Brødrene Lindbak vant i kategorien Handel under den nasjonale finalen i «EY Entrepreneur of the Year» i Oslo tirsdag kveld.

Kåringen har som mål å hedre Norges fremste vekstskaper, og det var Hans-Petter Mellerud, gründer av lønns- og personaltjenesteselskapet Zalaris, som stakk av med hovedprisen.

Tore og Morten Lindbak ble tidligere i høst utpekt til å være Midt-Norges representanter i den nasjonale finalen, sammen med Bjørnar Grøntvedt fra Grøntvedt Pelagic og Morten Berg fra Mascot Høie (to Fosen-bedrifter).

Lindbak Gruppen har hovedkontor i Fossegrenda i Trondheim, og virksomheten er delt inn i to hovedområder: Lindbak Office Solutions selger kontormøbler, -teknologi og servicetjenester, mens Lindbak Retail Systems leverer IT-løsninger til varehandelskjeder i Norden.

Bedriften tok i høst et nytt steg for å nå målet om å bli landsdekkende innen kontorutstyr.

«Virksomheten har vokst ved å bygge stein på stein innenfor flere forretningsområder. Lindbak Gruppen er i dag Norges ledende familieeide aktør innen kontorteknologi, kontormøbler og IT-systemer», skriver EY (tidligere Ernst & Young) i en pressemelding.