- Vi ble kontaktet av kapteinen, og har gjort foreløpige undersøkelser. Det er fast rutine når slike ting skjer, sier Sverre Jacob Mehn, personaldirektør og presseansvarlig i Kristian Gerhard Jebsen Skipsrederi AS (KGJS).

Rederiet har også vært i kontakt med politiet i forbindelse med at skipet Cyprus Cement krasjet inn i småbåthavna i Levanger. Politiet var tidlig søndag morgen kritisk til at kapteinen på båten ikke varslet fra om ulykken umiddelbart.

Ifølge Mehn, er det riktig at kapteinen selv ikke kontaktet politiet, da dette ble gjort via vakten på kaia hvor skipet hadde losset. Det var en tredjepart involvert, men politi og kystvakt ble informert.

Operasjonsleder Morten Evensen opplyste tidligere at saken nå har gått over i en forsikringsfase. KGJS sitt forsikringsselskap er søndag morgen på vei til Levanger.

- Det viktigste for oss er at det ikke ble noen personskader. Det er også viktig at de skadelidende blir tatt hånd om. Vi har kontaktet Havna Småbåtforening med informasjon og kontaktdetaljer om vårt forsikringsselskap slik at disse er koblet sammen så raskt dette har vært mulig. Befaring starter allerede i formiddag, sier Mehn.