Nødetater rykket ut til Aglo videregående skole i Stjørdal etter melding om brann klokken 09.27.

Brannvesenet på stedet meldte at det skulle være snakk om eksplosjonsfare etter at en maskin ble overtent. En dieseltank i nærheten ble kjølet ned av brannvesenet, og brannen ble slukket. Det meldte politiet på Twitter.

Arbeidstilsynet er varslet, og politiet vil etterforske saken.

Hardt brannskadet

- Det var en eksplosjonsartet brann, og en person er brakt til St. Olavs hospital med brannskader, sier operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt, Dag Hjulstad.

Hjulstad opplyser om at personen umiddelbart ble tatt hånd om at ambulansepersonell. Til NRK sier politiførstebetjent på stedet, Håvard Eide, at personen er forholdsvis hardt brannskadet.

Jernbanen i nærheten var stengt en liten periode, men ble gjenåpnet så snart eksplosjonsfaren var over. Det skal ikke være snakk om større skader på bygninger eller området i nærheten av der brannen startet.

Få folk i nærheten

Rektor Gørild Joramo ved Aglo videregående skole forteller at ulykken har skjedd i forbindelse med arbeid på tomta. Hun forteller at det var få folk på området.

- Det var ingen elever og lærere på området ettersom sommerferien startet forrige uke. Det har også blitt gjort en risikovurdering på forhånd, og området var sperret av for andre enn de som arbeidet der.