Nødetatene rykket ut til en ulykke på fylkesvei 757 ved Verdal videregående skole mandag ettermiddag. AMK-sentralen meldte klokka 13.20 om en påkjørsel bakfra hvor to personbiler var involvert.

- Vi kom frem klokka 13.41, fordi vi måtte kjøre fra Steinkjer. En kvinne som satt i den fremste bilen var litt fortumlet, og er sendt til legevakta, sier operasjonsleder Lars Letnes i Trøndelag politidistrikt.

- Skulle gå over veien

Det er ingenting som tyder på alvorlig personskade, men bilene som var involvert har fått en del materielle skader.

Silje Eggen var ute på trilletur med barnevogna hvor hennes sju måneder gamle baby befant seg. Hun skulle gå over veien ved Verdal videregående skole da hendelsen inntraff.

- Jeg så en bil som kom kjørende og som stoppet opp. Jeg beynner å gå ut i veibanen, men ser at bilen bak den første bilen ikke bremser opp. Jeg vurderer det slik at sjåføren ikke klarer å stoppe opp. Jeg drar barnevogna til meg og og går ikke over, sier Eggen.

- Hadde marginene på min side

Hun ble dermed vitne til påkjørselen bakfra. Hun ringte nødetatene mens sjåføren i den andre bilen tar seg av kvinnen i den første bilen.

- Jeg hadde marginene på min side. Jeg fikk en liten støkk siden jeg hadde babyen min foran meg. Men det hele var et uhell. Sjåføren i bilen bak holdt riktig hastighet, understreker hun.

Følg Adresseavisen på Facebook , Instagram og Twitter.

Begge bilene som var involvert fikk en del skader i sammenstøtet. Foto: leif arne holme.
En kvinne ble sendt til legevakt etter hendelsen. Foto: leif arne holme
Nødetatene rykket ut til Stiklestad allé i Verdal. Foto: leif arne holme