I 2007 mistet tre personer livet da en buss sklei av veien og veltet på riksvei 72 i Inndalen i Verdal kommune. I alt var det 45 passasjerer i bussen som tilhørte Trønderbilene. Ytterlige 24 personer ble sendt sykehus.  Årsaken til ulykken skal ha vært glatte veier.

I 1995 mistet to personer livet da en trailer kolliderte med en buss ved elven Orkla i Sør-Trøndelag. De to passasjerene ble kastet ned i elva. Vogntoget var på vei fra Orkdal til Fredrikstad da det fikk sleng på tilhengeren og kolliderte med en møtende personbil, deretter en buss. I personbilen ble to personer skadet, mens to personer omkom og seks ble skadet da bussen kjørte av veien, og videre ned en skråning og ut i elven.

Andre alvorlige bussulykker i Norge:

1948: 16 personer omkom da en buss kjørte av veien og havnet i Ranaelva i Dunderlandsdalen nord for Mo i Rana . De omkomne var alle sørsamer på vei hjem fra et landsmøte i Norske Reindriftssamers Landsforbund i Tromsø.

1963: Ni rødruss mistet livet i da en buss kjørte ut i Logavatnet ved Flekkefjord.

1976: Sju personer omkom da en turistbuss i kom utfor veien ved Ringøy i Hordaland.

1978: Sju personer omkom i en kollisjon mellom en turistbuss og en trailer i Lærdal i Sogn.

1979: Tre personer omkom da en svensk buss kjørte utfor veien ved Ørgenvika i Buskerud.

1988: 15 personer omkom da en svensk turistbuss kjørte inn i fjellveggen i Måbødalen i Eidfjord i Hordaland. Passasjerene kom fra Kvarnbacka skole i Kista. 12 av de omkomne var barn.

1990: En bussjåfør og en lastebilsjåfør mistet livet da de kolliderte på riksvei 27 i Østerdalen i Hedmark.

1993: En eldre kvinne omkom og 17 personer ble skadd, en av dem alvorlig, da Valdresekspressen kjørte utfor veien på E 16. Ulykken skjedde 4 km sør for Nes i Ådal.

1995: Seks personer mistet livet da en buss gikk i sjøen fra ferja «Eidfjord» ved Hatvik i Os i Hordaland i . Årsaken var at bussens håndbrekk ikke var satt på.

2013: To kvinner omkom i en bussulykke ved Fardal i  Sogndal kommune. To andre personer ble alvorlig skadd og tre fikk lettere skader. Det var en svensk turistbuss og en norsk buss som kolliderte.

2013: Tre personer mistet livet etter to bussulykker i Oslo. Den ene skjedde på Rommen, og den andre på Carl Bernersplass.