Kommunestyret i Malvik vedtok i juni at Malvik skal ta imot og bosette 32 enslige mindreårige flyktninger i løpet av tre år. De første 12 var ventet å komme til asylmottaket til skolestart i høst. På grunn av manglende kapasitet i saksbehandlingen er ikke Utledningsdirektoratet i stand til å behandle søknadene om oppholdstillatelse før utover høsten. Det skriver Malvikbladet.

Politiet mottar flere klager om bruk av vannscooter

Trønder-Avisa skriver at politiet mottok flere klager på bruk av vannscooter ved Kråkøysundet i Roan og ved Langneset utenfor Levanger på mandag. I tillegg har de fått flere klager og henvendelser i løpet av helgen.

Politiet minner om regelverket i «Forskrift om bruk av vannscooter og lignende», hvor det er fastslått at man ikke kan kjøre nærmere enn 400 meter fra land på sjø, og 500 meter fra land på innsjø. I tillegg er maksfarten ut til lovlige områder fem knop.

Pokèmon Go ødelegger på Meråker kirkegård

Stjørdalens Blad melder om uheldige hendelser på Meråker kirkegård i forbindelse med Pokèmon Go-spillet. Meråker kirke og kirkegård er en av landemerkene i spillet, og gravsteder har blitt kjørt over med sykler og biler av personer på jakt etter Pokèmon.

Ekstratur fra Flakk i forbindelse med Springsteen

Flakk-Rørvik: Natt til onsdag vil ferja gå en tur ekstra klokken 02.00 i forbindelse med Bruce Springsteen-konserten i Granåsen som finner sted i dag. Det melder Fosna-Folket.

Låner bort sport- og fritidsutstyr gratis

Frøya kommune sin ordning "Bua Frøya" gjør det mulig å låne turutstyr til barn og voksne, skoler, lag, fritidsenheter og alle andre som vil prøve forskjellige aktiviteter gratis, skriver Hitra-Frøya.

Utstyr vil være tilgjengelig for leie i kommunens lokaler i idrettshallen på Sistranda fra og med høsten 2016.

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.