Politiet fikk melding klokken 10.11 om en bil som havnet i sjøen ved havna i Stjørdal. Det ble satt i gang en større redningsaksjon med dykkere og alle nødetatene rykket ut. Flere dykkere fra brannvesenet søkte i vannet etter personen i bilen.

Har du opplysninger eller bilder i saken? Tips oss på webred@adresseavisen.no eller send MMS/SMS med kodeord til 07200.

Mann omkom

En livløs mann ble hentet opp av sjøen. Luftambulanse og Sea King-redningshelikopter var på stedet og mannen fikk førstehjelp av ambulansepersonell etter at han ble tatt opp av vannet.

- Det er bekreftet at mannen omkom.  Det er ikke informasjon som tyder på at det er flere personer i vannet, sier politiets innsatsleder Kurt Kristoffersen til adressa.nos reporter ved 11-tiden.

Pårørende er ikke varslet.

Så bilen på vei ned i sjøen

Politiet fikk melding om hendelsen av en person som hørte et smell.

- Vitnet så bilen på vei ned i sjøen. Vi har ingen vitner til selve hendelsen per nå, og ber eventuelle vitner melde seg til politiet, sier operasjonsleder Stig-Roger Olsen ved Nord-Trøndelag politidistrikt.

En Avinor redningsbåt fra Værnes var raskt på stedet og alle nødetatene rykket ut.

- Hørte et plask

Det var Svein Jørgensen som varslet om hendelsen.

Han er daglig leder i Havna Båtservice AS som ligger på havna i Stjørdal. Mandag formiddag gikk han ut av lokalene sammen med en kunde.

- Da hørte vi en skrapelyd og et kraftig plask, forteller han til TV-adressa.

Deretter oppdaget de bilen som lå i vannet, og tilkalte øyeblikket hjelp. De tok seg også ut i en liten båt, men kunne ikke gjøre noe særlig før redningsmannskapene kom til stedet.

Nødetatene rykket ut til melding om at en bil havnet i sjøen ved Stjørdal havn. Foto: Erling Skjervold
Dykkere søkte etter personer i bilen som havnet i vannet. Foto: Frank Cadamarteri
Redningsbåt fra Avinor var på stedet. Foto: Frank Cadamarteri