Ulykken skjedde på E6 ved Rindsem i Verdal i Nord-Trøndelag rundt klokken 15.30 søndag.

- Det som skjedde var at en bil som var på vei sørover på E6 skulle svinge av mot Rindsem mølle. Da kom det en bil bak som ikke klarte å stanse for bilen som skulle kjøre av veien. Det samme skjedde med den tredje bilen som kom bak, heller ikke den klarte å stanse, sier innsatsleder Kristine Herrmann til adressa.no.

Sendt til legevakt

I den fremste bilen satt det to voksne og et lite barn. I bilen bak satt det fire voksne og ett barn. Innsatslederen forteller at alle i den første bilen er sendt til legevakt.

- De er rutnemessig sendt til sykehuset for en sjekk. Det virket ikke som om det var påvist skader. I bilen som kjørte inn i den første bilen ble én person kjørt til legevakt. Dette var på grunn av personens sykdomshistorikk, forteller Herrmann.

Det skal ikke ha vært nødvendig for noen i  den tredje bilen å dra til sykehuset.

Lange køer

Det oppsto like etter ulykken lange køer i begge retninger av E6.

- I rundt ti minutter var det helstopp på E6. Men det er søndagstrafikk, og vi regner med at det skal gå rimelig greit nå som bilene er fjernet fra veien, sier Herrmann.

Klokken 16.57 skriver politiet at veien er gjenåpnet.

Fratatt førerkortet

Etter ulykken opplyser politiet at to personer har status som mistenkt. Den ene har også fått førerkortet midlertidig beslaglagt.

- Er det grunn til å tro at de som satt i nummer to og tre ikke holdt avstanden som er pålagt til bilen foran?

- Vi ser både på dette og litt på hvordan oppmerksomheten generelt har vært for trafikkbildet i denne situasjonen, sier Herrmann.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 15.37 søndag.

Bildet viser to av bilene som var involvert i kollisjonen. Foto: Lorns Bjerkan
Køen står i begge retninger langs E6 ved Rindsem i Verdal på grunn av en trafikkulykke hvor tre biler er involvert. Foto: Lorns Bjerkan
Kollisjonen på E6 ved Rindsem i Verdal skal skyldes at en bil kjørte inn i en annen bil bakfra Foto: Lorns Bjerkan