- Vi har avhørt begge partene. En person er siktet og har erkjent at han har slått til personen som nå ligger på sykehus, sier etterforskningsleder Tor Klevmo ved Verdal lensmannskontor.

Klokken 01.59 natt til søndag rykket politiet i Nord-Trøndelag ut etter melding om at en mann var slått ned i Jernbanegata i Verdal sentrum. Mannen ble kjørt til sykehuset i Levanger.

Konfrontasjon

De to personene hadde vært på utestedet Ørens Meieri, der det oppstod en konfrontasjon mellom dem. Etter stengetid har de møttes utenfor og da skal voldsepisoden ha skjedd. De to personene skal ha kjent til hverandre, men ikke være nære venner.

Det er en mann i 20-årene som er siktet for volden. Han har tidligere sonet for lignende forhold.

Etterlyser vitner

Politiet oppfordrer eventuelle vitner til å ta kontakt.

- Den siktede har erkjent at han slo, men han sier at det var en refleks etter at han først ble slått. Dette er noe vi trenger å finne ut om stemmer. Derfor vil vi gjerne at personer som har sett hendelsen og ikke snakket med oss allerede tar kontakt, sier Klevmo.

Etterforkningsleder Klevmo sier at de foreløpig vet lite om skadeomfanget.

- Vi har tett kontakt med sykehuset, og avventer en legeerklæring fra dem. Hvilke skader det er snakk om har noe å si for straffeutmålingen, sier Klevmo.

I en pressemelding fra Sykehuset Levanger er mannen i 30- årene nå fraktet til St. Olavs Hospital for vurdering av spesialist i kjevekirurgi.