Adresseavisen var på stedet da flere patruljer og en narkohund gjennomsøkte boligen til 25-åringen på Stiklestad tirsdag kveld.

- I leiligheten til mannen ble det funnet 150 gram marihuana, 20 tabletter og 50 gram fleinsopp, opplyste operasjonsleder Dag Hjulstad i Trøndelag politidistrikt etter aksjonen.

Erkjenner skyld

Etterforskningsleder Tor Klevmo ved Levanger og Verdal lensmannskontor opplyser at mannen ble løslatt tirsdag kveld.

- Han har erkjent alle forhold, sier Klevmo.

- Er mannen en kjenning av politiet?

- Han har vært borti narkosaker før, svarer han.

Par fra Mo i Rana pågrepet

Tirsdag hadde politiet og Statens vegvesen en stor trafikkontroll på E6 i Verdal. 25-åringen kjørte for fort, og ble stoppet av politiet. Da politiets måler i tillegg ga utslag på ruskjøring, ble det besluttet ransaking hjemme hos ham, opplyser Klevmo.

Dette var imidlertid ikke den eneste narkosaken som ble avdekket som følge av det store kontrollen. I en av de andre bilene som ble stoppet, fant politiet 1,5 kilo marihuana og en god del kontanter. Det var narkohunden Tarzan som snuste seg frem til narkotikaen.

Paret i bilen - en kvinne i 40-årene og en mann i 50-årene fra Mo i Rana - ble pågrepet og tilbrakte natten i arresten.

- De avhøres nå og etter avhøret vil det bli tatt stilling til om de skal fremstilles for varetekt, sier Klevmo i 10-tiden.

Til sammen ble kontrollert rundt 1250 kjøretøy under trafikkontrollen tirsdag, opplyste distriktssjef for UP i Midt-Norge, Per Einar Hollum. Trafikken på E6 ble stoppet i begge retninger i tillegg til at UP hadde to fartskontroller i nærområdet.