Klokken 01.59 natt til søndag rykket politiet i Nord-Trøndelag ut etter melding om at en mann var slått ned i Jernbanegata i Verdal sentrum. Mannen ble i natt kjørt til sykehuset i Levanger.

- En mann i 30-årene ble skadd i slåsskampen. Personen er påført brudd i hodeskallen og mulig i ribbeinene, sier operasjonsleder Ulf Bertil Wiseth ved Nord-Trøndelag politidistrikt.

Anmeldt for vold

Etter slåsskampen ble en mann i 20-årene innbrakt til lensmannskontoret i byen, men han ble senere kjørt hjem av politiet.

- Vi kjørte ham først hjem. Vi var ikke klar i alvorligheten av slåsskampen før nå nylig. Det viser seg at saken er langt alvorligere enn først antatt, sier Wiseth.

Mannen er nå anmeldt for legemsbeskadigelse og avhørt.

Avhørt siktede

- Etterforskningen pågår enda. Siktede er avhørt og løslatt, sier Trude Skogen, jourhavende jurist i Nord-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Mannen skal ha erkjent noe i avhøret, men Skogen ønsker ikke å uttale seg mer detaljert på nåværende tidspunkt.

Søker vitner

Politiet jobber nå med å få oversikt over hva som skal ha skjedd.

- Politiet ønsker også å komme i kontakt med personer som har vært til stede og sett hendelsesforløpet, sier Skogen.

Ifølge Trønder-Avisa er også fornærmede avhørt.

- Vi har vært i kontakt med fornærmede. Dette er en så alvorlig sakat det er offentlig påtale uavhengig av om han anmelder. Han harforklart seg, men av hensyn til etterforskningen vil jeg ikke sinoe om hva han har sagt, sier Skogen til t-a.no.