I alt utvider SAS tilbudet til og fra Skandinavia med seks nye destinasjoner og i alt 27 nye direkteruter. Også et par fra Værnes.

Fra Værnes vil det fra i mars komme et nytt tilbud med to ukentlige avganger fra Trondheim Lufthavn til Kristiansand og fra sommeren 2018, plusses tilbudet på med direktefly til Split i Kroatia.

Les også: Fra i dag går det to flyavganger fra Ørlandet daglig

Oftere til København

I tillegg utvides direktetilbudet til København fra Værnes, og «styrker dermed tilgjengeligheten til denne populære byen og knutepunktet ut mot USA, Asia og Sør-Europa,» skriver SAS i pressemeldingen.

Fra København og Stockholm oppretter SAS direkteruter til flere nye destinasjoner: Verona i Italia, Sarajevo i Bosnia, Genoa i Italia, Toulon i Frankrike, Örnsköldsvik i Sverige og Beirut i Libanon.

Les også: Dette har du krav på hvis ferieflyet blir forsinket

Flere norske nyheter

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen blir det fra neste år flere nye direkteruter til Thessaloníki i Hellas, Praha i Tsjekkia, Warsawa i Polen samt hyppigere avganger til Athen i Hellas, Düsseldorf i Tyskland og Manchester i Storbritannia. I tillegg åpner ny direkterute til Aarhus i Danmark.

Andre norske nyheter inkluderer Bergen-Pula (Kroatia), Stavanger-Pula og Bodø-Alicante.

Les også: SAS ville stanse avtale til 320 millioner kroner - tapte i tingretten

Les også: På disse tidspunktene er Værnes-flyene oftest forsinket