Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden / Nyheter / Nord-Trøndelag

Savnet jeger funnet

Savnet: En 70 år gammel jeger er savnet etter at han la ut på jakt fra en hytte ved Storsandtjønna i Overhalla mandag formiddag. (Foto: GOOGLEMAPS)

Savnet: En 70 år gammel jeger er savnet etter at han la ut på jakt fra en hytte ved Storsandtjønna i Overhalla mandag formiddag. Foto: GOOGLEMAPS

Savnet jeger funnet

70-åring dukket ikke opp til avtalt tid etter tur i Nord-Trøndelag. Ble funnet i god behold.

Utforkjøring i Stjørdal

Skadeomfanget er foreløpig ukjent.

Dårlig vei kan ha vært årsak til flere dødsulykker på E6 i Namsskogan

Etter tre dødsulykker på E6 i Namsskogan har ulykkesanalysegruppen til Statens vegvesen vurdert at veien var av stor betydning for at ulykkene kunne skje.

Ikke tekniske feil på ulykkesbussen i Namsskogan

Havarikommisjonen har så langt ikke funnet tekniske feil på bussen som kan forklare årsaken til dødsulykken i Namsskogan tirsdag.

Bussjåførens advokat:

- Han husker ikke noe fra ulykken

Bussjåførens advokat Siw Bleikvassli forteller at sjåføren er preget etter ulykken.

Bussulykken i Namsskogan:

Minner om busstragedie i Inndalen i Verdal i 2007

Kriminaltekniker Morten Selbek mener den tragiske ulykken i Namsskogan minner mye om bussulykken i Inndalen i Verdal i 2007.

Havarikommisjonen: - Ikke alle i bussen brukte belte

Manglende beltebruk påvirket skadeomfanget i bussulykken i Namsskogan, ifølge Havarikommisjonen. Fire personer omkom i ulykken.

Sjåføren avhøres torsdag

Mens passasjerene blir fløyet til Sveits, blir sjåføren av ulykkesbussen igjen på Sykehuset Namsos.

- Her er det folk som er fortvilet

Fylkesmann Inge Ryan møtte busspassasjerene og kondolerte som representant for norske myndigheter.

Etterforsker setebeltebruken

Politiet etterforsker om personene om bord på bussen brukte setebelter da ulykken skjedde.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Politiet ble varslet om at en eldre mann var savnet i et fjellområde nær Bangsjøene i Nord-Trøndelag mandag kveld. Mannen dukket ikke opp til avtalt tid.

Brukte hund og helikopter

Meldingen kom inn klokken 20.20. Da hadde 70-åringen vært borte siden han forlot en hytte i 10-tiden mandag formiddag. Politiet satte umiddelbart i gang en større letaksjon etter jegeren.

- Røde Kors og Sivilforsvaret deltar. Det er politihunder og redningshunder og et Sea King-helikopter er sendt ut. Dette er langt til fjells, sier operasjonsleder Dag Hjulstad ved Nord-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Funnet i god behold

Bangsjøene strekker seg over kommunene Snåsa, Steinkjer, Grong og Overhalla. Mannen skal ha vært på vei til Trekvisla fra hytta hvor han holdt til, som ligger ved Storsandtjønna i Overhalla. Der var 70-åringen, som er fra Østlandet, sammen med flere andre, men han la altså alene ut på jakt. Fra hytta til Trekvisla skal det ifølge NTB ha vært 4 kilomter i luftlinje. Været i leteområdet skal ha vært relativt pent. Klokken 22.30 ble 70-åringen funnet i god behold.

- Han ble funnet i nærheten av hytta han la ut fra, sier Hjulstad.

 

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus