Fredag ettermiddag klokka 12.00 ble den tradisjonsrike landbruksmessen Agrisjå åpnet av landbruksminister Sylvi Listhaug (Frp). Mange hadde møtt opp til den store begivenheten og det er ventet flere tusen besøkende på messen.

- Kan fort skje

Det førte også til mange parkerte biler i Stjørdal sentrum, noe et bilde av fotograf Erling Skjervold tydelig viser. Her var det en hel rekke med biler som hadde blitt parkert inn på Husbyjordet ved kulturhuset som er i ferd med å bli bygget.

- Det er mange biler i sentrum på grunn av Agrisjå, men også fordi det er en fredag. Det kan nok fort skje at enkelte biler blir stengt inne, sier Ketil Fiskvik, fagansvarlig for samferdsel i Stjørdal kommune.

- Ikke heldig

Han forteller at de vil varsle parkeringsvaktene og prøve å komme til bunns i hvem som eier bilene som har ført til situasjonen.

- Det er aldri heldig at biler blir stengt inne, men det kan også skje på en vanlig hverdag. Vi klarer ikke å kontrollere alle biler som står i sentrum, men har mulighet til å varsle bileierne slik at kjøretøyene blir flyttet, opplyser Fiskvik.

Agrisjå har egne parkeringsplasser og har vakter som følger med at parkeringen ikke går over styr på disse stedene. Men noen av de besøkende har nok brukt de offentlige parkeringsplassene i Stjørdal for å sette igjen bilen.

- Denne floken skal vi klare å løse, sier han optimistisk.