Det bekrefter familiens advokat Arild Humlen til adressa.no.

- Resultatet er skuffende. Kort sagt mener de at det foreligger en tilfredsstillende begrunnelse fra utlendingsmyndighetne sin side, og at retten ikke kan gå inn og prøve de underliggende vurderingene, sier advokat Arild Humlen, som representerte jentene i Borgarting lagmannsrett.

Søstrene begynner nå å bli lei av å vente på å komme seg tilbake til Norge.

- Vi er lei av å vente så lenge. Det er som at vi er i et fengsel og venter på at noen skal få oss ut, skriver Gofran i en melding til adressa.no.

Hun er den nest eldste av de syv søstrene. Storesøster Doaa skriver:

- Det er veldig vanskelig for oss å høre dette svaret. Vi et veldig trøtte å vente, skriver Doaa.

- Vi er ikke enig i at begrunnelsen er god nok i forhold til de kravene som er stilt, men nå må vi diskutere videre og se hva vi eventuelt kan gjøre. Høyesterett er fremdeles aktuelt, men det må vi gå i dialog med støttegruppen om, sier Humlen.

Liv Aalberg i støttegruppen regner med at saken ankes videre.

- Det er et nåløye den må gjennom for å komme dit, men jeg mener dette er en bra sak for Høyesterett, og vi regner med den blir anket videre.

Etter at rettssaken var over i Borgarting lagmannsrett hadde hun en god følelse for utfallet.

- Utfallet var jo ikke gitt, og jeg hadde en god følelse etter rettssaken. Advokaten gjorde en bra jobb der. Men samtidig hadde jeg en anelse om at det kom til å ende slik, så jeg er ikke overrasket.

Hun forteller at andre medlemmer av støttegruppen har vært i kontakt med søstrene og bedt dem om å ikke gi opp. Støttegruppen vil jobbe videre for å få søstrene tilbake til landet.

- Vi vil ha dem tilbake så de får gått på skole. Det er det som er så fortvilet. At vi ikke får ta vare på dem og hjelpe dem videre, sier Aalberg.

Adressa.no møtte jentene i Irbid i Jordan: Slik lever søstrene

Saken har vært behandlet i Borgarting lagmannsrett denne uken. I november tapte familien i Oslo tingrett og saken ble anket til lagmannsretten. Årsaken til at familien ble utvist var at faren løy om opphavet. Støttegruppen samlet inn penger slik at familien kunne få saken sin behandlet i lagmannsretten.