Ulykken skjedde på fylkesvei 475 da bilen med tre personer i var på vei mot Svorkmo i Orkdal i Sør-Trøndelag.

Ifølge politiet skal det være glatt på stedet, og bilen havnet utenfor veien.

- Havnet på taket

- Bilen veltet rundt og havnet på taket. Det satt to voksne og ett barn i bilen. Alle tre er nå fraktet bort fra stedet i ambulanse, sier operasjonsleder Øystein Sagen ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Sagen kjenner ikke til hvilke skader de tre har pådratt seg, men sier det ikke virker å være alvorlige skader. Ulykken skjedde i en 60-sone.

Politiet ble varslet om ulykken klokken 19.05 søndag. Politiet er nå ferdig på stedet, og veien er åpen.

Flere ulykker

Det har også vært flere andre ulykker i Trøndelag søndag ettermiddag og kveld. Klokken 18.52 fikk politiet i Sør-Trøndelag melding om en personbil med tre personer i som kjørte av veien langs fylkesveg 653 på strekningen Soknedal og Hauka i Midtre Gauldal kommune.

Det er meldt om lettere personskader etter ulykken.

I Namdalseid i Nord-Trøndelag kolliderte fire biler, etter at en bil i sørgående retning fikk skrens, og traff en bil i motgående kjøreretning. Til sammen åtte personer var involvert i ulykken, men ingen skal ha pådratt seg alvorlige skader.

Rundt klokken 17 kjørte også en bil med en familie på fem i av veien på grensa mellom Meråker og Storlien. Heller ikke her skal noen ha pådratt seg alvorlige skader.

Omtrent samtidig havnet også en bil på taket ved Klinga i Namsos. Kvinnen som kjørte bilen ble sendt med helsepersonell for en sjekk etter hendelsen.