Én personbil og en varebil med campingvogn var involvert i en frontkollisjon på E6 på Mule i Levanger tirsdag morgen. Den første meldingen ble lagt ut på Twitter klokka 08.30.

Etter ulykken var to personer fastklemt. Begge disse var i varebilen som var involvert i ulykken.

Én påført alvorlige bruddskader

I tillegg til de to fastklemte var to andre personer i en hvit personbil involvert i ulykken.

- Alle involverte er kjørt til sykehuset i Levanger. Det er opplyst til oss at alle de fire involverte var bevisst etter ulykken, sier operasjonsleder Rune Reinsborg.

Luftambulanse var også på ulykkesstedet etter ulykken, men de involverte ble kjørt med ambulanse til sykehuset.

I flere pressemeldinger opplyser sykehuset i Levanger at en kvinne i 50-årene og en mann i 30-årene er alvorlig skadd i ulykken.

Beslagla førerkortet til sjåfør

De opplyser også at en mann og kvinne, som begge er i 20-årene, er lettere skadd etter ulykken. De skal nå være utskrevet ifølge NRK Nordland.

Tirsdag kveld kan operasjonsleder Stig-Roger Olsen i Nord-Trøndelag politidistrikt fortelle at de som ble alvorlig skadd fortsatt er innlagt på Sykehuset Levanger. Disse skal være fra Drammen.

I den andre bilen var det personer som er hjemmehørende i Fauske. Sjåføren av personbilen, en mann i 20-årene,  fikk førerkortet beslaglagt.

- Innledende etterforskning tilsier at han har kommet over i motsatt kjørefelt, og derfor ble førerkortet beslaglagt, sier Olsen til adressa.no.

Mannen samtykket i førerkortbeslaget.

Redusert fremkommelighet

Ifølge Terje Strømmen ved 110-sentralen i Nord-Trøndelag var det røykutvikling fra en av bilene på stedet.

Bilder fra stedet viser at brannvesenet har tømt skum over en av de involverte bilene.

Statens vegvesen skriver på Twitter at det er redusert fremkommelighet på stedet etter ulykken. Ved 9.40-tiden blir trafikken dirigert forbi ulykkesstedet.

- Det jobbes fortsatt med å rydde opp etter ulykken, men veien vil om kort tid bli åpnet, sier Reinsborg ved 10.15-tiden.

To biler har frontkollidert på E6 i Levanger. Nødetatene måtte jobbe med å frigjøre to fastklemte på stedet etter ulykken. Foto: Terje Næss
En luftambulanse har landet ved ulykkesstedet. Foto: Terje Næss