Rosenborg og Adresseavisen samarbeider om den humoristiske påskekrimmen, som skal vises i seks deler på adressa.no - med premiere i dag.

TV-ADRESSA: Se første episode her!

TV-ADRESSA: Se andre episode her!

Det hele starter med at Adresseavisens fryktede sportskommentator faller død om på Lerkendals gressteppe mens han er i ferd med å intervjue RBKs ledelse. Tidligere sjefredaktør, Gunnar Flikke, tar på seg jobben som privatetterforsker, og peker raskt ut fire hovedmistenkte: Rune Bratseth og Nils Skutle samt spillerne Andreas Nordvik og Per Ciljan Skjelbred.

Mørk hemmelighet

Vi skal ikke røpe alt allerede, men kan antyde at Rune Bratseth har en mørk hemmelighet i kjelleren på Brakka - en krok der han utviser en svært usunn besettelse for Kroksæters virke som sportskommentator. Per Ciljan Skjelbreds motiv er at Kroksæter i 1999 snappet den siste mesterligabilletten ut av hendene på ham, mobbet ham og startet bruken av kallenavnet «lille-Per» - noe spilleren aldri helt har kommet over.

- Jeg var i utgangspunktet litt skeptisk til å stille opp, med tanke på hvordan sånt kan bli tolket utenfra, sier Kjetil Kroksæter, som i likhet med alle andre i serien spiller seg selv.

- Samtidig er det vel ikke så mange i det siste som har beskyldt oss for å løpe RBKs ærend. Da jeg så manus ble jeg positivt overrasket, det er en humoristisk og god parodi på krimsjangeren, mener Kroksæter.

- Uskyldig moro

Annenhver dag kommer en ny episode på nettet, og digital redaktør Rolf Dyrnes Svendsen i Adresseavisen tror publikum vil oppfatte samproduksjonen som uskyldig underholdning.

- Adresseavisen og Rosenborg har samarbeidet om mange begivenheter, som på martnan, opp gjennom årene til glede for publikum. Jeg tror publikum tar det som en morsomhet, sier Dyrnes Svendsen.

Hvem av disse drepte Adresseavisens sportskommentator? Per Ciljan Skjelbred, Andreas Nordvik, Rune Bratseth eller Nils Skutle?
Tidligere sjefredaktør i Adresseavisen, Gunnar Flikke, tar jobben som privatetterforsker.