I midten av august ble det klart at den tidligere ordføreren i Trondheim, Anne Kathrine Slungård, hadde søkt på jobben som rådmann i Stjørdal.

Torsdag ble den tidligere Trondheims-ordføreren enstemmig innstilt av formannskapet i Stjørdal som ny rådmann i Stjørdal kommune.

«Denne innstillingen kommer etter en enstemmig tilrådning fra ansettelsesutvalget og et enstemmig vedtak i administrasjonsutvalget. Ansettelse av ny rådmann i Stjørdal kommune går nå til videre behandling i kommunestyret torsdag 15. september».

Det skriver kommunen i en pressemelding.

- Jeg er svært glad for den enstemmige tilslutningen til innstillingen om å tilby Anne Kathrine Slungård jobben som ny rådmann i Stjørdal kommune. Jeg er overbevist om at det vil kunne være et godt valg for framtida. Gjennom ansettelsesprosessen har Slungård dokumentert sine evner som en utviklingsorientert, handlekraftig og inspirerende leder. Det blir nå opp til kommunestyret å foreta den endelige avgjørelsen, sier ordfører i Stjørdal kommune, Ivar Vigdenes, ifølge pressemeldingen.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter.