I en e-post til Trønder-Avisa skriver den eldste av søstrene, Doaa Mohammed Fayez Al Zanghari, at de var sikre på å vinne saken.

Hun skriver samtidig at de vil kjempe for å komme tilbake til Norge, selv om de må vente i flere år.

«Vi vil ikke at et nei skal stoppe framtiden våres. Vi vil vise at vi må tilbake», skriver Doaa i e-posten som Trønder-Avisa gjengir.

Hun skriver også at familien er under press for å gifte bort søstrene.

«Alle rundt oss fra slektningene gir foreldrene mine trykk for å gifte oss bort. Så vi vil ikke tilbake uten grunn. Det er veldig vanskelig og vi vil at alle skal forstå», skriver hun.

Den 3. juli i fjor ble søstrene Nora (6), Sara (9), Bayan (11), Israe (14), Mona (17), Gofran (19), Doaa (21) og foreldrene Aida og Mohammed Fayez Al Zanghari tvangssendt fra Namsos til Jordan.

Søstrene er delvis oppvokst i Namsos. De to yngste har aldri bodd utenfor Norge.

Faren løy om opphavet da han ankom i 2002, og hevdet han var fra Vestbredden. I virkeligheten hadde han bodd hele sitt liv i flyktningleiren Irbid i Jordan, der familien nå befinner seg.

Familien prøvde å få omgjort utsendingsvedtaket i tingretten, men i starten av november besluttet Oslo tingrett at de ikke får komme tilbake.

Støttegruppen for de syv søstrene har nå håp om at ankesaken kommer opp før retten før sommeren.

Familiens advokat Arild Humlen ønsker å behandle saken sammen med anken til Neda Ibrahim og hennes familie, som også har blitt utsendt fra Norge til Jordan.

– Det er gledelig hvis det skjer, og langt raskere enn vi hadde fryktet, sier Solveig Nora Moen Estil i støttegruppen til Trønder-Avisa.