Ulykken skjedde på E6 nord for kjøpesenteret Magneten. Politiet ble varslet klokken 06.51.

- Sjåføren er kjørt til Sykehuset Levanger med lettere skader. Vi har kranbil på vei til stedet og har også rekvirert tømmerbil, sa operasjonsleder Johnny Olsen i Nord-Trøndelag like etter ulykken.

Omkjøring via sentrum

Klokka 14.40 skriver politiet i Nord-Trøndelag på Twitter at E6 er åpen for ferdsel.

Rett før klokka 14 opplyste Vegtrafikksentralen at ryddearbeidet på ulykkesstedet nærmet seg slutten. E6 har vært stengt i nærmere åtte timer etter at tømmerbilen veltet i morgentimene.

- De holder på med siste rest av oppryddingen, sier Unar Kvalshaug, trafikkoperatør ved Vegtrafikksentralen.

Like før kl 10 var E6 fortsatt stengt på ulykkestedet, men bilene som sto fast i kø har fått mulighet til å passere, opplyser operasjonsleder Olsen. Det var store trafikale problemer på stedet, og veien kan fortsatt bli stengt i lang tid fremover. Adresseavisens fotograf fortalte at om lag 100 meter med autovern var ødelagt.

Politiet sier at det er omkjøring via Levanger sentrum.

- E6 er stengt i begge retninger. Det er omkjøring på fylkesvei 774 gjennom Levanger sentrum og Mule, sa trafikkoperatør Erling Drangsholt ved Vegtrafikksentralen etter at tømmerbilen sperret hovedfartsåren.

Ingen andre kjøretøy var involvert i ulykken.

Ikke glatt på stedet

Køene strakk seg langt i begge retninger i morgentimene. Klokken 07.50 var bergingsbil fra Viking ankommet ulykkesstedet.

Tømmerbil er sendt for å rydde E6 ved Magneten.

- Hele lasset fra tømmerbilen ligger spredd utover. Tømmerlasset var på vei til Norske Skog, sa politiets innsatsleder Stig Viken.

Ifølge ham var det ikke glatt på stedet. Årsaken til ulykken er ikke kjent.