Levanger – Stabæk 26-31 (14-15)

- På en skala fra 1-10, en sterk åtter!

Linda Hansen Lundmark svarer kvikt på spørsmålet om hvor vondt hun hadde i venstrehånden under kvartfinalen mot Stabæk. I snart tre uker har hun slitt med smertene i håndleddet, og trolig dreier det seg om et lite brudd. I løpet av kort tid reiser Hansen Lundmark til Trondheim for en MR-undersøkelse.

- I store perioder av kampen greier jeg å holde smertene unna, men da ballen traff steder den ikke burde truffet, gjorde det fryktelig vondt.

Løpt i senk

Som vanlig sto 32-åringen en solid kamp mot Stabæk, men i kveld fikk Hansen Lundmark lite hjelp av lagvenninnene. De tekniske feilene florerte. Returløpene var mangelvare, og Levanger ble i perioder løpt i senk av dyktige Bærums-jenter med semifinale i blikket. På det meste ledet gjestene med ni mål.

På slutten av oppgjøret greide likevel Levanger å hente inn noe av forspranget, slik at avstanden kun ble fem mål foran onsdagens returkamp i Nadderudhallen.

- Det er bedre å ligge fem mål bak i stedet for syv. Jeg tror fortsatt vi har sjansen til avansement, sier hun.

Ramune toppscorer

Spillernes prestasjoner i kveldens kamp var varierende. Ramune Pekarskyte var som vanlig best på scoringsfronten, med åtte mål. Lynvingen Silje Salomonsen var tilbake i godt gammelt slag og rushet inn seks baller. På minussiden må de to landslagsaktuelle strekspillerne nevnes. Verken June Andenæs eller Susan Hall maktet å lage nettkjenning.

- Vi er avhengig av at alle spiller på topp hvis vi skal slå Stabæk med mer enn fem mål, sier Hansen Lundmark.

Ramune Pekarskyte ble Levangers toppscorer med åtte mål. Foto: frank skaufel
Linda Hansen Lundmark spilte kvartfinalen mot Stabæk med store smerter i venstrehånden. Foto: frank skaufel