Tre kjøretøy var involvert i en ulykke på E6 ved Fættenfjorden, som ligger mellom Stjørdal og Levanger. Meldingen kom til politiet klokka 12.53.

Brannvesen, politi, ambulanse og luftambulanse rykket til ulykkesstedet. Ulykken har skjedd like ved Fættenfjord camping.

- Fløyet til sykehus

Sju personer er involvert i ulykken, som skjedde i en 70-sone. Det satt fire personer i personbilen, to personer i bobilen og bare sjåføren i vogntoget.

- Det er ingen som er hardt skadd. En kvinne er fløyet i luftambulanse til St. Olavs Hospital i Trondheim, mens en annen kvinne er fraktet med ambulanse til Sykehuset Levanger, sier politibetjent Kristian Nilsen ved Malvik lensmannskontor. Han er innsatsleder på ulykkesstedet.

Påkjørt bakfra

De fire personene i personbilen var franske statsborgere.

- Det var to kvinner i personbilen som fremsto som mer skadd enn de andre. Men jeg vet ikke noe mer om skadeomfanget. De to øvrige i personbilen og de to i bobilen ble sendt til sykehus for en legesjekk, forteller operasjonsleder Stig Rune Sagen i Trøndelag politidistrikt.

En personbil stanset for å svinge av E6 da den ble påkjørt bakfra av et vogntog. Personbilen ble skubbet over i motgående kjørefelt, og kolliderte med en bobil.

Føreren av vogntoget har fått førerkortet beslaglagt, melder politiet på Twitter.

- Det er snakk om en vogntogsjåfør fra Sverige, opplyser Sagen.

Politiet har også åpnet en trafikksak.

Lange køer

Like etter ulykken ble E6 stengt, men rett etter klokka 14.11 ble veien åpnet for trafikk. - Hastigheten vil nok bli satt ned fordi det er oljesøl i veibanen. Det vil også være lange køer en god stund fremover. Bobil og personbil var ikke kjørbar, og måtte taues vekk, sier innsatsleder Nilsen.

Medarbeider Stian Wallum i Adresseavisen forteller at det i 15-tida sto kø i nordgående retning fra Skatval kirke til Fættenfjord camping. Det er en distanse på om lag 10 kilometer.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter.

De fire personene i personbilen var franske statsborgere. Foto: Foto: Geir Røsvoll
Veien var stengt en periode etter ulykken. Foto: Leif Arne Holme
Det oppsto lange køer som følge av ulykken i Fættenfjorden. Foto: STIAN WALLUM