Bjørnebye og kona Hege Kirsti Bjørnebye har kjøpt boligen i Ludvig Musts veg 6 på Berg i Trondheim for 9 030 000 kroner. Det er 140 000 kroner under prisantydningen, som var 9 170 000 kroner.

I annonsen for boligen ble den beskrevet som en «ærverdig villaeiendom med store muligheter», det vil si et oppussingsobjekt.

- Fantastisk utsikt

Eneboligen er bygd i 1927. Den har fire soverom og primærrom på 186 kvadratmeter (kvm). Bruksarealet er på 287 kvm.

Tomta er flat og på vel ett mål, og beskrives som «stor og solrik» og med «fantastisk utsikt».

Ifølge annonsen ligger boligen «i et fredelig og skjermet boligområde på Berg, som er et av byens desidert mest attraktive og fornemme områder».

- Populært

Boligen ble lagt for salg sent i høst, og salget er nylig tinglyst. Det var eiendomsmegler og partner Eirik Døsen i Proa Eiendomsmegling som meglet salget.

- Jeg kan ikke kommentere det, fordi kjøper anser boligkjøpet som en privatsak, sier Døsen.

Men han forteller at dette er et svært populært område for boligkjøpere.

- Generelt er dette et veldig bra boligområde, som er attraktivt, det tilhører en populær skolekrets og det er ressurssterke mennesker som bor der, sier Døsen.

Vil ikke kommentere

Stig Inge Bjørnebye svarer også at han ikke vil kommentere huskjøpet.

Han ble ansatt som ny sportslig leder i Rosenborg Ballklub i fjor vår. Bjørnebye har tidligere vært både Rosenborg-spiller og varamedlem i styret til klubben. Han la opp som spiller i 2002, og har etter det vært assistenttrener for landslaget, hovedtrener i Start og han har jobbet i Norges Fotballforbund.

Stig Inge Bjørnebye har kjøpt hus på Berg i Trondheim.