Klokken 22.45 torsdag kveld ble politiet bedt om å bistå helsevesenet i forbindelse med et dødsfall i Steinkjer sentrum. Det opplyser Trøndelag politidistrikt på Twitter. Omstendighetene rundt dødsfallet er uklare, og politiet har i løpet av natta valgt å gå inn i en nærmere etterforskning av saken.

Har gjort undersøkelser

- Opplysninger, samt funn på stedet, gjør at vi har startet etterforskning av et mistenkelig dødsfall. Årsaken er blant annet at vi ikke vet dødsårsaken, sier operasjonsleder Rune Reinsborg ved Trøndelag politidistrikt.

Kriminalteknikere har undersøkt stedet, og to personer har status som siktet i saken. Operasjonslederen ønsker foreløpig ikke å si hva siktelsen går ut på.

- Vår prioritet nå er å få varslet de pårørende, sier Reinsborg, som i påvente av denne varslingen er sparsommelig med opplysninger om den avdøde.

Venter på obduksjon

Reinsborg understreker at politiet er i en innledende fase av etterforskningen, og at mye er uklart foreløpig. Det er begjært obduksjon av den avdøde.

- Det vil bli tatt stilling til en eventuell varetektsfengsling av de siktede etter obduksjonen, sier operasjonsleder Bård Krogstad fredag morgen.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter.