dykkere

Tirsdag ettermiddag ble et Sea King redningshelikopter satt inn i søket etter kvinnen. Ifølge Garshol søkte helikopteret i en god omkrets rundt kvinnens bopel. Ved 18.30-tiden var helikoptersøket over, uten resultat.

- Nå søker vi videre på turstier i området, og vi skal etter hvert etablere et finsøk nærmere kvinnens bopel, forklarer Garshol.

Rundt 60 personer fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Sivilforsvaret deltok onsdag ettermiddag og kveld i leteaksjonen. Etter hvert kom også flere ekvipasjer fra Norske redningshunder i tillegg til politiets mannskaper og politihunder. Onsdag kveld ble også dykkere fra Sunndal brannvesen satt inn i søket i elva Driva.

- Vi fortsetter søket utover kvelden og natta. Vi må avklare hvor mye hvile søkemannskapet trenger, de har søkt i et krevende område. I morgen tidlig har vi tilgang på nye mannskaper, sier Melkild ved 21-tiden.

Politiet har ingen sikre opplysninger om hvilke klær kvinnen kan ha vært iført, men opplyser at hun sannsynligvis var kledd i sort trimjakke med blå felter på skuldrene.