Alle nødetater rykket tidlig torsdag morgen ut til en garasjebrann i Levanger.  Det opplyste 110-sentralen på Namsos klokken 06.20, og politiet noen minutter senere.

Brannen var på Alstadhaug, og ifølge brannvesenet fryktet man at brannen kom til å spre seg. Like før klokken syv meldes det imidlertid at brannen er under kontroll, og at etterslokking er igangsatt.

Fem personer i huset

Ifølge 110-operatør Lars Ole Øie ved 110-sentralen i Namsos befant det seg fem personer i et bolighus like ved garasjen. De hadde alle kommet seg ut da brannvesenet kom til stedet.

- Mannskapene fikk raskt kontroll på brannen, og det ble også relativt fort klart at den ikke kom til å spre seg, sier Øie.

Brannsjef i Levanger, Terje Rennan, opplyser til t-a.no at det fort kunne gått verre.

- Rask reaksjon fra husets beboere og brannvesen har nok berget bolighuset, sier brannsjefen til nettstedet.

Røyk i bolig

Bilder fra stedet tyder på at bolighuset som ligger like ved har fått noen skader, men omfanget av dette er foreløpig ikke klart.

- Jeg har foreløpg ikke fått noen tilbakemeldinger omfanget av skader på andre bygninger, men det er snakk om at det kan ha kommet inn en del røyk i en tilstøtende bolig, sier operasjonsleder Ulf Bertil Wiseth ved Nord-Trøndelag politidistrikt.