Lørdagskvelden tok en uventet vending for Steinkjer-byggen da telefonen fra Norsk Tipping kom inn. Saur lå og sov, men rakk akkurat å finne en TV slik at han fikk med seg Joker-trekningen.

Måtte overbevise kompisene

Der gikk han helt til topps, og dermed gikk også jubelen i taket. Helga tilbringes på motorsykkeltreff i Geitvågen utenfor Bodø, og Saur måtte bruke litt tid på å overbevise kompisene om at han faktisk hadde vunnet.

- Det er jo mye tull på et slikt treff, så når noen sier at de har vunnet 2,7 millioner er det jo ingen som tror på det. Men nå har de sjekket på nettet, og ser at det stemmer, sier en strålende fornøyd Saur til adressa.no.

Høy premie

Lørdagens førstepremiepott var høyere enn normalt. 657 000 kroner ble nemlig overført fra onsdagens trekning, og dermed ble premien på 2,7 millioner kroner.

Søndag er motorsykkeltreffet over. Dermed var planen å ta det med ro lørdag kveld før tidlig avreise. Nå er planene litt endret.

- Det blir nok en fest i kveld, så får vi heller kjøre litt senere i morgen, sier Saur.

- En kompis av meg foreslo at jeg like gjerne kunne kjøpe Hurtigruta slik at vi kunne ta den, ler den nybakte millionæren.

Spillet ble levert inn hos Coop Fauske fredag formiddag.

Over 2,7 millioner kroner ble kveldens Joker-premie. Foto: Norsk Tipping