Rundt klokken 04.30 lørdag mottok politiet melding via AMK om at en person var skadet i Lånke i Stjørdal. Politiet rykket ut til stedet, og da de kom frem var personen død.

Fire pågrepet

Fire personer ble da pågrepet i saken.

- Fire personer er siktet for grov kroppskrenkelse eller medvirkning til det, sier operasjonsleder Stig Rune Sagen ved Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Forholdet etterforskes som et mistenkelig dødsfall, på grunn av opplysninger som ble gitt til politiet og omstendighetene for øvrig, skriver Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

I gang med avhør

- Politiet er i full gang med etterforskningen. Lokale krimteknikere er på stedet, og har igangsatt tekniske undersøkelser. Videre er politiet i gang med avhør av de involverte i saken. Aktuelle vitner vil også bli avhørt. Det er besluttet at avdøde skal obduseres, skriver Trøndelag politidistrikt i en pressemelding sendt ut klokka 13.

Politiet forventer å få svar på den foreløpige obduksjonsrapporten søndag. Politiet er også i gang med å avhøre de siktede personene, og vil fortsette med avhør søndag.

Politiet har sperret av et stort område rundt en bolig. Flere krimteknikkere jobber utendørs i et skogholt.

Det vil bli oppnevnt forsvarere og eventuelt bistandsadvokat i saken så snart som mulig.

Flere krimteknikkere jobber i skogholtet til høyre på bildet. Foto: Kristin Slåtterøy
Rundt klokken 04.30 lørdag mottok politiet melding via AMK om at en person var skadet i Lånke i Stjørdal. Foto: Kristin Slåtterøy
Rundt klokken 04.30 lørdag mottok politiet melding via AMK om at en person var skadet i Lånke i Stjørdal. Foto: Google maps