Klokken 07.07 tirsdag morgen fikk politiet melding om en stjålet minibuss i Stjørdal. Én time senere ble nok en bil stjålet.

- De sto parkert ved samme område i Stjørdal sentrum. Den siste bilen, en Volvo S80, er fremdeles ikke funnet, opplyste operatør Morten Mørkved ved Nord-Trøndelag politidistrikt tirsdag morgen.

Minibussen ble funnet like etter at Volvoen ble stjålet.

- Den var skadd og ble tauet bort fra stedet, opplyste Mørkved.

Flere forhold

Politiets etterforskning ledet til en institusjon i Stjørdal. Fire gutter, alle under 18 år, ble pågrepet, og er nå mistenkt for å stå bak bil- og busstyveriet.

- De er mistenkt for en rekke forhold. Stjørdal lensmannskontor jobber nå videre med denne saken, sier Ulf Bertil Wiseth, operasjonsleder ved Nord-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Både bussen og bilen er nå kommet til rette.

På rømmen

Politioverbetjent Arne Henrik Ulvin ved Stjørdal lensmannskontor sier til Stjørdalens blad at de er sikre på at det er disse ungdommene som står bak.

- De har vært på rømmen i natt, men har nå i formiddag dukket opp en etter en, sier Ulvin til Stjørdalens Blad.

Han sier at de også knytter tyveriene til et innbrudd i ei skihytte i Åsen natt til tirsdag. Der ble det stjålet sjokolade og et kassaapparat som senere ble gjenfunnet ved Stokkan ungdomsskole i Stjørdal.