Det var torsdag morgen klokken 07.28, at politiet meldte om en trafikkulykke i området Fagervika ved Sparbu i Nord-Trøndelag. Ifølge politiet hadde et kjøretøy kjørt av veien, og en person ble funnet bevisstløs.

Kristisk og uavklart

Personen, en mann i 40-årene fra Steinkjer, ble fløyet i luftambulanse til St. Olavs hospital, og har siden vært under intensiv behandling.

St. Olavs hospital meldte torsdag ettermiddag at mannens tilstand var alvorlig og uavklart. Fredag kveld opplyser sykehuset at mannen har kritiske skader, og at han får intensiv behandling. Tilstanden betegnes fortsatt som uavklart.

- Alene i bilen

- Personen var alene i bilen, og ingen andre kjøretøy skal være innblandet i ulykken, opplyste politiets innsatsleder Olav Strid på ulykkesstedet.

Ifølge innsatsleder har sjåføren kjørt utfor veien i en venstrekurve, som ligger ned mot sjøen på fylkesvei 251. Det skal ikke ha vært vanskelige kjøreforhold på stedet.

Årsak ikke kjent

Etter ulykken ble veien stengt, på strekningen Ramberg-Hamrem, i 2,5 timer. Politiets krimteknikere har gjort tekniske undersøkelser på ulykkesstedet, og Vegvesenets ulykkesgruppe har også sett på mulig årsak til ulykken.

Fredag kveld kan ikke politiet i Nord-Trøndelag si noe om årsak til ulykken.