- Annonsen er veldig mye delt på sosiale medier, sier markedssjef Erlenn Stavnås Ingebrigtsen i Meglerhuset Nylander, om eneboligen som er til salgs på Kvål.

Tirsdag ettermiddag har det vært nesten 181 200 klikk på annonsen for eneboligen på finn.no. Ingen andre boligannonser har hatt så mange visninger i år. I gjennomsnitt ble boligannonser i Sør-Trøndelag sett på 1916 ganger i tidsrommet april-august.

Den tidligere visningsrekorden i år var en leilighet i et tidligere fabrikklokale på Tøyen i Oslo, som ble sett 161 912 ganger på finn.no.

- Nysgjerrige

Boligannonsen med flest klikk på finn.no i Sør-Trøndelag noen gang, er en enebolig i Lillegårdsbakken som ble solgt høsten 2010. Boligen ble kalt tapethuset, fordi den hadde særegne blomstertapeter på alle vegger. Annonsen er sett på 379 965 ganger, ifølge finn.no.

Ingebrigtsen tror mange klikker på annonsen for eneboligen på Kvål av nysgjerrighet.

- Jeg tror det skyldes en kombinasjon av at boligen ligger på et lite sted, og er så påkostet, særlig uteområdene. Den har en stor steinlagt gårdsplass, mye belysning og to store garasjer. Den ene har høyere standard enn mange har i egen bolig, sier Ingebrigtsen.

- Ikke annonsert ekstra

Det er lagt omkring 600 kvadratmeter (kvm) belegningsstein på tomta, og portstolpene er i granitt. Gårdsplassen er opplyst av 35 lyspunkt, og huset og garasjene har til sammen 25 lyspunkt på ytterveggene.

Dette er «et Mekka for mekkern» står det under det ene garasjebildet i annonsen.

- Jeg tror huset har truffet noe folk finner interessant å dele videre. Det er ikke brukt ekstra annonseplass på boligen, sier Ingebrigtsen.

Eneboligen er bygd i 2005, og de to garasjene er bygd i 2012 og i 2013–2014. Den største garasjen har granittflis på gulvet og 33 downlights i taket. Ifølge annonsen fører en italiensk designtrapp opp til stua i andre etasje i garasjen, hvor det er 18 downlights i taket.

- Kommer og ser

Boligen er ikke så stor, med primærrom på 130 kvm. Den ligger på ei ett mål stor tomt. Selger har kjøpt til tilleggsareal, men eiendommen er ikke oppmålt etter det.

Eneboligen har en prisantydning på 4 990 000 kroner. Ingebrigtsen forteller at det også er holdt noen privatvisninger.

- Det er vanskelig å vite hvor stor interessen er før visningen. Selger har opplevd at mange har kjørt til gårdsplassen for se, sier Ingebrigtsen.

Det er lagt omkring 600 kvadratmeter belegningsstein på tomta. Foto: Michael Eid
Garasjen har granittflis på gulvet og 33 downlights i taket. I andre etasje er det ei stue. Foto: Michael Eid