Klokken 22.42 lørdag kveld mottok Nord-Trøndelag politidistrikt melding om en trafikkulykke på E6 ved Ronglan i Levanger.

Det opplyser operasjonssentralen på Twitter.

Tilsynelatende uskadd

- Det er snakk om en enslig bil som har kjørt i autovernet. Det var en person i bilen og hun fremstår tilsynelatende uskadd. Hun er sendt til Sykehuset Levanger for en sjekk, sier innsatsleder Ingjerd Enoksen ved Nord-Trøndelag politidistrikt.

Ulykken skjedde i nordgående felt, men bilen står vendt mot sør. Innsatsleder Enoksen er usikker på om bilen har snurret én eller flere ganger.

Store skader

- Vi har ikke noen formening om årsak eller hastighet, vi har heller ikke pratet med bilføreren. Ulykken skjedde i en 90-sone, opplyser hun.

Vår fotograf på stedet opplyser at autovernet har fått skader over en lang strekning.

Senere på natta opplyser operasjonssentralen at føreren har fått beslaglagt førerkortet sitt for brudd på vegtrafikklovens aktsomhetsparagraf. Den 18 år gamle føreren har samtykket til dette.

E6 var stengt

Nødetatene tok i bruk det sørgående feltet til sin innsats, og E6 ble dermed stengt i begge retninger. Det er midtdeler på stedet, og det har følgelig ikke vært mulig å passere.

- Trafikken har stått stille, men nå åpnes det ganske snart. Brannvesenet skal bare gjøre seg ferdig med spyling av veibanen, sier Enoksen klokken 23.20.

Klokken 23.45 opplyser operasjonssentralen at veien er gjenåpnet.

Det var kun én bil involvert i ulykken som førte til at E6 ble stengt i begge retninger. Foto: Leif Arne Holme