En kvinne i 30-årene ble lørdag morgen flydd til St. Olavs hospital med luftambulanse etter en trafikkulykke på E6 ved Åsen i Levanger kommune. På sine nettskriver skrivet St. Olavs at kvinnen er lett skadd og stabil.

- Kjørte av veien

Politiet meldte om ulykken på Twitter klokken 8.11.

- En bil har kjørt av veien og havnet på siden. Bilføreren er flydd til St Olavs hospital. Politiet vet ikke hva som er årsak til ulykken, opplyser Monica Ravlo som er operasjonsleder i politiet.

E6 var stengt etter ulykken, men klokken 8.51 meldte politiet at et kjørefelt er åpent. Det vil pågå etterforskning på stedet en stund, ifølge twittermeldingen.

Ifølge politiets innsatsleder på stedet på stedet har utforkjøringa skjedd ved jernbanebrua sør for Essostasjonen på Åsen.

- Vitner ble forbikjørt

Ifølge Ravlo har politiet vært i kontakt med vitner som forteller at de har blitt forbikjørt av det de mener kan være bilen som var involvert i ulykken.

- De som ble forbikjørt skal ha holdt normal hastighet, det vil innebære at bilen som kjørte forbi holdt høyere hastighet enn fartsgrensa. Imidlertid er det ingen som har sett selve utforkjøringa, så vi kjenner ikke til hvilken hastighet kjøretøyet har hatt da det kjørte ut av veien. Politiet gjør nå undersøkelser på stedet for å finne ut av dette, sier Ravlo.

Spor på stedet viser at bilen har ødelagt autovernet på en strekning på rundt 50 meter.

Foto: Leif Arne Holme