Dermed vil ett felt være stengt på E6 mellom Magneten og Mule i Levanger mellom klokken 18 og 23 onsdag kveld.

- Vi vil starte å jobbe på nordgående felt, og da vil det sørgående feltet være åpent. Da må folk som kjører nordover kjøre gjennom Levanger sentrum. Utover kvelden vil vi kanskje forflytte arbeidet til sørgående felt, for det skal ryddes noe der også, men det må vi komme tilbake til, sier Jo Bernt Brønstad, leder for vegseksjonen i Statens vegvesen i Nord-Trøndelag.

Var kaos på E6

Årsaken til at Statens vegvesen stenger E6 er skogrydding langs strekningen. De rydder skog for å bedre sikten for trafikantene og for å slippe lyset til på vegen slik at den tørker opp raskere, opplyser Brønstad.

I går ettermiddag jobbet de også på strekningen. Da oppsto det lange køer og det var kaos på E6.

- Vi vet at arbeid på høytrafikert vei medfører ulempe for trafikanter. Vi prøver å redusere ulempene ved å legge arbeidet på kvelden. Da vil konsekvensene være minst, sier Brønstad.

Avklarer nattarbeid

Det kan også bli arbeid etter klokken 23 i kveld.

- Vi holder på å få avklart om vi kan jobbe utover natta. Det er aktivitet som medfører støy, og da må vi ha godkjenning for å jobbe utover natta, sier Brønstad.

Om de ikke får lov til å jobbe utover natta, kan det også bli stengt på E6 torsdag kveld, avhengig av hvor mye av jobben de får gjort i kveld.

- Vi kan bli ferdig i kveld, men det vet vi ikke, sier han.